- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
-
- Konu Sahibi 1butterflyeffect
canım sonuçlar normal doğal gebelik elde edebilirsin rahat ol stres yapma çocuk meselesini düşünerek ilişkiye girme ama ovülasyonunda takip et mümkünse doktorla yumurta takibi yapSağolasın canım
2 aşılama yaptık tutmadı ama bizim o zamanlar morfoloji ve hız sorunu var demişlerdi esıme sülük tedavisi uyguladık omu ilaçlarmı etki etti anlamadım yada testmi yanlış devlette yaptırdık bide özelde yaptırsak diyorum bir farkı olurmucanım sonuçlar normal doğal gebelik elde edebilirsin rahat ol stres yapma çocuk meselesini düşünerek ilişkiye girme ama ovülasyonunda takip et mümkünse doktorla yumurta takibi yap
canım aşılamanın normal ilişkiden çok bir farkı yok bilmiyorum testte sonuçlar iyi emin değilsen başka yerde tekrar yaptırın ilaçlar elbette etki etmiş olabilir2 aşılama yaptık tutmadı ama bizim o zamanlar morfoloji ve hız sorunu var demişlerdi esıme sülük tedavisi uyguladık omu ilaçlarmı etki etti anlamadım yada testmi yanlış devlette yaptırdık bide özelde yaptırsak diyorum bir farkı olurmu
İleri hızlı hareket 422 aşılama yaptık tutmadı ama bizim o zamanlar morfoloji ve hız sorunu var demişlerdi esıme sülük tedavisi uyguladık omu ilaçlarmı etki etti anlamadım yada testmi yanlış devlette yaptırdık bide özelde yaptırsak diyorum bir farkı olurmu
Cevap verdiğin için sagolasın canım her şeyin hayırlısı sitresden uzak durmak lazım kafayı takmamak lazım ama olmuyo 3 sena gene bi zaman kolay değilcanım aşılamanın normal ilişkiden çok bir farkı yok bilmiyorum testte sonuçlar iyi emin değilsen başka yerde tekrar yaptırın ilaçlar elbette etki etmiş olabilir
ne kadar oldu deneyeli ve senin sonuçların nasılCevap verdiğin için sagolasın canım her şeyin hayırlısı sitresden uzak durmak lazım kafayı takmamak lazım ama olmuyo 3 sena gene bi zaman kolay değil
Sonuçların gayet iyiye benziyor elbet gebelik elde edersiniz insallah allahn izniyle.Sağolasın canım
Bizimde düşükdü sülük ve hacamatta iyi geldi belkide sulük tikanık damarları açıyomuş çünküİleri hızlı hareket 42
morfolojı 10 çıkmış bize göre çok çok iyi
3 sene oldu benimde güzel bir sorun çıkmamıstıne kadar oldu deneyeli ve senin sonuçların nasıl
hormonlarını ara ara kontrol ettir mutlaka tüp bebek düşünüyormusun3 sene oldu benimde güzel bir sorun çıkmamıstı
Evet tüpbebek için başvurduk devlet hastanesine bugun adetin 21.günü hormon testi için kan verdim esimde sperm testi verdi bakalım ne diyeceklerhormonlarını ara ara kontrol ettir mutlaka tüp bebek düşünüyormusun
Senin ne kadar oldu deniyeli sitresde çok etkili ama insan atamıyor kafadanhormonlarını ara ara kontrol ettir mutlaka tüp bebek düşünüyormusun
benim bu 18. ayım bizde nasip olursa ilk aşılamadan başlıycaz hangi devlet hastanesinde ilarliyor sürecinSenin ne kadar oldu deniyeli sitresde çok etkili ama insan atamıyor kafadan
Ankara etlik zübeyde de sen nerdesin hastane olarakbenim bu 18. ayım bizde nasip olursa ilk aşılamadan başlıycaz hangi devlet hastanesinde ilarliyor sürecin
istanbul ümraniye eğitim araştırmaAnkara etlik zübeyde de sen nerdesin hastane olarak
Hayırlısı olsun canım hakkimızda en yakın zamanda minnaklarımıza kavuşuruz inşallahistanbul ümraniye eğitim araştırma
İnşallah canimSonuçların gayet iyiye benziyor elbet gebelik elde edersiniz insallah allahn izniyle.
inşallah canımmHayırlısı olsun canım hakkimızda en yakın zamanda minnaklarımıza kavuşuruz inşallah
Takviye kullanmadan önce bizede takviye gidadan sonra aşılama yaparız dediler... Tekrar kontrol için gittiğimiz de sorduğum da aşılama tutmaz dediler direk. Araştırdığıma göre sorun erkek faktörlü olunca aşılama olmadan direk rapor çıkıyor diye okumuştumcanım bizimde sorunlarımız benzer dr aşılama için sanş çok az ama tüp bebek raporu için yapmalıyız dedi mucizelere inan diyerek teselli etti 3 ay olucak takviye alıyor eşim haziranda nasipse aşılama olucak
ümraniye eğitim araştırma canım 2 aşılama olunca rapor alırım sanıyordum ve az önce tam 5 dakika önce öğrendim 2 aşılama olsa bile 3 yıllık evlilik şartı geçerli rapor için yıkıldım ya tutmazsa naparım şimdiTakviye kullanmadan önce bizede takviye gidadan sonra aşılama yaparız dediler... Tekrar kontrol için gittiğimiz de sorduğum da aşılama tutmaz dediler direk. Araştırdığıma göre sorun erkek faktörlü olunca aşılama olmadan direk rapor çıkıyor diye okumuştumhangi hastaneye gitmiştiniz