• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek icin...

Eksi_yesil_elma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
56
29
88
Arkadaslar merhaba.Ben 32 yasindayim 7 yillik evliyim.3 yildir bebek istiyoruz esimle. Bir asilama yapildi ama tutmadi.esimde varikoselden ameliyat oldu ama uzerinden bir yil gecti onun da. O da cozum olmadi.En yakin zamanda tüp bebek yaptirmayi düşünüyoruz. Aranizda bursada tüp bebek yaptiran varsa bana guvenilir bir doktor yada merkez bulmamda yardimci olabilir mi.Biliyorsunuz doktor ve ekibi cok onemli bu konuda.internette arastirdim ama hep eski yorumlar cikiyor bu konuyla ilgili.bursada iyi bir doktor bulamazsam istanbul da bahceci varmis oraya mi gitsem diye dusunuyorum.bahceci yada bursa tup bebek doktorlari ile ilgili deneyimi olan hanimlar bana yardimci olabilir misiniz

Arkadaslar merhaba.Ben 32 yasindayim 7 yillik evliyim.3 yildir bebek istiyoruz esimle. Bir asilama yapildi ama tutmadi.esimde varikoselden ameliyat oldu ama uzerinden bir yil gecti onun da. O da cozum olmadi.En yakin zamanda tüp bebek yaptirmayi düşünüyoruz. Aranizda bursada tüp bebek yaptiran varsa bana guvenilir bir doktor yada merkez bulmamda yardimci olabilir mi.Biliyorsunuz doktor ve ekibi cok onemli bu konuda.internette arastirdim ama hep eski yorumlar cikiyor bu konuyla ilgili.bursada iyi bir doktor bulamazsam istanbul da bahceci varmis oraya mi gitsem diye dusunuyorum.bahceci yada bursa tup bebek doktorlari ile ilgili deneyimi olan hanimlar bana yardimci olabilir misiniz
Canım Merhaba bende su an 3. Tüp bebek denememde hamileyim. Ankara da yaptırdım.. Allahım sana da nasip eder inşallah doktor ekibi ve lavaratuari çok iyi olmalı gerçekten. İyi araştırma yap

Canım Merhaba bende su an 3. Tüp bebek denememde hamileyim. Ankara da yaptırdım.. Allahım sana da nasip eder inşallah doktor ekibi ve lavaratuari çok iyi olmalı gerçekten. İyi araştırma yap
Teşekkür ederim canim.iste iyi bir doktor bulmakta zor.Allah sana da bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin.aslinda esim ankaraya da gidebiliriz diyor tup bebek icin ama ben uzak diye pek sicak bakmiyorum.Ankarada nerede yaptirdin sen

Benım oglum bahcecıde oldu ben tavsıye ediyorum ancak benım doktorlarımdan hepsı vefat ettı
Mustafa bahcecı yasıyor onunla goruserek baslamanızı tavsıye ederım oncelıkle benım oglum 7 yasında ben klınıkle 2006'da tanıstım

İnşallah bu sefer bebeğinizi alırsınız kucağınıza
Aşılamayı nerede yaptırdınız peki?
Ben de Bursalıyım. Medicabilde yapılacak bu ay sonuna doğru.

Benim kızım Bahçeci Fulya'da oldu. Gürkan bey'di doktorum ancak ayrıldı oradan. Erbil Yağmur u tavsiye ederim, Mustafa Bahçec ya da. En kısa zamanda güzel haberler almanızı dilerim.

Canim bursada. Medikal parkta gercek bey var tavsiye ederim

Teşekkür ederim canim.iste iyi bir doktor bulmakta zor.Allah sana da bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin.aslinda esim ankaraya da gidebiliriz diyor tup bebek icin ama ben uzak diye pek sicak bakmiyorum.Ankarada nerede yaptirdin sen
Novaartta yaptırdım araştırabilirsin. Toplamda 3. Novaartta ilk seferde tuttu.
Bende 10 saatlik yoldan gittim canım. 20 gun kaldım ankarada. Güzel dilleklerin için teşekkürler. Allah isteyen herkese versin insalalh

Hayırlı olsun siz nerede yaptırdınız? Bana da ilk önce aşılama denememiz söylendi, yer araştırıyoruz

6 Tüp denemesi yapan biri olarak şunu söyleyebilirim hastane ve dr. kavramı kişiye göre değişiyor kimisi memnun olurken kimisi aynı dr.dan memnu olmuyor. Ben en son denememi uludağ üniv. ekibi ile yaptık çok şükür oldu. tavsiye edebilirim ama prosedürü uzun sürüyor zamanınız varsa gidebilirsiniz.

Back