Aynen öylee mesela bu doktor işin parasında da değildi bahçeciye gitmiştim inan 2 dk konuştu muayene etmek istedi 900 tl ödedim geldim ama bu doktor açıkladı konuştu muayene etmeye değinmedi bile bir sonraki adetimde herşey yolundaysa başlıcaz.. senin adet günün ne zaman canımBazı doktorlar neden böyle anlamıyorum çok insanın hakkına giriyorlar işini doğru yapan doktor bulmak çok önemli gerçekten bende adetimde başlıcam inşallah Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Benimde ilacımın bitmesine 5 gün kaldı sonra artık ne zaman adet olursam o zaman arıcam 1. Günü arayın dedilerAynen öylee mesela bu doktor işin parasında da değildi bahçeciye gitmiştim inan 2 dk konuştu muayene etmek istedi 900 tl ödedim geldim ama bu doktor açıkladı konuştu muayene etmeye değinmedi bile bir sonraki adetimde herşey yolundaysa başlıcaz.. senin adet günün ne zaman canım
Senin ne zaman adet günün ?Benimde ilacımın bitmesine 5 gün kaldı sonra artık ne zaman adet olursam o zaman arıcam 1. Günü arayın dediler
Ne ilacı kullanıyosun senBenimde ilacımın bitmesine 5 gün kaldı sonra artık ne zaman adet olursam o zaman arıcam 1. Günü arayın dediler
Aynenn öyle ben o kadar çok tanıma fırsatım olmadı kendisini ama senin gibi güler yüzlülüğüne aldanıp gittim ama hiç öyle değilmiş.. göz ucu baktı sonuçlara birde muayene etti gel tüp bebek yapalım dedi hemen ben yumurta takibi yaptırmak istiyorum deyince de burası tüp bebek merkezi yumurta takibi yapmıyoruz yakınındaki bir doktora git yapsın dedi asistanı aradığında kliniğimizde takip yapılıyor bir yanlışlık olmuştur felan filan dedi doktorla görüşüp bana dalga geçer gibi tamam mehmet bey takibinizi yapıcak ücreti 3750 dedi benim bildiğim yumurta takibi sadece muayene ile yapılıyor ödediğim 900 tllik muayene de 6 ay geçerliyse neyin ücreti bu anlamıyorum gerçekten gidilmemesi gereken insanların duygularıyla oynayan bir yerBen de bahcecide ilk denememi yaptım ve cok pişmanım, bahsi geçen instagramda herkese gülücük dağıtıp muayene esnasında kimsenin yüzüne bakmayan mehnet reşit asoglu..Bir soru sordum diye transfer öncesi moralimi altüst eden saygısız acımasız bir insan ,sonradan özür diledi ben de ilaçların hormonların sürecin etkisiyle cok uzatmadım ama hakkım asla helal değil , kimseye tavsiye etmem, zaten zor bi syrecteyiz dünya kadar para verip bi de kotu muamele görüyoruz rabbim bunlara muhtaç etmese keske hiçbirimizi
Ucuz kurtulmussunuz,iyi ki tanıma fırsatınız olmamış. Allah iyilerle karşılaştırsın hepimiziAynenn öyle ben o kadar çok tanıma fırsatım olmadı kendisini ama senin gibi güler yüzlülüğüne aldanıp gittim ama hiç öyle değilmiş.. göz ucu baktı sonuçlara birde muayene etti gel tüp bebek yapalım dedi hemen ben yumurta takibi yaptırmak istiyorum deyince de burası tüp bebek merkezi yumurta takibi yapmıyoruz yakınındaki bir doktora git yapsın dedi asistanı aradığında kliniğimizde takip yapılıyor bir yanlışlık olmuştur felan filan dedi doktorla görüşüp bana dalga geçer gibi tamam mehmet bey takibinizi yapıcak ücreti 3750 dedi benim bildiğim yumurta takibi sadece muayene ile yapılıyor ödediğim 900 tllik muayene de 6 ay geçerliyse neyin ücreti bu anlamıyorum gerçekten gidilmemesi gereken insanların duygularıyla oynayan bir yer
Ayni seyi bana da yapmıştı aslında da fark edemedim nasılsa onda yapcam diye sorun etmedim, on görüşme için gitmiştim kendimi muayene koltuğunda buldum .. nette baksanız tek olumsuz yorum yok ben de buna tav oldumAynenn öyle ben o kadar çok tanıma fırsatım olmadı kendisini ama senin gibi güler yüzlülüğüne aldanıp gittim ama hiç öyle değilmiş.. göz ucu baktı sonuçlara birde muayene etti gel tüp bebek yapalım dedi hemen ben yumurta takibi yaptırmak istiyorum deyince de burası tüp bebek merkezi yumurta takibi yapmıyoruz yakınındaki bir doktora git yapsın dedi asistanı aradığında kliniğimizde takip yapılıyor bir yanlışlık olmuştur felan filan dedi doktorla görüşüp bana dalga geçer gibi tamam mehmet bey takibinizi yapıcak ücreti 3750 dedi benim bildiğim yumurta takibi sadece muayene ile yapılıyor ödediğim 900 tllik muayene de 6 ay geçerliyse neyin ücreti bu anlamıyorum gerçekten gidilmemesi gereken insanların duygularıyla oynayan bir yer
Bendee öyle muayene olmıcaktım aslında ama 1 buçuk saat yol gittim birde şuanki gittiğim doktora da o gün görüşme için randevu alacaktım kendisi hastanede olmayınca bahçeciye gittim bana daha önce ankarada gittiğim klinikte yarım rahim teşhisi konuldu bu söyledim kendisine yarım rahim olmayada bilirsin muayene etmeden bilemem deyince kabul ettim birde o kadar yol geldim diye.. ama şimdi gittiğim doktordan çok memnunumAyni seyi bana da yapmıştı aslında da fark edemedim nasılsa onda yapcam diye sorun etmedim, on görüşme için gitmiştim kendimi muayene koltuğunda buldum .. nette baksanız tek olumsuz yorum yok ben de buna tav oldum
Aynen öyle canım olan 900 tlye oldu ama olsun daha fazla maddi zarar olabilirdiUcuz kurtulmussunuz,iyi ki tanıma fırsatınız olmamış. Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi
Kime gidiyorsunuz şimdi? Nasipse birkac ay sonra tekrar deneyeceğim ,doktor araştırmak bulmak da ayrı bi dertBendee öyle muayene olmıcaktım aslında ama 1 buçuk saat yol gittim birde şuanki gittiğim doktora da o gün görüşme için randevu alacaktım kendisi hastanede olmayınca bahçeciye gittim bana daha önce ankarada gittiğim klinikte yarım rahim teşhisi konuldu bu söyledim kendisine yarım rahim olmayada bilirsin muayene etmeden bilemem deyince kabul ettim birde o kadar yol geldim diye.. ama şimdi gittiğim doktordan çok memnunum
Bahçelievler medical park hastanesinde dr Gürkan Arıkana canım.. ilk görüşme çok güzel geçti benim muayene edip ücret alma çabasında değildi tek tek inceledi anlattı benim için olumluydu inşallah bu ay değil öbür ay tüp bebeğe geçicezKime gidiyorsunuz şimdi? Nasipse birkac ay sonra tekrar deneyeceğim ,doktor araştırmak bulmak da ayrı bi dert
Anladim canim ,ınsallah hayirli ve uğurlu gelir sana,güzel haberini de yazarsınBahçelievler medical park hastanesinde dr Gürkan Arıkana canım.. ilk görüşme çok güzel geçti benim muayene edip ücret alma çabasında değildi tek tek inceledi anlattı benim için olumluydu inşallah bu ay değil öbür ay tüp bebeğe geçicez
Divina diye bi ilaç verdi ilk defa kullanıyorum daha önce hep tarlusal veriyolardıNe ilacı kullanıyosun sen
Amin inşallah hepimiz içinAnladim canim ,ınsallah hayirli ve uğurlu gelir sana,güzel haberini de yazarsın
Ne için acaba.. daha önce tüp bebek tedavisi yaptın mıDivina diye bi ilaç verdi ilk defa kullanıyorum daha önce hep tarlusal veriyolardı
Yok ilk defa yaptırıcam doktorun dediğine göre bende olmayan hormonları düzenlemek içinmiş internetten pek yorum bulamadım sana bişey verdiler miNe için acaba.. daha önce tüp bebek tedavisi yaptın mı
Bana ve eşime antibiyotik verdi eşimde enfeksiyon çıkmış bana niye verdi bilmiyorum canım belki temizlesin diyedir.. folik asit verdi d vitanamini birde kan cıvıtıcı verdi bunuda bilmiyorum niyeYok ilk defa yaptırıcam doktorun dediğine göre bende olmayan hormonları düzenlemek içinmiş internetten pek yorum bulamadım sana bişey verdiler mi
Baktım da hormon ilacıymış benim hormon sıkıntım yoktu ama pcos var birde yarım rahim sorunuDivina diye bi ilaç verdi ilk defa kullanıyorum daha önce hep tarlusal veriyolardı
İkimizde de pcos var bakalım nasıl olucak gelişmelerden haberdar edersen çok sevinirim hayırlısıyla ikimizde alırız inşallah kucağımızaBaktım da hormon ilacıymış benim hormon sıkıntım yoktu ama pcos var birde yarım rahim sorunu