• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek hk.

feslek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1
0
36
İstanbul
tüp bebek tedavisi Hk.
Merhaba arkadaşlar,
siteye yeni kayıt oldum umarım birbirimize yardımcı olabiliriz.
29 yaşındayım,5 yıllık evliyim.polıkıstık over adlı rahatsızlık nedenıyle çocuk sahibi olamıyorum. Özel bir hastanede 3 kez aşılama uygulandı fakat sonuç alınamadı.doktorum Tüp bebek tedavisi olmamı önerdi.bende "Zeynep Kamil Hastanesinde" tedavi olmak istiyorum.Rapordan bahsedilmiş tedavinin gerektigine dair.Bu raporu aşılama yaptırdıgım hast.mi almam gerekir?
zeynep kamile başvurduğumda nasıl bir prosödür izleniyor bilgisi olan lütfen yazsın.biliyorum sitelerde dünya kadar yazı var ama ben bizzat yaşamış birinden ögrenmek istiyorum.birde başvurduktan sonra nekadar bir süreç geçiyor tedaviye başlamak için. şuanda 2. aydayız. 5. ay gibi başlamayı planlıyorum,başvurmak için geç mi kaldım? lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

tüp bebek tedavisi Hk.
Merhaba arkadaşlar,
siteye yeni kayıt oldum umarım birbirimize yardımcı olabiliriz.
29 yaşındayım,5 yıllık evliyim.polıkıstık over adlı rahatsızlık nedenıyle çocuk sahibi olamıyorum. Özel bir hastanede 3 kez aşılama uygulandı fakat sonuç alınamadı.doktorum Tüp bebek tedavisi olmamı önerdi.bende "Zeynep Kamil Hastanesinde" tedavi olmak istiyorum.Rapordan bahsedilmiş tedavinin gerektigine dair.Bu raporu aşılama yaptırdıgım hast.mi almam gerekir?
zeynep kamile başvurduğumda nasıl bir prosödür izleniyor bilgisi olan lütfen yazsın.biliyorum sitelerde dünya kadar yazı var ama ben bizzat yaşamış birinden ögrenmek istiyorum.birde başvurduktan sonra nekadar bir süreç geçiyor tedaviye başlamak için. şuanda 2. aydayız. 5. ay gibi başlamayı planlıyorum,başvurmak için geç mi kaldım? lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
meraba arkadasim oncelikle gecmis olsun,insallah en kisa zamanda yuzun guler,ben 1 ay once memorial hastanesinde oldum tupbebek sonuc olumsuz,basvurduktan sonra hemen aliyorlar tedaviye ama tupbebek asilamaya gore daha zor bir asama bizde 5 yillik evliyiz bende 29 yasindayim ama bizde bi problem yok yani normal yoldan olma olasiligi cok yuksek dendi,ama ben orda tedavi olurken,polistik over den cocugun olmayan bi bayanla tanismistm,oda daha once asilama olmus ama tutmams canim benm sana tavsiyem tedavi olucan yeri cok ama cok iyi arastir sonucta az bi para gitmiyor tabiki once saglik insallah guzel haberler alirsin canim

Back