- 30 Ocak 2025
- 137
- 31
- 13
- 38
- Konu Sahibi cicekligun06
Selam kızlar ben bazı günler 450 gonalf kullandım 150 menopur ile birlikte tek seferde, yumurtalarım dirençliymiş sizin de başınıza geldi mi ? Ve nasıl çözdünüz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemşireye çizdirdim yerini muhtemelen doğru canım başka ne olabilir acaba çözümü badem fındık ceviz hep yiyorumİğneyi vurdugun yerini kontrol doğrunyer mi diye bide beslenme düzenine dikkat et baş badem fındıknsusam falan ye bende asılama olmustum yalan sıylemeyım ıkı paket bıtırdım iğneyi ekstra onlsrda verdiler bi iki tane sıkımlık sonra dogrunyerden vurmadığıma kanaat getirerek düzelttim sanırım onsekılde buyudu
Ĥastqmede karsılaştıgım biri daha yumurtlama olmamıstı bi ay sonrası ertlenmişti. Endişelenme her ay büyüyecek diye birşey yokHemşireye çizdirdim yerini muhtemelen doğru canım başka ne olabilir acaba çözümü badem fındık ceviz hep yiyorum
Teşekkür ederim yiyorum hergünBenim ilk kontrolde tek yumurta görünüyordu. Her gidişimde en fazla 2 göründü biri çok küçüktü. Yumurtaların dirençli demişti Dr. Gonalf 150 menopur 150 kullanıyordum. Opudan 4 gün önce avakado yemeye başladım günde 1 tane opuda 7 yumurta toplandı ve 4u dollendi. Avakado yiyin mutlaka çok etkili bence
Banada doktorum 150 gonalf 150 meriofert ve sabah aksam klomen kullandırmıştı.Selam kızlar ben bazı günler 450 gonalf kullandım 150 menopur ile birlikte tek seferde, yumurtalarım dirençliymiş sizin de başınıza geldi mi ? Ve nasıl çözdünüz ?
Pozitif i gördünüz mü acabaBanada doktorum 150 gonalf 150 meriofert ve sabah aksam klomen kullandırmıştı.
Daha opu islemim 1 hafta oldu yapilali pcoslu olduğum için 1 ay rahim dinlendirme yapılıyor suan adet bekliyorum dahaPozitif i gördünüz mü acaba
Sizin durum nedirPozitif i gördünüz mü acaba
Bende pcos yok negatif oldu maalesef tutunmadıSizin durum nedir