tüp bebek için adetin kaçıncı günü başlamam lazım

zuzuay

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
176
3
48
selam arkadaşlar tüp bebek tedavisine başlayacağım ağustosta irenbe tüp bebek merkezinde ama ben daha önceden tüm tahlillerimi başka merkezde yaptırmıştım sadece prolaktin hormonum 31 di oda dostınexle artık normale döndü artık hiç bir problem görünmüyor ama yinede hamile kalamadım . oyüzden tüp bebek denemek istiyorum. ama tahlil sonuçlarımı kaybettim . sormak istediğim acaba adetimin kaçıncı günü gitmeliyim . tahlillerimi yaptırmadan başlayabilirmiyim tüp bebeğe .yıllık iznimi ona göre ayarlamak istiyorum onun için soruyorum . rabbim her isteyeni anneliği tattırsın .

merhaba kadriye . bende irenbede dilek hanımın methini duydum onu düşünüyorum. eşimin önceki evliliğinden bir kızı olduğu için devlet yardımı alamıyoruz , dondurma işlemiyle yaklaşık 7 milyarı bulur dediler.adetimin 14.günümü acaba merkeze gitmem gerekiyor gerçi telefon açıp öğreneceğim ama eşim şimdi merak etti ondan topik açtım .seninde aşılaman umarım tutar rabbim hepimize nasip etsin annelği...

ben merkeze gidip görüştüm merkezdeki bayana hangi dr.un daha başarılı olduğunu sorduğumda çekinerek dolaylı yoldan dilek hanımı söyledi. nurettin bey başka işlerlede uğraşıyor dedi ama dilek hanım tüp bebeğe adamış biri kendini dedi bencede doğru karar vermişsin hayırlısı allahtan.

inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım. benimde 2 evliliğim bu yani taoplam 8 yıllık evlilik hayatım var ,ilk eşimin çocuğu olmuş şimdiki eşiminde kızı var bende sorun olmadığı halde kalamıyorum zannedersem sebebsiz infertilie, çatlatma falan denedik olmadı aşılama bana çok başarı sağlamaz diye düşünüyorum. aşılamaya vereceğimiz parayı tüpte değerlendirelim diye düşündük umarım tek seferde tutarda eşime fazla para harcatmam tabi herşeyin hayırlısı .

X