tüp bebek için regl olduğumda gittikten sonra kaç gün muayene çağırılıyor?

morseverr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2016
324
134
103
36
merhaba, benim sorum şu ayın 19 unda reglim başlıyor ve bana 2 yada 3 . gün gel dediler. kaç günde bir muayene için çağırıyorlar . iğneler sadece yumurta gelişimine kadar mı kullanılıyor. birde ortalama yumurta gelişimi ne kadar sürüyor? yumurta istenilen aşamaya geldiğinde ne zaman toplama oluyor. ayrdımcı olursanız çok sevinirim . iş yerinden kaç kere izin almam gerekecek onu anlamaya çalışıyorum

12 13. Gün sanırım en fazla yumurta toplama olur o xaman kadar iğne kullanılıyor. Iğneye başladıktan sonra 4 5 gün sonra çağırıyor sonra 2 günde bir opuya kadar çağırıyor. Totalde 5 6 kez sanırım.

Taze transfer olursanız da opudan 3 ya da 5 gün sonra transfere çağırılırsınız.

Benm nisan 7sinde adetimin ucuncu günüydü iğneye başladım sonra beni 12 sinde cagrdi 14nde 15nde kontrol 16sinda opu 19 nda transfer oldum Allah kolaylık versin inşallah ilk denemede nasip etsin

Ben 3 kez gitmiştim.
  • Adetin 2 veya 3. günü : Kullanman gereken ilaçları veriyor 15-16 günlük muayene kan tahlilleri..
  • Adetin 19-20.günleri gibi bir kez daha gidiyorsun. Kullanmanı istedikleri ilaçların durumana göre, o gün tekrar kan tahlili vs, transfer tarihi veriliyor.
  • Bir önceki kontrolden 4-5 gün sonra tekrar gidiyorsun, bu Transfer günü oluyor. Tekrar kan bakılıyor muayene ve herşey yolundaysa transfer gerçekleşiyor.
Bu benim sürecimdi tabi bu şekilde gelişti ve transfer son gün yapılan kan sonucuna göre iptal oldu. Çalışan için izin gerçekten zor oluyor. Umarım izin günlerine denk gelir. Benim biri resmi tatile biri cumartesiye gelmişti. Sadece sabah 1 saatlik izin almıştım. Bakalım bu ay nasıl ilerleyecek
Hakkımızda hayırlısı olsun.

kimde tedavi oldunuz . inş sonuç güzel olmuştur :)

Ankara üniversitesinde yaptırmıştım ben ama malesef negatf oldu
tekrar deneyecek misiniz
Benm nisan 7sinde adetimin ucuncu günüydü iğneye başladım sonra beni 12 sinde cagrdi 14nde 15nde kontrol 16sinda opu 19 nda transfer oldum Allah kolaylık versin inşallah ilk denemede nasip etsin
sonucunuz ne zaman belli olacak peki. ay inşallah canım

tekrar deneyecek misiniz

sonucunuz ne zaman belli olacak peki. ay inşallah canım
Denicem inşallah evet ya temmuz adetinde ya Ağustos adetinde ikinci deneme yapacaz Allah nasip ederse sonucum belli zaten canm negatf oldu ikinciyi denicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…