• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek ilaç,iğne tedavisi ortalama kaç gün sürüyor

Gsesra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2017
360
504
53
31
Merhaba tüp bebekte adette ilaç kullanmaya başlayınca yumurta toplama süresine kadar ortalama kaç gün sürüyor. 7 temmuz bat adetin 3. Günü gel dedi dr. Ama kurban bayramı giriyor araya ya süreç nasıl olacak onu düşünüyorum şuan

12-13 gün sanırım yumurta toplamaya kadar(ay çabuk unutmuşum🤭) İlaçlar hamilelik başlayınca da devam ediyor, 9. haftada bir iğnemi, 13. haftada diğer iğnemi bıraktık ikisi de günde 1 kereydi. Şuan haftalık iğnem var (kanama riski için) yani ilaçlarla biraz fazla haşır neşir oluyoruz. :)))

12-13 gün sanırım yumurta toplamaya kadar(ay çabuk unutmuşum🤭) İlaçlar hamilelik başlayınca da devam ediyor, 9. haftada bir iğnemi, 13. haftada diğer iğnemi bıraktık ikisi de günde 1 kereydi. Şuan haftalık iğnem var (kanama riski için) yani ilaçlarla biraz fazla sa

12-13 gün sanırım yumurta toplamaya kadar(ay çabuk unutmuşum🤭) İlaçlar hamilelik başlayınca da devam ediyor, 9. haftada bir iğnemi, 13. haftada diğer iğnemi bıraktık ikisi de günde 1 kereydi. Şuan haftalık iğnem var (kanama riski için) yani ilaçlarla biraz fazla haşır neşir oluyoruz. :)))
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.. ilaç kullanmayı sorun etmiyorum da araya bayram giricek yaa nasıl olucak onu düşünüyorum 😊 eğer 7 sinde olursam ki bazen 1 2 gün gecikiyor 9 u doktora gitsem muhtemelen araya bayram girecek ben daha iğne ilaç kullanırken

Merhaba tüp bebekte adette ilaç kullanmaya başlayınca yumurta toplama süresine kadar ortalama kaç gün sürüyor. 7 temmuz bat adetin 3. Günü gel dedi dr. Ama kurban bayramı giriyor araya ya süreç nasıl olacak onu düşünüyorum şuan
Tamamen yumurtaliklarin ilaçlara vereceği tepkiyle alakalı ortalama 10-15 gün arası sürüyor. Merkezinizle bayramda açık olup olmadıklarını görüşün ona göre tedaviye başlayın derim.

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.. ilaç kullanmayı sorun etmiyorum da araya bayram giricek yaa nasıl olucak onu düşünüyorum 😊 eğer 7 sinde olursam ki bazen 1 2 gün gecikiyor 9 u doktora gitsem muhtemelen araya bayram girecek ben daha iğne ilaç kullanırken
Doktora ulaşıp sorun bence, bayrama denk gelirse toplama işlemi gelir miymiş merkeze diye içiniz rahat olsun bu süreçte önemli :)

Sen oksapar kullanmıyor musun kız?

Tamamen yumurtaliklarin ilaçlara vereceği tepkiyle alakalı ortalama 10-15 gün arası sürüyor. Merkezinizle bayramda açık olup olmadıklarını görüşün ona göre tedaviye başlayın derim.
Evet yarın arasam iyi olacak çünkü denk gelecek sanırım bayram da ilaç kullanıyor olacağım bence

Benim 10 gün sürmüştü

Benim 12 13 gün sürmüştü ama gün aşırı kontrole gitmiştim. Yumurta toplama bayrama denk gelmese bile kontroller çok önemli mutlaka sorun.
Bana 2 günde bi kontrol den bahsetmedi bunada kafam takıldı en fazla yumurta toplama işlemine kadar 3 defa gelirsin demişti

Bana garezi var doktorun herhalde doğumdan önceki gün bırakacaksın dedi bana 🤦‍♀️
Aa, doğumda kanama yapmasın diye daha erken bıraktırıyorlar sanıyordum ben. Göbüşün mahvolmuştur :((
Benim kanamam oluyordu haftada bir ya, oksaparı bıraktığımdan beri rahatım çok şükür belki ondan bıraktırmış da olabilir :/

Bana garezi var doktorun herhalde doğumdan önceki gün bırakacaksın dedi bana 🤦‍♀️
Neden o kadar uzatmış ki doktorunuz bana 9. Haftayla birlikte ( kalp
atımını duyduktan sonra) tüm ilaçları bıraktırmıştı doktorum. Sonrası normal gebeler gibi devam etti.

Aa, doğumda kanama yapmasın diye daha erken bıraktırıyorlar sanıyordum ben. Göbüşün mahvolmuştur :KK43:(
Benim kanamam oluyordu haftada bir ya, oksaparı bıraktığımdan beri rahatım çok şükür belki ondan bıraktırmış da olabilir :/
4 kez insülin yapıyorum hiç gözüne gelmiyor ama şu oksapardan bıktım valla. Kanama yaptıysa iyi olmuş biraktirmasi demek yaramamış

4 kez insülin yapıyorum hiç gözüne gelmiyor ama şu oksapardan bıktım valla. Kanama yaptıysa iyi olmuş biraktirmasi demek yaramamış
Kahverengi lekelenmem oldu 30 güne yakın, 4-5 kere de kanamam oldu aynen canım hiç yaramadı. Ya, Allah kolaylık versin :( bir de yakıyor namussuz

Neden o kadar uzatmış ki doktorunuz bana 9. Haftayla birlikte ( kalp
atımını duyduktan sonra) tüm ilaçları bıraktırmıştı doktorum. Sonrası normal gebeler gibi devam etti.
Her şeyi uzattı valla. Estrofemi bile 12.haftada biraktık. Proluton vardı ta 27.hafta biraktirdi. Progestanla oksapar doğurcam hala devam ediyorum🤦‍♀️

Back
X