- 11 Ağustos 2018
- 1.251
- 2.539
- 40
çok teşekkür ederim :) çok heyecanlıyım. ve çok korkuyorum. neden bilmiyorum. ama içimde büyük bir korku var.
Aşılamalar sonucunda gebe kalmazsanız, tüp bebege yönlendiriyorlar. Tüp bebek yaptırmak , dosyanıza eklemeniz gereken evraklar var. Onlarıda ekte paylaşıyorum. Bir önceki evrakla bu evrakta ortak istemler var. onları tekrardan yaptırmaya gerek yok. Eksikler tamamlanacak. Birde resmi evraklar ( nufus kayıt örneği ) güncel tarihli istiyorlar. Kurula dosyanızı verince, tüp bebek için raporunuz çıkıyor. bir sonraki reglinizde tedaviye başlıyorsunuz.Merhaba Arkadaşlar, Zeynep Kamil hastanesinde devlet destekli tüp bebek yaptırmak için;
2 kere Klomen isimli ilaçla yumurtlama takibi ( PCOS lulara 3 kere Klomenle takip şartı var )
2 kere gonal f +ovitrelle ile aşılama
olmanız gerekiyor. Bu prosedür sonucunda eğer hamile kalmazsanız devlet destekli tüp bebeğe yönlendiriyorlar.
Kadın doğum + infertilite regl 2. 3. 4. 5. günü giderek klomenle tedaviye başlayabilirsiniz. Ama sabah saati gidin. tahlil isteyebilirler.
Aşılama boyutuna geçtiğinizde, yapmanız gereken evraklar oluyor. Aşılama yaptırmak için, ekteki evrakları hazırlamak gerekiyor. Dosyanız kurula gidiyor. Raporunuz çıkınca, ilaçları indirimli alabiliyorsunuz.
Canım süreçlerini çok güzel anlatmışsın Allah razı olsun. İnsan böyle bilgileri hastaneden öğrenemiyor malum :). Bende zeynep kamilden rapor alıp özelde yaptıracağım. Maddi olarak ne katkısı oldu ne kadar bir indirim alıyoruz onu da paylaşabilir misinRaporlarimin gectigi ve 3 kez yumurta toplama islemini yaptırdigim hastane Çamlıca medicanaydi.
Yalniz hastanenin tüp bebek bölümü 2023 Nisan ayında kapandı. Embriyolarimizi Şişli Memorial a taşıdık. Memorial da sadece transfer oldu benim.
Allah sizden de razı olsun inşallah.Canım süreçlerini çok güzel anlatmışsın Allah razı olsun. İnsan böyle bilgileri hastaneden öğrenemiyor malum :). Bende zeynep kamilden rapor alıp özelde yaptıracağım. Maddi olarak ne katkısı oldu ne kadar bir indirim alıyoruz onu da paylaşabilir misin
Çok teşekkür ederim :)Allah sizden de razı olsun inşallah.
O dönem toplama ve transfer ücreti 15 bin ise biz 8 bin gibi bir rakam odemestik. 10 bin demislerdi ama hastanenin bir bölümunde benim bir arkadasim çalışıyordu, için özel indirim almıştık da bu rakama gelmisti bize.
Ama ilaclarda epey indirim olmuştu , 15 bin tutan ilaçları 7 bine almıştık hatirladigim kadarıyla.
Rabbim islerinizi kolaylastirsin inşallah
Rica ederim :)Çok teşekkür ederim :)
Kaçıncı denemenizdi bu. Olumlu sonuçlandı mı
Anladım canım. Allah şifa versin. İnşallah bu defa tutar sağlıkla kavuşursunuzRica ederim :)
3 kez rapor cikarttim, 3 kez de yumurta toplattik toplamda 6 tane embriyomuz oluştu, 4 kez de transfer oldu ama maalesef bos gebelik ya da kimyasal ile sonuçlandı. Geride 2 embriyomuz daha kaldı , benim rahim seklim sebebi ile tek transfere uygun olduğu için hep tek embriyo trabsfer yaptirabiliyoruz.