Tüp bebek için devlet mi özel mi ?

Bende artık öyle düşünüyorum belki de tedaviyle başladığımda daha çok hırs yapar daha hızlı veririm bu şekilde beklemekte saçma oluyor

Merhaba,

Son durumunuz hakkında bilgim yok, ancak geçtiğimiz yıl PCOS sebebiyle özelde tüp bebek tedavisi gördüğüm için yazmak istedim. Maddi olanaklarınızı bilmiyorum, fakat bu süreçte gittiğiniz doktor ve hastanenin tüp bebek laboratuvarı çok önemli. Doktorunuzun vücudunuzu iyi tanıması, yumurtlama zamanınızı ve yumurta çatlamasını vb. süreçleri doğru ve yakından takip edebilmesi gerekiyor. Benim sürecimde doktorumuz öncelikle bu tespitleri yaptı. Ardından, PCOS nedeniyle doğal yolla hamile kalabilmem için 6 ay süren bir ilaç tedavisi uyguladı. Sonuç alınamayınca direkt tüp bebek tedavisine başladık ve ilk denemede olumlu sonuç aldık. Aşılama ise her durumda önerilmiyor; ancak doğru hastalar için başarılı bir yöntem olabileceğini söylüyorlar. Benim durumumda da doktorumuz aşılamayı önermedi

Merhaba y
transfer sonrası belirti yaşadınız mi

Banada önermedi önersede yaptırmazdım zaten çünkü zamanımız da kısıtlı tayin çıktı laboratuvarı çok araştırmadım lakin gittiğimiz merkez için kötü bir yorum görmedim ve doktorlardan da memnunum haftaya başlayacağız adet olunca inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…