İnşallah hiçbir problem olmaz içinizi ferah tutunYa çok üzüldüm Allah sabır versin inşallah erken doğumun sebebi var mıydı bende şimdi çok korkuyorum ara ara lekelenme yaşıyorum sebebide bulunamıyor sebepsiz zararsız diyorlar ama insan korkuyor
Evet çok şükür inşallah sizinde öyle olur rabbim daha fazla aratmadan yormadan nasip etsin inşallahİnşallah sağlıcakla kucağınıza alirsiniz. Hayırlısı olsun hayırlı evlat olsun illa olsun demek de doğru değil. Eşim sigarayı asla birakmiyor ama azaltti nargile içiyor bilmiyorum onun zarari varmi. Şuan sadece yağ olarak zeytin yağı kullanıyorum. Sizin ilk denemede mi pozitif oldu
Çok şaşkınım doğal yollarla gebelik şansım %30'lardayken demek ki belki de kefir bana şans oldu o zamanlarYa çok üzüldüm Allah sabır versin inşallah erken doğumun sebebi var mıydı bende şimdi çok korkuyorum ara ara lekelenme yaşıyorum sebebide bulunamıyor sebepsiz zararsız diyorlar ama insan korkuyor
Umarım tekrar şans olurÇok şaşkınım doğal yollarla gebelik şansım %30'lardayken demek ki belki de kefir bana şans oldu o zamanlar
Doktorunuza güvenin ama söyledikleri içinize sinmiyorsa tatmin etmiyorsa değiştirmekten çekinmeyin doktorunuzu. Gebelik takibinde doktor-gebe uyumu çok önemli bence
Kuruntular mahvediyor insanıUmarım tekrar şans olurdoktoruma çok güveniyorum farklı doktorlara da muayene oldum ama zaten anksiyete var ilaçta kullanamıyorum ben kedim için bile bi öksürükte kırk veteriner gezen bi insanım düşünün. Sürekli kötüyü düşünüp kendimi üzme gibi kötü bi huyum var maalesef rahim ağzında bi sorun olmamasına rağmen yetmezlik oluşacak mı diye 2 haftada bir muayeneye gidiyorum. Bi yakınımızda bu sebeple evladını kaybetti .
İnşallah hayırlısıylaİnşallah herşey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?