• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek için çift embriyo isteye bağlı mı

Adige-

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2019
1.066
2.836
133
32
Antalya
pazartesi tüp bebege baslıyoruz ve eşimde bende çift embriyo istiyoruz internette omudugum kadarı ıle yasaklanmıs ama burada çift tarnsefer yaptıranlar oldugunu okudum bu konuda bılgısı olan var mı acaba yaş 29 ilk deneme gecen sene sol tüp tıkalıydı açıldı ve ıkı yapışıklılıkda giderildi ameliyatla bır kımyasal yasadım amelıyat sonrası

Benimde yaş 29 çift embriyo transfer edildi aslında belli bi denemeden yada belli bi yaştan önce yasak ama doktorun insiyatifine kalmış durumda. Doktorunuzla görüşüp çift embriyo istediğinizi söyleyin yapılıyor

Benimde yaş 29 çift embriyo transfer edildi aslında belli bi denemeden yada belli bi yaştan önce yasak ama doktorun insiyatifine kalmış durumda. Doktorunuzla görüşüp çift embriyo istediğinizi söyleyin yapılıyor

Merhaba tıp fakultesınde yaptırıyoruz bız siz özelde mısınız ? Cevabınız ıcın tesekkur ederim

Merhaba tıp fakultesınde yaptırıyoruz bız siz özelde mısınız ? Cevabınız ıcın tesekkur ederim
Tıp fakültesinde isteğe bağlı olmuyor. Sizin yaşınız 35 ise çift konulur. Bir de 3 deneme hakkınız var ya sonuncu da çift embriyo transferi olabilir. Yumurta sperm rezervinde sıkıntı varsa o zaman Bi ihtimal çift konur. Bunların hiç biri yoksa tek embriyo konur canım

Tıp fakültesinde isteğe bağlı olmuyor. Sizin yaşınız 35 ise çift konulur. Bir de 3 deneme hakkınız var ya sonuncu da çift embriyo transferi olabilir. Yumurta sperm rezervinde sıkıntı varsa o zaman Bi ihtimal çift konur. Bunların hiç biri yoksa tek embriyo konur canım

Cok teşekkür ediyorum bilgilendirdiğin için canım

Back