• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek için hangi merkez?

sudekarisik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2020
13
17
3
35
Merhabalar
Ben 6 senedir evliyim 6 aşılama yaptırdım son uçlar olumsuz oldu.Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ayrıca tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum Ankara da kendimce bir liste yaptım
bana klinik özel doktor önerisinde bulunurmusunuz? Listede olmayanlar da olur.Devletteydim artık güvenemiyorum aşılama aralarında doktorlarım tayin vs nedenlerle değişti.Özelde daha iyi tedavi görebileceğimi düşünüyorum.Listemdeki isimler
Bahçeci Tüp merkezi
Esra Çabuk Cömert
Gürgan Klinik Tüp Bebek Merkezi
Anatolia Tüp Bebek Merkezi
Nova Art Tüp Bebek Merkezi
Bu seçeneklerden hangisine gittiniz ve sonuç nasıl aslında benimle yaşayanlar iyi bilir maddiyat sıkıntı ama benim gözüme değmiyor artık fiyat bilgisi de geçerseniz öncen bilgim olur.Allah herkesi bu sıkıntıdan kurtarsın iyi günler dilerim.

Merhaba,
Bahçeci Cem Çelik 4 negatif denemeden sonra Momart Erbil Yağmur ilk denemede pozitifi gördüm. Özellikle negatifiniz varsa aynı merkezde üst üste çok deneme yapmamanızı öneririm.

merhabalar; ataşehir memorial Cem demirel e gittim canım. Tek embriyo, ilk deneme pozitifi gördük şuan 9.haftamızdayız. Benden 2 ay önce de bir arkadaşım başka bir merkezde 3 negatif denemesinden sonra 4.denemesinde yine Cem bey'de pozitif gördü. Şuan ikizlere hamile 16 haftalık:) Kısacası tavsiye ederim;)

Merhabalar
Ben 6 senedir evliyim 6 aşılama yaptırdım son uçlar olumsuz oldu.Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ayrıca tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum Ankara da kendimce bir liste yaptım
bana klinik özel doktor önerisinde bulunurmusunuz? Listede olmayanlar da olur.Devletteydim artık güvenemiyorum aşılama aralarında doktorlarım tayin vs nedenlerle değişti.Özelde daha iyi tedavi görebileceğimi düşünüyorum.Listemdeki isimler
Bahçeci Tüp merkezi
Esra Çabuk Cömert
Bu seçeneklerden hangisine gittiniz ve sonuç nasıl aslında benimle yaşayanlar iyi bilir maddiyat sıkıntı ama benim gözüme değmiyor artık fiyat bilgisi de geçerseniz öncen bilgim olur.Allah herkesi bu sıkıntıdan kurtarsın iyi günler dilerim.
Ankara ile ilgili bir bilgim yok fakat 6 asilama nedir yahu 3 ten sonrasını zaten onermiyorlar basari sansi iyice düştüğü icin. Ben istanbul bahceciyi arastiriyorum aklimda orası var fakat populerligede cok kapılmamak adina temkinlide yaklasiyorum

Merhaba aradaslar ben tüp bebek düşünüyorum, ist içinde en iyi tüp bebek merkezi hangisi sizce tecrübesi olan arkadaşların yardimini bekliyorum.

Merhabalar
Bahçeci Tüp merkezi
Esra Çabuk Cömert
Doktorum Korhan Kahraman Gürganla anlasmalı ve bu ay ilk denemede hamile kaldim. Korhan beyi öneririm gercekten hem insani hem mesleki olarak cok iyi birisi.

Semra kahraman ve ekibi şişli memorial. 6 aşılamaya izin veren doktorun amacını anlayamadım. Parayı geç büyük zaman kaybı ve 6 kez hayal kırıklığı. Üçü geçmemeli diye biliyorum çevremdeki tecrübelerden. Hakkında hayırlısı olsun.

Merhabalar
Bahçeci Tüp merkezi
Esra Çabuk Cömert
Merhabalar, ben Novaart'da tedavi görüyorum, henüz pozitif sonuç alamadık ama aldığım hizmetten memnunum. Mehmet Erdem in hastasıyım. Size 6 kere aşılama biraz fazla olmuş sanki, yaş ve sorun neydi? Bir de doktorunuzdan beklentiniz neler? Ona göre bilgi verebilirim. Bu arada Anatolia'yı bilmiyorum ama Gürgan Klinik de iyi.

Merhaba arkadaşlar,çok bakamadan buraya yazmak istedim,benim amh değerim 0,250 fsh ise 13 çıktı yaşım 34 e tabi doktorum direk tüp bebek dedi,sizler hangi değerlerle mutlu sona ulaştiniz bana umut olacak birileri var mıdır acaba 😯

Merhaba arkadaşlar,çok bakamadan buraya yazmak istedim,benim amh değerim 0,250 fsh ise 13 çıktı yaşım 34 e tabi doktorum direk tüp bebek dedi,sizler hangi değerlerle mutlu sona ulaştiniz bana umut olacak birileri var mıdır acaba 😯
Canım benim amh normal fakat henuz ulaşamadım mutlu sona iki dusuk yasadim. Sebebini arastiriyoruz. Bahçeci düşük amh ile bi çok hastada başarıya ulaşmış tabi baska merkezlerde ulaşmıştır illaki şuan orayla ilgilendiğimiz icin paylaşımları dikkatimi cekiyor umutsuz olma nasipse elbet olacaktir

Cok gecmis olsun tabiiki canim ama Amh ın normal olup hamile kalabiliyor olmanız çok güzel,düşük sebebinin pıhtılaşma sorunu olabileceği düşünülmedi mi acaba,inşallah sağlıkla mutlu sona ulaşıriz her birimiz 🙏

Meraba dikkat edin fsh dahada yükselip erken menopoza girmeyin benim başıma geldiği için söylemek istedim

Canım benim amh normal fakat henuz ulaşamadım mutlu sona iki dusuk yasadim. Sebebini arastiriyoruz. Bahçeci düşük amh ile bi çok hastada başarıya ulaşmış tabi baska merkezlerde ulaşmıştır illaki şuan orayla ilgilendiğimiz icin paylaşımları dikkatimi cekiyor umutsuz olma nasipse elbet olacaktir
Cok gecmis olsun tabiiki canim ama Amh ın normal olup hamile kalabiliyor olmanız çok güzel,düşük sebebinin pıhtılaşma sorunu olabileceği düşünülmedi mi acaba,inşallah sağlıkla mutlu sona ulaşıriz her birimiz 🙏

Bu arada Promotil Women ve Promotil Men diye üreme sağlığı üzerinde olumlu etkileri olan kompleks vitamin paketleri varmış acaba deneyen devam eden Dr unun önerdiği birileri var mıdır

Pıhtılaşma yok genetik temiz. Bakalim ne olacak bisey bulunmayınca da kotu yine ayni şeyi yasama hissi birakmiyo insani. Tüp bebek zaten yorucu bi surec Allah yardim etsin hepimize

Çok geçmiş olsun,bugün bir kez daha anladım ki sanırım biz insanlar gerçekten olacakla öleceğin karşısına geçemiyoruz ne kadar çabaliyor olsak da 😔
Aynen öyle biz neye umut ettik ne geldi başımıza ama benim doktor hatam var yapcak bişi yok böylesi kısmetmiş... biz eşimle tüp bebekten önce pregnacare him&her kullandık

Merhaba,
Bahçeci Cem Çelik 4 negatif denemeden sonra Momart Erbil Yağmur ilk denemede pozitifi gördüm. Özellikle negatifiniz varsa aynı merkezde üst üste çok deneme yapmamanızı öneririm.
Diğer doktordan farklı ne yapti canım sana. Bende 2 negatif sonuç aldım hicbirsey yapmadan 3. Denemeye başlayacağız olmayacak yine biliyorum ama doktor hicbirsey yapmıyor

Diğer doktordan farklı ne yapti canım sana. Bende 2 negatif sonuç aldım hicbirsey yapmadan 3. Denemeye başlayacağız olmayacak yine biliyorum ama doktor hicbirsey yapmıyor
tamamen bütün tedavi farklı idi, eğer değişiklik yapmıyorsa merkez değiştirmenizi öneririm ben 4 deneme yaptım aynı merkezde pişmanım