ben kullanıyorum genotropin 5 günde anca 10 mm büyümüş bi fark yok bence
Evet sanki, umudum vardı ama kaliteye falan etkisi olmadıBen kullandım ama bir farklılık olmadi. Genotropin'di benimki.
PRP uygulaması yaptıran duydunuz mu?ben kullanıyorum genotropin 5 günde anca 10 mm büyümüş bi fark yok bence
Yok canım duymadım hatta ne olduğunu bilmiyorum şimdi senden duydumPRP uygulaması yaptıran duydunuz mu?
Kişinin kendi kan örneğinden elde edilen plazmanın uygun koşullar sağlandıktan sonra yumurtalıklara direkt olarak enjekte edilmesi, potansiyel olarak yumurtalıklardaki kök hücreleri aktif haline getirerek yeni yumurta üretimini tetiklemesi anlamına gelmekte.Yok canım duymadım hatta ne olduğunu bilmiyorum şimdi senden duydum
büyüme hormonu dediğiniz tüp bebeklerde kullanılan ilaç değil sanırım bir faydası oldu muKişinin kendi kan örneğinden elde edilen plazmanın uygun koşullar sağlandıktan sonra yumurtalıklara direkt olarak enjekte edilmesi, potansiyel olarak yumurtalıklardaki kök hücreleri aktif haline getirerek yeni yumurta üretimini tetiklemesi anlamına gelmekte.
yumurta kalitesini arttırmak için sanıyorum uygulatıyor doktorlar, bildiğimiz çocuklara da verilen gelişme büyüme hormonu bu.büyüme hormonu dediğiniz tüp bebeklerde kullanılan ilaç değil sanırım bir faydası oldu mu
tedavin sonuçlndı mı peki ? bende de kalitesizlik var çaare arıyorum bendeyumurta kalitesini arttırmak için sanıyorum uygulatıyor doktorlar, bildiğimiz çocuklara da verilen gelişme büyüme hormonu bu.
kullandığım ay bir fayda görmedim ben.tedavin sonuçlndı mı peki ? bende de kalitesizlik var çaare arıyorum bende
şuan hangi aşamadasınkullandığım ay bir fayda görmedim ben.
yumurta kalitesiz iptalşuan hangi aşamadasın
peki döllenme aşamasına geldiler mi doktorlar kaç yumurta vardıyumurta kalitesiz iptal
hayır cnmpeki döllenme aşamasına geldiler mi doktorlar kaç yumurta vardı
gıda takviyeleri var önerdiler mi peki ?hayır cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?