Tüp Bebek için En İyi Doktur lütfen...

Ongorusmelerine git Icinde hangisi siniyorsa kendini iyi hissedyrsan karar ver.her doktora ayninsorulari ayni sekilde sor tavirlarndan hissedersin.cunki arastrmanin sonunyok bende ayniydim.onnceligine Bak..tecrube.maddiyat,ekip,laboratuar,maliyet,IL vs.

Galiba en doğrusu bu teşekkür ederim canım:)

Canım inş en güzel haberle çocuğunu kucağına alırsın. Bülent Traş mı şuan tedavi olduğunuz? O da çok ünlü süreç nasıl işliyor burdan yazarsınız inş.

Canım inş en güzel haberle çocuğunu kucağına alırsın. Bülent Traş mı şuan tedavi olduğunuz? O da çok ünlü süreç nasıl işliyor burdan yazarsınız inş.
Unlu olmasin kanmadim Instagram mesajlarina da.ozellikle de bununsordum ve belirttim hastahaklarina.bana Yas araligina gore basari oranlarini gosterdi.birde bulent beyin Americadaki sempozymdaki makalesini biliyorum.amh dusuk yasi yuksek kadinlarda prp nin tup nbehej basarisi.majalesini bulent beyfe istedim okuyup yazarim.pahali ve bankamatik gibi calisiyor ama bahceci gibi degil.bahceci den daha profesyonel soyleki herhastanin sonucunu bulent bey goruyormus bence buyuzden bekleme suresibuzun.

Ekip konusunda bulent bey kadar elektrik almadim.fakat diger muayene Eden doktorlar olumluydu.prof bilgi verilmiyor soyleki fiyat listesini istedigimde sozlu anlatti yazmasini Ben istedim..garip.internarional ve memorial de elime liste verildi Tum islemler yazili.acibademin lab iyi oldugunu biliyorum bu yuzden tercihi ettim Dr Dan daha onemli lab. Cunki onlar yapiyor tum islemi

Merhaba kime karar verdiniz bende araştırıyorum da merak ettim

Bahceci gibi ticarete dokmemis pahali evet cunki acibademin zaten hedef kitlesi ust gelirliler
Aynen bahçeci ticari gözle bakıyor, transfer yapıyor tutsa da olur tutmasa da gibi Nasılsa parasını almış oluyorlar. Acıbadem daha detaycı ve kesin çözüm için önden bir sürü tetkikleri yapıyor süreç daha yavaş ama temkinli ilerliyor.

Merhaba kime karar verdiniz bende araştırıyorum da merak ettim
Bahçeci Fulya da denedim dr mra 2 sefer hem de olmadı. Çok kalabalık olduğu için ilgi daha az ekip te yok ne yazık ki , ilk seferde bingo diyor ama işte kısmet, yani bizimki olmadı. Bingo olanların Başka yerde denedikleri için olsa gerek. Şuan Acıbadem Maslak prof.dr. Bülent Tıraş ekibi çok güzel her şeyi sorabiliyoruz size özel hemşire olması güzel kafamıza takılan herşeyi sorup öğrenebiliyoruz. Eşim bahçeci de hiç bir şey anlatılmamasından bilgi verilmemesinden şikayet ediyordu. Burada kafamızda soru işareti hiç olmuyor, daha güvende hissediyoruz.

Memnun olmanıza çok sevindim bende Bülent tıraş ve Semra kahraman arasında kaldım

Amerikan hastanesi Bülent urman tavsiye ederim

Memnun olmanıza çok sevindim bende Bülent tıraş ve Semra kahraman arasında kaldım
Ben Yakın diye Bahçelievler Memorial gittim sonuçta Semra Hoca orayı da denetliyor vs. diye Hiç yumurta dahi büyütemediler hep olumsuz konuştular. zaten doktorları da ayrıldı. O yüzden istemedim hiç

Kızlar bende gittim bahçeciye büyük bir heycanla Dr Mehmet Asoğluna.. geldi iki dk ne var ne yok sordu muayene etmek istedi ben aslında ön görüşme için gittim ama nasıl olduysa muayene oldum adetin ikinci günü gel tüp bebek yapalım dedi benm tüm sonuçlarım vardı.. yani pek içime sinmedi 900 tl muayene ücreti ödeyip geldim eve.. 1 saat yol gittim kendisinide araştırdım aslında bu yüzden kabul ettim muayene olmayı.. yani öyle instagramda göründüğü gibi güler yüzlü biri değil

Çok kararsız kalmıştım hatta randevu bile aldım benimde içime sinmedi bu yüzden gitmedim Bülent tıraş ı sevdim bu yüzden Semra kahraman a da gitmekten vazgeçtim tavsiye ederim

Çok kararsız kalmıştım hatta randevu bile aldım benimde içime sinmedi bu yüzden gitmedim Bülent tıraş ı sevdim bu yüzden Semra kahraman a da gitmekten vazgeçtim tavsiye ederim
İyi yapmışsın canım yani insan bi açıklayıcı konuşur şundan dolayı şöyle bi yol izleyelim felan.. ben femara ile beraber çatlatma iğnesi kullanım dedim daha sonra tüp bebeğe geçmek istiyorum dedim çünkü başka bi klinik böyle yapalım demişti ama istanbula gelince deneyemedim femarayı.. biz burda sadece tüp bebek yapıyoruz dedi sen yakınında bi doktora yumurta takibi yaptır olmazsa gel dedi ertesi gün bahçeciden kız aradı memnun kalıp kalmadığımı sormak için bende yumurta takibi yapılıyo sandım o yüzden muayene oldum yapılmadığını bilsem tüp bebek düşündüğümde gelirdim size dedim aslında yapılıyo yumurta takibi acaba bi karışıklık mı oldu ben bi sorup size haber edicem dedi yani saçmalık biraz.. salı günü Gürkan Arıkan diye bi doktor var ona gidicem görüşmeye bu dediğin doktor nerde canım senin

Evet karışık işler güvenilir bi yer bulmak çok zor benim gittiğim yer Acıbadem maslak. Eğer yumurta takibi ve ilaçla oluyorsa tüp bebek neden yaptırıyorsun çok yıpratıcı bi süreç çünkü

Merhaba hanimlar bende ilk tüp bebek transferimi ayin 7 sinde oldum ve dun akşam kanamam oldu gece on.ikiye kadsr bugun kanamam yok benim gibi olupta hamile olan varmı acaba

Evet karışık işler güvenilir bi yer bulmak çok zor benim gittiğim yer Acıbadem maslak. Eğer yumurta takibi ve ilaçla oluyorsa tüp bebek neden yaptırıyorsun çok yıpratıcı bi süreç çünkü
İlaçla olup olmayacağını da bilmiyorum tam canım daha hiç denemedim %5 lik bi ihtimal demişlerdi.. salı günü Dr. Gürkan arıkana gittim inan kendisi o kadar iyi bi doktordu ki tüm sonuçlarımı tek tek inceledi eşinde enfeksiyon var böyle tüp bebeğe başlanmaz diye antibiyotik verdi diğerleri mesela direk gel tüp bebek yapalım demişti.. ilaç kullansan bile eşinde enfeksiyon varken tutmaz dedi eşim tekrar test yapıp bakıcak duruma göre tüp bebeğe geçicem bi sonraki adetime inşallaj

Bazı doktorlar neden böyle anlamıyorum çok insanın hakkına giriyorlar işini doğru yapan doktor bulmak çok önemli gerçekten bende adetimde başlıcam inşallah Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…