Tüp bebek için dualarınızı bekliyoruz.

Merve2728

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
766
1.119
43
33
Arkadaşlar merhaba
Benim bi ablam var. Gelecek hafta içinde tüp bebek yapılacak. Bu şkinci yapılışı ve ilki tutmamıştı.Bu da tutmazsa bi daha yaptıracak maddi güçleri yok kulun kula duası geçer derler. Sizden ricam okuyabildiğiniz kadar ayetel kursi okuyabilir misiniz ? Ben sürekli okuyorum çok üzülüyorum çünkü. 15 yıldır çocukları olmuyor. Belki benim ve sizlerin duası vesile olur , rabbim de ister de evlatlarına kavuşurlar.SELMA ablamız için dua eder misiniz ?

Allahim gonlunee gore versinnn ins rabbim muradina erdirsin allahim isteyen dileyen herkese nasip etsn inssssss

Rabbim hayırlısıyla evladını versin muradına ersin inşallah. Hz İbrahim in Duasını " Rabbi Hebli Minessalihin" okudum ablanıza 100 kez Allah kabul etsin.

Selma arkaasimiz icin 100 adet rabbi hebli minessalihin 100 adet de ayetel kursi okudum. ALLLAH kqbul etsin insallah . Insalllah bu sefer tutar da bebisine kavusur amin ecmain

Selma arkaasimiz icin 100 adet rabbi hebli minessalihin 100 adet de ayetel kursi okudum. ALLLAH kqbul etsin insallah . Insalllah bu sefer tutar da bebisine kavusur amin ecmain
Amin, Bugün Şu an da tedavi yapılıyor. Allah razı olsun.Rabbim size de kalbinizdekini, hayırlı evlatları nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…