• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek iğneleri

Ryamm

Anne değil, Anne adayı🙏
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2021
3.183
3.754
83
Ben bunları nasıl vurulucam yaaa acıyor muu kızlar iğneleri vururken 🤷🙈🙈🙈

Eklentiler

• IMG_20220202_192755.webp
    IMG_20220202_192755.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 1.975
Göbeğinizden 3 parmak ölçün uygun yeri iki parmağınızla sıktırıp diğer elle iğneyi batırın sonra parmaklarınızı açın ilacı salın hem hiç acımaz hemde morarmaz. Sıkmazsanız morarıyor

İllaki acıyor ama alışıyosun. Ben pozitifi gördükten sonra da 12 haftalık olana kadar kullanmaya devam etmiştim 😊
Yaa o zaman ne vuruluyor ki , ay pozitif i göreyim de herşeye razıyım 🤭🤭

Göbeğinizden 3 parmak ölçün uygun yeri iki parmağınızla sıktırıp diğer elle iğneyi batırın sonra parmaklarınızı açın ilacı salın hem hiç acımaz hemde morarmaz. Sıkmazsanız morarıyor
Korkuyorum doğru yapamazsam diye sağlık ocağında ve acilde yaptırmayı düşünüyorum ben

Korkuyorum doğru yapamazsam diye sağlık ocağında ve acilde yaptırmayı düşünüyorum ben
Canim ben igneden acayip korkan biriydim,tv de görsem kanal değiştiririm.Ona rağmen kendim yaptım zaten uçları kucuk igneler, kendin yap pek acimiyor.🥰

Öncelikle sürecinin hayirli olsun iğneler pek acıtmıyor cesaretinizi toplayıp kendinizin yapmanızı öneririm her gün acil ya da sağlık ocağına gitmek daha zor gelecektir eminim 😀

Canınız çok acirsa eğer uygulamadan önce buzlu bisey tutun yapacağınız yere sonrasında kolonya ile temizleyip öyle vurun iğne dik olsun mümkün olduğunca
Şimdiden hayırlısı olur inşallah

Gonal F kalem hic acitmaz, cetrotide biraz hissettirecek. Enjeksiyon sonrasi ovmadan alkollu pamuk bastirin..
Ovitrelle en eglenceli, umutlu kismi zaten hazir siringa oldugu icin o da iyi gelecek 🤲
Not: igneler burada bitmiyor daha oksapar var, progestan var vb vb...

Ben saatimin gelmesini iple çekerdim. Acisi bile güzel yeterki sonu guzel olsun diye düşündüm hep..

Canim ben igneden acayip korkan biriydim,tv de görsem kanal değiştiririm.Ona rağmen kendim yaptım zaten uçları kucuk igneler, kendin yap pek acimiyor.🥰
Bende çok korkuyorum bebek tedavisinden önce hasta olsam bile asla iğne vurdurmazdım ama şimdi mecbur yapılıyorum🤭🤭

Hepsini dolaba koy dedi doktor sebzelik kısmında muhafaza ediyorum, yakma oluyor mu yaparken?😊🤭
Hayir canim olmuyor bana güven🥰 bende sen gibiydim ilk ignelermi esim yapti o acitiyordu🤭 ama kendim yaptım daha kolay oldu siviyi yavaş ver olurmu, oyle olunca hiç yanma felan olmuyor🥰🌸

Öncelikle sürecinin hayirli olsun iğneler pek acıtmıyor cesaretinizi toplayıp kendinizin yapmanızı öneririm her gün acil ya da sağlık ocağına gitmek daha zor gelecektir eminim 😀

Canınız çok acirsa eğer uygulamadan önce buzlu bisey tutun yapacağınız yere sonrasında kolonya ile temizleyip öyle vurun iğne dik olsun mümkün olduğunca
Şimdiden hayırlısı olur inşallah
Şuan mesajlarınızla cesaretlendim biraz zaten 🙈 cuma günü anlatacak lar nasıl yapacağımızı 🤭

Bende çok korkuyorum bebek tedavisinden önce hasta olsam bile asla iğne vurdurmazdım ama şimdi mecbur yapılıyorum🤭🤭
Ah anlıyorum canim seni 🤦🏼‍♀️kan verdiremem hayatta, ama basa gelince cekiliyor. dediğim gibi küçük uclu igneler gerçekten acimiyor.ilk 2 günden sonra vücut zaten alışıyor, onun için korkma vururken bebise giden her yol mubahtir 🥰

Gonal F kalem hic acitmaz, cetrotide biraz hissettirecek. Enjeksiyon sonrasi ovmadan alkollu pamuk bastirin..
Ovitrelle en eglenceli, umutlu kismi zaten hazir siringa oldugu icin o da iyi gelecek 🤲
Not: igneler burada bitmiyor daha oksapar var, progestan var vb vb...
Ovitrelle den çok vurdurdum o yakıyor biraz 🤭 ben bu bilgilerle Cesaret lendim gerçekten teşekkür ederim 😊😊🥰🥰

Göbek deliğinden 4 parmak falan sağ ya da sola yapılıyodu.açıtmıyodu çok ama yine de kendime iğne yapamadığımdan eşime yaptırıyodum ben.sizde deneyebilirsiniz 😉

Hayir canim olmuyor bana güven🥰 bende sen gibiydim ilk ignelermi esim yapti o acitiyordu🤭 ama kendim yaptım daha kolay oldu siviyi yavaş ver olurmu, oyle olunca hiç yanma felan olmuyor🥰🌸
Gerçekten içime su serptiniz biraz ya 🤭🥰🥰🥰

Göbek deliğinden 4 parmak falan sağ ya da sola yapılıyodu.açıtmıyodu çok ama yine de kendime iğne yapamadığımdan eşime yaptırıyodum ben.sizde deneyebilirsiniz 😉
Cuma günü anlatacaklar tam detaylı bakalım 🤭

Back
X