Bu konunun ben de yukarı taşınması için yazayım. Ben de şartları sağlıyorum almak için başvurmak istiyorum. Ama bu haziran ayındaki tedavime yetişir mi bilmiyorum. Biri aydınlatsa güzel olur.Kızlar merhaba
Tüp bebek için heyet raporu kaç ayda çıkıyor rapor alan varmı acaba
Ben tedaviye başlamadan on gün öncesinden gitmiştik başvurmaya hani sıkıntı olmasinn erkenden rapor elimde olsun diye aynı gün tüm işlemler yapıldı ama rapor günü kısa olduğu için bana verilmedi başlamadan bı gün önce gelip almamı söyledilerBu konunun ben de yukarı taşınması için yazayım. Ben de şartları sağlıyorum almak için başvurmak istiyorum. Ama bu haziran ayındaki tedavime yetişir mi bilmiyorum. Biri aydınlatsa güzel olur.
Canim ben tedaviye basladim aslinda 17 sinde igneye de baslicam aslinda ama raporum cikmadi her gittigimde evraklarimla gidiyorum Ama rapor hakkinda bilgi vermiyorlar sana rapor cikacak diyorlar sadeceBu konunun ben de yukarı taşınması için yazayım. Ben de şartları sağlıyorum almak için başvurmak istiyorum. Ama bu haziran ayındaki tedavime yetişir mi bilmiyorum. Biri aydınlatsa güzel olur.
Her hastanede farkli isliyor demekki canim ben tedavideyim suan ama rapor hakkinda Sadece sana cikacak diyorlarBen tedaviye başlamadan on gün öncesinden gitmiştik başvurmaya hani sıkıntı olmasinn erkenden rapor elimde olsun diye aynı gün tüm işlemler yapıldı ama rapor günü kısa olduğu için bana verilmedi başlamadan bı gün önce gelip almamı söylediler
Olabilir canım inşallah çıkar hastane raporu pek değil ama ilaç raporu gerçekten ilaç gibi geliyor insanaHer hastanede farkli isliyor demekki canim ben tedavideyim suan ama rapor hakkinda Sadece sana cikacak diyorlar
Evet canim ignelerde pahali cunkuOlabilir canım inşallah çıkar hastane raporu pek değil ama ilaç raporu gerçekten ilaç gibi geliyor insana
Bu arada ben raporu özelde kullanacağım.Benim de regl döneminde olan hormon testlerini istediler rapor vermeden önce. Sonra eşimden sperm analizi illa rapor verilecek hastanede olması gerekiyormuş. Reglim geldi. Hormon testlerini verdim ama raporu hala almış değilim. Özel hastanede de tedavim başladı tabi reglim gelince. Mevcut devam eden tedaviyi kapsar mı bilmiyorum artık ama sanırım raporu bir sonraki tedavide kullanabileceğim. Yetişmedi.
Eğer hormon testlerini istemeselerdi yetişirdi. Sizden böyle bit talepleri oldu mu? Bu arada ben Çapa’dan almaya çalışıyorum.
Aynı gün yapılması ne güzel olmuş. Nerede yaptırmıştınız?Ben tedaviye başlamadan on gün öncesinden gitmiştik başvurmaya hani sıkıntı olmasinn erkenden rapor elimde olsun diye aynı gün tüm işlemler yapıldı ama rapor günü kısa olduğu için bana verilmedi başlamadan bı gün önce gelip almamı söylediler
VAN'da yaptirdimAynı gün yapılması ne güzel olmuş. Nerede yaptırmıştınız?
Bende her gittigimde kurula giriyorum canim rapor evraklarim hazir ama herhangi birsey demediler igneye baslicam bende haftayaBenim de regl döneminde olan hormon testlerini istediler rapor vermeden önce. Sonra eşimden sperm analizi illa rapor verilecek hastanede olması gerekiyormuş. Reglim geldi. Hormon testlerini verdim ama raporu hala almış değilim. Özel hastanede de tedavim başladı tabi reglim gelince. Mevcut devam eden tedaviyi kapsar mı bilmiyorum artık ama sanırım raporu bir sonraki tedavide kullanabileceğim. Yetişmedi.
Eğer hormon testlerini istemeselerdi yetişirdi. Sizden böyle bit talepleri oldu mu? Bu arada ben Çapa’dan almaya çalışıyorum.
Siz nereden rapor almaya çalışıyorsunuz? Benim de Salı itibariyle belgelerim tamam olacak. Ne kadar zaman sonra kurul için çağırıyorlar, birden fazla mu kurula giriyoruz?Bende her gittigimde kurula giriyorum canim rapor evraklarim hazir ama herhangi birsey demediler igneye baslicam bende haftaya
Canim ben ankara zubeyde de tedavi goruyorum ben ilk gittigim gun Muaneden somra kan aldilar ogleden sonra kurula ciktim ama yanima bir onceki kan tahlil hsg filmi diger hastanelerden aldigim evraklarla birlikte gitmistim arastirmistim baya Sen hangi hastaneye gideceksin canimSiz nereden rapor almaya çalışıyorsunuz? Benim de Salı itibariyle belgelerim tamam olacak. Ne kadar zaman sonra kurul için çağırıyorlar, birden fazla mu kurula giriyoruz?
Ben zeynep kamil hastanesinden 1 sene de 3 kez rapor cikardir.Kızlar merhaba
Tüp bebek için heyet raporu kaç ayda çıkıyor rapor alan varmı acaba
Ben Çapa’ya gittim. Ama Çapa’da tedavi yapmayacağım. Özel hastanede kullanacağım raporu. Hatta özel hastanede tedavim başladı bu hafta. Geçen hafta Çapa’ya gittim yetiştirmek için raporu özel hastaneye amh 0.9 olmasına şartı sağlamama rağmen bir sürü belge elimde olmasına rağmen doktor benden fsh, lh, prolaktin, tsh, estradiol istedi. Adet günlerinde vermem gerekiyordu zaten fsh falan. Onu bekledim. 2 gün önce verdim hepsini. Hsg istedi o var. Bir de psikiyatri ve dahiliyeden uygunluk almamı istedi. Yarın da onları alacağım. Tüp belgelerim hazır olacak sanırım. İstedikleri sadece bunlar. Herşey hazır olunca rapor çıksa dahi şu an tedaviye başladım. Doktora tedavime yetişse demeye çalışmıştım ama adet beklettirdiği için yetişmedi. Zaten birden fazla tedavi yapacağım ben eşimin genetik problemi sebebiyle. Ama ikinci tedavim uygun olursam temmuz da olmama ihtimali fe var Ağustos da olacak. Anladığım kadarıyla raporun etkenden çıkması da iyi değil. Ne yapacağımı bilemedim. Birşey söylemiyorlar.Canim ben ankara zubeyde de tedavi goruyorum ben ilk gittigim gun Muaneden somra kan aldilar ogleden sonra kurula ciktim ama yanima bir onceki kan tahlil hsg filmi diger hastanelerden aldigim evraklarla birlikte gitmistim arastirmistim baya Sen hangi hastaneye gideceksin canim
Canim bendende ayni sekilde test vs herseyi yaptom her gittigimde dosyamla gidiyorum sana rapor cikacak diyorlar hala bekliyorum ozel igne yazdi ona baslicam 17 sinde. Rapor cikmadigi icin ucretli almak zorunda kaldim bendeBen zeynep kamil hastanesinden 1 sene de 3 kez rapor cikardir.
Reglimin 2. gunu gittim on muayene oldum ve yapilacak hormon testlerimi yaptirdim , ayni hastanesinin jinekoloji plk. den rabdevu aldim ve smear testi verdim , disarda meme ultrasonu cektirdim , esimden de sperm testi istediler , onu da yaptırdık, akabinde ayni hastanesinin üroloji plk den randevu aldik , esimin sonucunu doktora gosterdik ve doktor onay verdi , esimden de anti hbs gibi kan testleri istendi onu da verdik , benim oldugum muayene sonucumdan sonra elime bir kagit vermislerdi , o kagit , esimin üroloji doktoru onayi , hormon testlerini, smear sonucunu(3 hafta sonra cikti) , meme ultrasonu sonucumu ve esimin kan testlerini topladim , kendim icin ayni hastanesinin psikiyatri, dahiliye , genel cerrahi , anestezi plk den tek tek onay aldim.
Onay sonrası evraklarim birim tarafindan kontrol edildi ve sağlık kuruluna teslim ettim.
Teslimden 3 hafta sonra da raporumu aldim.
Her transfer işlemi sonrasinda bu evraklarin hepsini (sperm testi , meme ultrasonu ve bazi bir kac belge 6 ay gecerli yani yeniden yaptirmaniza gerek yok) yeniden alarak ve hazirlayarak saglik kuruluna teslim ettim.
Canim anladigim kadari ile her hastanenin isleyisi cok farkli ben 2 aydir gidiyorum evraklarim hazir amh benimde dusuk sana rapor cikar diyorlar ama gerisi gelmiyorlar igne de yazdi ona da baslicam. Bakalim adet gorunce gel dediler bu sefer bende sekreterlige sorucam rapor icin bakalim bende sende sekreteelige git baskehimin onayindan sonra rapor cikiyormus derdini anlat onlar yardimci olurlarBen Çapa’ya gittim. Ama Çapa’da tedavi yapmayacağım. Özel hastanede kullanacağım raporu. Hatta özel hastanede tedavim başladı bu hafta. Geçen hafta Çapa’ya gittim yetiştirmek için raporu özel hastaneye amh 0.9 olmasına şartı sağlamama rağmen bir sürü belge elimde olmasına rağmen doktor benden fsh, lh, prolaktin, tsh, estradiol istedi. Adet günlerinde vermem gerekiyordu zaten fsh falan. Onu bekledim. 2 gün önce verdim hepsini. Hsg istedi o var. Bir de psikiyatri ve dahiliyeden uygunluk almamı istedi. Yarın da onları alacağım. Tüp belgelerim hazır olacak sanırım. İstedikleri sadece bunlar. Herşey hazır olunca rapor çıksa dahi şu an tedaviye başladım. Doktora tedavime yetişse demeye çalışmıştım ama adet beklettirdiği için yetişmedi. Zaten birden fazla tedavi yapacağım ben eşimin genetik problemi sebebiyle. Ama ikinci tedavim uygun olursam temmuz da olmama ihtimali fe var Ağustos da olacak. Anladığım kadarıyla raporun etkenden çıkması da iyi değil. Ne yapacağımı bilemedim. Birşey söylemiyorlar.
Siz tüp bebeği de Zeynep Kamil’de yaptırdınız sanırım anestezi falan istenmedi benden çünküBen zeynep kamil hastanesinden 1 sene de 3 kez rapor cikardir.
Reglimin 2. gunu gittim on muayene oldum ve yapilacak hormon testlerimi yaptirdim , ayni hastanesinin jinekoloji plk. den rabdevu aldim ve smear testi verdim , disarda meme ultrasonu cektirdim , esimden de sperm testi istediler , onu da yaptırdık, akabinde ayni hastanesinin üroloji plk den randevu aldik , esimin sonucunu doktora gosterdik ve doktor onay verdi , esimden de anti hbs gibi kan testleri istendi onu da verdik , benim oldugum muayene sonucumdan sonra elime bir kagit vermislerdi , o kagit , esimin üroloji doktoru onayi , hormon testlerini, smear sonucunu(3 hafta sonra cikti) , meme ultrasonu sonucumu ve esimin kan testlerini topladim , kendim icin ayni hastanesinin psikiyatri, dahiliye , genel cerrahi , anestezi plk den tek tek onay aldim.
Onay sonrası evraklarim birim tarafindan kontrol edildi ve sağlık kuruluna teslim ettim.
Teslimden 3 hafta sonra da raporumu aldim.
Her transfer işlemi sonrasinda bu evraklarin hepsini (sperm testi , meme ultrasonu ve bazi bir kac belge 6 ay gecerli yani yeniden yaptirmaniza gerek yok) yeniden alarak ve hazirlayarak saglik kuruluna teslim ettim.
Hayir disarda ozel hastanede yaptirdimSiz tüp bebeği de Zeynep Kamil’de yaptırdınız sanırım anestezi falan istenmedi benden çünkü