Tüp bebek hakkında deneyimlerinize ihtiyacım var

Kızlar etlikdeki tüpbebek bölümüne hangi doktordan randevu alıyorsunuz 2 aşılama yaptırdım başka hastanede orda tüpbebek yaptırmak istiyorum cevap verirseniz sevinirim

Nasıl randevu alınıyor acaba? Bende diğer ay başlayacağım inşallah..
Birde genetik için iki eşten de alınıp sonuç ne zaman belli oluyor

Bence herşey laboratuvar da bitiyor embriyologta..
İster prof ister doç olsun eğer kendileri ilgileniyorsan tutuyor ama embriyologta bırakıyorlarsa ki benim öyle oldu laboratuvar kötüyse tutmuyor.
Benim gözlememim bu yönde çünkü bilinen tanınan en iyi prof hastası ile aynı gün transfer olduk bayanın 3.denemesiydi

Nasıl randevu alınıyor acaba? Bende diğer ay başlayacağım inşallah..
Birde genetik için iki eşten de alınıp sonuç ne zaman belli oluyor
Normal hastane randevusu gibi canm... İnfertilite bölümüne randevu almıştım ben... Bize bir ay sonra sonuçlarınız çıkar dediler bakalım beklemedeyiz

Yani güzel bir gözlem olmuş ama... Rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallah.

MERHABA ARKADAŞLAR,
DEVLET HASTANESİNDEN TÜP BEBEK İÇİN RAPOR ÇIKARTACAĞIM. RAPORUMU ANKARADA SGK ANLAŞMASI OLAN ÖZEL Bİ YERDE YAPTIRMAK İSTİYORUM. GİDİP BAŞARILI OLDUĞUNUZ YER VARSA YAZARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM .

surec yorucu ama sonu cok guzel. iki oglumu da bursa acibaddeki pek cok basarisiz tedavinin ardindan osman haldun develioglunun ellerinden teslim aldim ben. benden sonra pek cok arkadasim da osman hocagla gebe kaldi basak yerde yorulmayin direk osmandeveliogluna basvurun. ve surecte sizin rahat olmaniz cok onemli.
baska seylere odaklanin inanin. zorcama sonu cok tatli. insallah ilk denemede guzel haberler alirsiniz

Yani güzel bir gözlem olmuş ama... Rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallah.
kesinliklexdr un cok onemli oldugumu dusunuyorum. ben bursa ve cevresi icin kesinlikle oan develioglunu tercih ederim. kimsenin goremedigi bi hormon dengesizligini tespit edip hic yormadan sonuclandirdi bizde.

Çok teşekkür ederim... Hastane konusunda araştırmalarıma devam ediyorum Rabbim sağlıklı sıhhatli ömürler versin evlatlarınıza

canım bizimde sorunlarımız benzer dr aşılama için sanş çok az ama tüp bebek raporu için yapmalıyız dedi mucizelere inan diyerek teselli etti 3 ay olucak takviye alıyor eşim haziranda nasipse aşılama olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…