Tüp Bebek İdrar Testi

vera93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2024
11
6
31
31 Ekimde dondurulmuş 5. gün embriyo transferi oldum. Bu benim ikinci transferim, bir önceki maalesef kimyasal gebelik ile sonuçlandı.
Bugün transfer sonrası 7.gün. 11 Kasımda kan testim var fakat ben dün itibari ile idrarda test yapmaya başladım dayanamayıp. Testlerim böyle geldi. Sizce var mıdır? Testleri bu şekilde olup güzel sonuçlar alanlarınız var mıdır? 🙏🏻

Eklentiler

• IMG_0216.jpeg
    IMG_0216.jpeg
    100,9 KB · Görüntüleme: 89
Merhaba canim, benim testlerime cok benziyor. Bende 30 ekimde çift embriyo transferi oldum dün yaptım test çizgiyi net göremedim ama bugün yaptığımı görebiliyorum. Bel ağrım ve adet sancım arttı bugün. Kan test günüm 11 kasım. Bu testler pozitif mi gösteriyor bilemedim..

Eklentiler

• IMG_9657.jpeg
    IMG_9657.jpeg
    90,1 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_9656.jpeg
    IMG_9656.jpeg
    61,4 KB · Görüntüleme: 73
Merhaba canim, benim testlerime cok benziyor. Bende 30 ekimde çift embriyo transferi oldum dün yaptım test çizgiyi net göremedim ama bugün yaptığımı görebiliyorum. Bel ağrım ve adet sancım arttı bugün. Kan test günüm 11 kasım. Bu testler pozitif mi gösteriyor bilemedim..
Umuyorum çok güzel sonuçlar alırız, allahım nasip eder isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar 🌸🙏🏻

Test verdinizmi

Merhabalar,
Pazartesi sabah ben de kan vereceğim. Bugün erken gebelik testini tekrarladım. Transfer gününü saymazsak 9.gündeyim. Sonucum böyle çıktı. Çizginin koyulaştığını görüyorum ama tabi bugünlerde daha koyu görenler var. Daha önce de kimyasal gebelik yaşadığım için ister istemez korkuyorum bu koyuluk yeterli mi diye. Hakkımızda hayırlısı kan için pazartesini bekleyeceğim
IMG_0232.jpeg

Merhabalar,
Pazartesi sabah ben de kan vereceğim. Bugün erken gebelik testini tekrarladım. Transfer gününü saymazsak 9.gündeyim. Sonucum böyle çıktı. Çizginin koyulaştığını görüyorum ama tabi bugünlerde daha koyu görenler var. Daha önce de kimyasal gebelik yaşadığım için ister istemez korkuyorum bu koyuluk yeterli mi diye. Hakkımızda hayırlısı kan için pazartesini bekleyeceğimEki Görüntüle 3501052
Ben işte bu belirsizlik yüzünden test yapmiyorum🙈 inşallah güzel ilerler süreciniz. Artış olmasını görmeniz bile güzel bir durum bence. İdrarda çıkmayıp pozitif gören kişiler de var o yüzden çok takmamaya çalışın.

Çok çok teşekkür ederim. Çok haklısınız insan göreceği şeyden korkup aynı zamanda gördükten sonra mutlu olma ihtimali arasında gidip geliyor hep. Oldu mu, yeterli mi, oluyor mu soruları dolaşıyor hepimizin kafasında.
Umuyorum her birimiz için en hayırlı haberi almak nasip olur🙏🏻

X