• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek hemşiresiyim..Sormak istedikleriniz konusunda yazrdımcı olabilirim..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm bende aranıza yenı katıldım
benımde 3 tüp bebek denemem var 4. olarak şu anda dondurulmuş transfer ettıler 10mayısta bellı olucak drlar ilkgün dinnenın sonra işe gidebilirsiniz diyorlar ama sorduğum herkes 2 hafta boyunca yatıyor ben hiç yatmadımmmm tutmasını gerçekten engellermiiii siz hast ne öneriyorsunuz bu arada yaşım 27

slm patulii ben 7 senelik evliğim eşim 2005 senesinde varikosel ameliyatı oldu sprem sayısı düşüklüğü vardı. 1 sene kadar bekledik olmadı ameliyattan sonra sprem sayısı daha çok düştü.şimdi cerrahpaşa hastanesinde 3 kere aşılama yapıldı.ve klomen hap kullandım.tüp bebek için rapor vermeleri için yapıldı. şimdi bana bir kere daha aşılama yapılması gerekiyormuş iğne kullanmadıkları için rapor vermiyorlar iğne kullanılması gerekiyormuş benim herşeyim normal olduğu için hap kullandılar devlet iğne kullanılmayınca rapor vermiyor diyorlar benim eşimin sperm sayısı 3 milyon buna rağmen hala aşılama yapılması gerekiyor diyorlar acaba bu doğrumu lütfen acele cevap verirseniz çok sevinirim.:emir_bebek:

slm patulii ben 7 senelik evliğim eşim 2005 senesinde varikosel ameliyatı oldu sprem sayısı düşüklüğü vardı. 1 sene kadar bekledik olmadı ameliyattan sonra sprem sayısı daha çok düştü.şimdi cerrahpaşa hastanesinde 3 kere aşılama yapıldı.ve klomen hap kullandım.tüp bebek için rapor vermeleri için yapıldı. şimdi bana bir kere daha aşılama yapılması gerekiyormuş iğne kullanmadıkları için rapor vermiyorlar iğne kullanılması gerekiyormuş benim herşeyim normal olduğu için hap kullandılar devlet iğne kullanılmayınca rapor vermiyor diyorlar benim eşimin sperm sayısı 3 milyon buna rağmen hala aşılama yapılması gerekiyor diyorlar acaba bu doğrumu lütfen acele cevap verirseniz çok sevinirim.:emir_bebek:[/QUO
benim eşiminde sperm sayısı aynı doktor bize aşılamanın aman kaybı olacagını söyledi ve biz tüp bebek denedik

Slm Patulii Benimde Sana Bi Sorum Olacak Tüp Bebekte Bazi Hastalara 3. Gün Transfer Yapiliyor Bazilarina 5. Gün Acaba Bunun Nedeni Nedir Cevaplarsan Sevinirim

arkadaşlar
patuli çok uzun zaman önce açmış bu konuyu ve artık (bayağı uzun süredir)kendisi forumda yazmıyoooo onun için boşuna soru sormayııııınnn

merhaba patulii yerde ararken gökte buldum seni:)siteye yeni üye oldum seni görünce cennet bulmuş gibi sevindim.ilk defa tüp bebek yaptırdık 10 tane döllendi sonra 3 ünün kalitesi düştü ve iptal oldu yaşımdan ve embriyoların kalitesinden dolayı 2 tane transfer ettiler acaba test gününe kadar bi belirti olu mu ve eğer tutmazsa test yapmadan önce nasıl anlayabiliriz.aslında yarın test yaptırıcam ve regl tarihim 10-13 arasında eğer tutmasaydı kanamam olurmuydu daha doğrusu her tutmayanın kanaması mı oluyo nolur acil cevap yazarsan sevinirim şimdiden teşekkürler:)

merhaba arkadaşlar bundan 3 ay önce 8 haftalık bebeğimin kalp sesini duyamadık bunun sonucunda kürtaj oldum...bütün tetkiklerimi yaptırdım bi sorun çıkmadı...eşim yeni spermiyogram yaptırdı tahlil sonuçlarına göre hızı,hareketliliği.sayısı iyi.ancak morfolojik yapısında sorun var.test sonucu olarak teratozoospermia yazılmış, kruger göre normal yapıdaki sperm %6.resmen çökmüş durumdayım.bu testten önce korunmuyorduk şimdi hamile kaldıysam bebeğimin anormal olma olasılığı çok yüksek biliyorum ama normal olabilme şansı varmıdır yinede ,aynı şeyleri yaşayacak olmak çok üzücü ,artık bi ikinciyi nasıl aşarım bilmiyorum.bu konuda tecrübeli arkadaşlar varsa beni aydınlatabilirmi

:teselli: burdan da paylaşabiliriz.... sormak istediklerinizi yanıtlayabilirim..

patulii merhaba,ben şu anda tüb bebek tedavisi görüyorum ve gonal f 900'den günlük 262.5 ünite vuruyorum,ancak yarın için 212.5 ünite kaldı ve bugün eczanelerin kapalı olması nedeniyle ilacı temin edemedim,yarınki dozu 50 ünite eksik yapmamın bir sakıncası olabilirmi?

:teselli: burdan da paylaşabiliriz.... sormak istediklerinizi yanıtlayabilirim..

benim sormak istediklerim var ve acil cvba ihtiyacim var..2 agustosta transferim oldu.17 agustosta adet oldum.ve hala adet olmadim.ilaclarin etkisi olabilirmi?2 ay sonra tekrar deniycez dondurulmuslardan.ama zamaninda adetim gelmedi.neden olabilir?hamilelik olma ihtimali olabilirmi?esimin spermlerinde yapisiklik var.bende hersey normaldi.ne yapmaliyim?simdiden cok tesekkürler..:bbo:

Patuli nerelerdesin sana sormak istediğim sorular var.benim fsh 45 32 yaşindayim.doktorum ultradonda 2 folikül taslaği gördü microda şansim varmi acaba ne yapmaliyim fsh düşmesinimi bekleyimmi ne yapmaliyim

benimde bir sorum olcak transver de anastasie yapiyorlarmi istek üzerine ????

yapmiolar canim patuli yok ortaliklarda ama bende yasadim aynisini.hem anestezi yapilcak bise deil.agrisiz oluo.bilgisayar ekranindanda eger bilgin varsa birazcik takip edebiliosun.mesela ben görmüstüm 2 tane embrioyu nasil rahime yerlestirdiklerini.jinokolojik muayahane gibi.rahat ol bence.hayirlisi olur insallah:Saruboceq:

istek üzerine değil de hastanın durumuna göre yapılıyor ama korkulacak bir sey olmadığı için genel olarak anestezi verilmez

bende pkoyum 5yıllık evlıyım 2kez asılama 1kez tup bebk yaptırdın sonuc olumsuz tekrar yaptırcam tup bebk ban neler onerrırısn yardım lutfen

Benimde bir sorum var: Erkek de inhibin b testi varmış bu testislerde sprem olup olmadığı konusunda bi bilgi veriyor mu acaba?

Back
X