Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göbeğinizden 3 parmak ölçün uygun yeri iki parmağınızla sıktırıp diğer elle iğneyi batırın sonra parmaklarınızı açın ilacı salın hem hiç acımaz hemde morarmaz. Sıkmazsanız morarıyorBen bunları nasıl vurulucam yaaa acıyor muu kızlar iğneleri vururken![]()
İllaki acıyor ama alışıyosun. Ben pozitifi gördükten sonra da 12 haftalık olana kadar kullanmaya devam etmiştimBen bunları nasıl vurulucam yaaa acıyor muu kızlar iğneleri vururken![]()
Yaa o zaman ne vuruluyor ki , ay pozitif i göreyim de herşeye razıyımİllaki acıyor ama alışıyosun. Ben pozitifi gördükten sonra da 12 haftalık olana kadar kullanmaya devam etmiştim![]()
Korkuyorum doğru yapamazsam diye sağlık ocağında ve acilde yaptırmayı düşünüyorum benGöbeğinizden 3 parmak ölçün uygun yeri iki parmağınızla sıktırıp diğer elle iğneyi batırın sonra parmaklarınızı açın ilacı salın hem hiç acımaz hemde morarmaz. Sıkmazsanız morarıyor
Canim pek acimiyor, yavaş ver sıvıyıBen bunları nasıl vurulucam yaaa acıyor muu kızlar iğneleri vururken![]()
Canim ben igneden acayip korkan biriydim,tv de görsem kanal değiştiririm.Ona rağmen kendim yaptım zaten uçları kucuk igneler, kendin yap pek acimiyor.Korkuyorum doğru yapamazsam diye sağlık ocağında ve acilde yaptırmayı düşünüyorum ben
Öncelikle sürecinin hayirli olsun iğneler pek acıtmıyor cesaretinizi toplayıp kendinizin yapmanızı öneririm her gün acil ya da sağlık ocağına gitmek daha zor gelecektir eminimKorkuyorum doğru yapamazsam diye sağlık ocağında ve acilde yaptırmayı düşünüyorum ben
Ben saatimin gelmesini iple çekerdim. Acisi bile güzel yeterki sonu guzel olsun diye düşündüm hep..Ben bunları nasıl vurulucam yaaa acıyor muu kızlar iğneleri vururken![]()
Hepsini dolaba koy dedi doktor sebzelik kısmında muhafaza ediyorum, yakma oluyor mu yaparken?Canim pek acimiyor, yavaş ver sıvıyıcetrotideleri dolapta muhafaza et canim
![]()
Bende çok korkuyorum bebek tedavisinden önce hasta olsam bile asla iğne vurdurmazdım ama şimdi mecbur yapılıyorumCanim ben igneden acayip korkan biriydim,tv de görsem kanal değiştiririm.Ona rağmen kendim yaptım zaten uçları kucuk igneler, kendin yap pek acimiyor.![]()
Hayir canim olmuyor bana güvenHepsini dolaba koy dedi doktor sebzelik kısmında muhafaza ediyorum, yakma oluyor mu yaparken?![]()
Şuan mesajlarınızla cesaretlendim biraz zatenÖncelikle sürecinin hayirli olsun iğneler pek acıtmıyor cesaretinizi toplayıp kendinizin yapmanızı öneririm her gün acil ya da sağlık ocağına gitmek daha zor gelecektir eminim
Canınız çok acirsa eğer uygulamadan önce buzlu bisey tutun yapacağınız yere sonrasında kolonya ile temizleyip öyle vurun iğne dik olsun mümkün olduğunca
Şimdiden hayırlısı olur inşallah
Ah anlıyorum canim seniBende çok korkuyorum bebek tedavisinden önce hasta olsam bile asla iğne vurdurmazdım ama şimdi mecbur yapılıyorum![]()
Ovitrelle den çok vurdurdum o yakıyor birazGonal F kalem hic acitmaz, cetrotide biraz hissettirecek. Enjeksiyon sonrasi ovmadan alkollu pamuk bastirin..
Ovitrelle en eglenceli, umutlu kismi zaten hazir siringa oldugu icin o da iyi gelecek
Not: igneler burada bitmiyor daha oksapar var, progestan var vb vb...
Aynen öyle sonu güzel olsunda yeterkş herşeyi yaparız mecburBen saatimin gelmesini iple çekerdim. Acisi bile güzel yeterki sonu guzel olsun diye düşündüm hep..
Gerçekten içime su serptiniz biraz yaHayir canim olmuyor bana güvenbende sen gibiydim ilk ignelermi esim yapti o acitiyordu
ama kendim yaptım daha kolay oldu siviyi yavaş ver olurmu, oyle olunca hiç yanma felan olmuyor
![]()
Cuma günü anlatacaklar tam detaylı bakalımGöbek deliğinden 4 parmak falan sağ ya da sola yapılıyodu.açıtmıyodu çok ama yine de kendime iğne yapamadığımdan eşime yaptırıyodum ben.sizde deneyebilirsiniz![]()