- 19 Ocak 2021
- 371
- 361
- 25
-
- Konu Sahibi 1butterflyeffect
Ben daha histereskopiye girmedim ki genetik sonuçlarım ayın 6sında çıktı o gün içinde tüp bebeğe gitmiştim adet olunca gel demişlerdi kan alacaklar akciğer filmi falan çekeceklerSen histereskopiyi ne zqman oldun
Meraba canım etlik de hemen histereskopi sonrası tedaviye başlanmalı mı hsg gibi bi geçerlilik süresi var mı acaba 1 2 ay ertelense tedavi bi sıkıntı olur mu acabaTam 2 yılımı harcadim o hastanede aynı sorun nedeniyle emodex hicbir fayda sağlamadı 2 tüp bebek ikiside olumsuz doğru düzgün embriyo bile elde edilemedi tüp bebek yaptıracaksanız lütfen iyi bir doktor bulun şükür ben 3. Denememde pozitifi gördüm.
hayır sorun olaz canım istediğin zaman başlayabilirsinMeraba canım etlik de hemen histereskopi sonrası tedaviye başlanmalı mı hsg gibi bi geçerlilik süresi var mı acaba 1 2 ay ertelense tedavi bi sıkıntı olur mu acaba
Teşekkür ederimmm canımhayır sorun olaz canım istediğin zaman başlayabilirsin
rica ederim :)Teşekkür ederimmm canım
Merhabalar nasılsınız görüşmeyeliBen tolga ecemiste tedavi oldum maddi sıkıntınız yoksa gözü kapalı öneririm ilk demede pozitifi gördüm çok şükür
Merhabalar çok iyiyim teşekkür ederimMerhabalar nasılsınız görüşmeyeliben tedavi yolunda ilerlemeye çalışıyorum yüksek ihtimalle özel hastanede ileryeceğiz sizin önerdiğiniz doktor da tercihlerim arasında sizin nasıl ilerlemişti tedavi hem maddi hem ilgileri nasıldı
Suan çok şükür doğumum gerçekleşti bebeğim 2 aylık olduMerhabalar nasılsınız görüşmeyeliben tedavi yolunda ilerlemeye çalışıyorum yüksek ihtimalle özel hastanede ileryeceğiz sizin önerdiğiniz doktor da tercihlerim arasında sizin nasıl ilerlemişti tedavi hem maddi hem ilgileri nasıldı
Anladımm teşekkür ederim.. 10 mart tahmini adet tarihim pgt ile olacak tedavi sürecimiz Tolga beyin randevuları bu hafta hep doluymuş zaman da kısıtlı perşembe günü etlik de inceledileri makinenin bozuk olduğunu öğrendik malesef Ankarada devlet hastanelerinin aradıklarımın ya yok ya bozuk enteresan bi durum. Öylelik özele döndük tekrardan bahçeci ile görüşme sağladım ama net değilim bi taraftan acele etmek istemiyorum bi taraftan sabırsızlanıyorum bilmiyorum nasıl bi yol olacakMerhabalar çok iyiyim teşekkür ederimbize tedavi ortalama 25 bin tl civarında tuttu ilaçlar dahil ilaçların bir çoğu elimde olduğu halde, doktorumdan, hemşireden ilgi alaka yönünden çok memnundum aklıma takılan her konuda saat farketmeksizin rahatlıkla arıyordum, direk doktorla görüşemiyorsunuz ama hemşire marina hanım her sorununuza içtenlikle yardımcı oluyor.
Ayy çok şükür çok şükür Rabbim sağlıklı sıhhatli ömürler versin bıdığa mis gibi kokla benim içinSuan çok şükür doğumum gerçekleşti bebeğim 2 aylık oldu
Allah razi olsun darısı en hayırlı ve yakın zamanda size ve isteyen tüm kardeşlerime nasip olsunAyy çok şükür çok şükür Rabbim sağlıklı sıhhatli ömürler versin bıdığa mis gibi kokla benim için
Rabbim en hayırlısı nere olacaksa çıkarsın karşınıza inanın ben tolga hocanın adını hiç duymamıştım bir gün tesadüf eseri gördüm ve tamam dedim benim gitmem gereken doktor bu o dakikadan itibaren başka hiv birdoktor düşünmedim 100 bin tl de istese benim için okeydi resmen Rabbim en umutsuz anlarımda çıkardı karsimaAnladımm teşekkür ederim.. 10 mart tahmini adet tarihim pgt ile olacak tedavi sürecimiz Tolga beyin randevuları bu hafta hep doluymuş zaman da kısıtlı perşembe günü etlik de inceledileri makinenin bozuk olduğunu öğrendik malesef Ankarada devlet hastanelerinin aradıklarımın ya yok ya bozuk enteresan bi durum. Öylelik özele döndük tekrardan bahçeci ile görüşme sağladım ama net değilim bi taraftan acele etmek istemiyorum bi taraftan sabırsızlanıyorum bilmiyorum nasıl bi yol olacak
Çokça ammiinn inşallah en yakın zaman daAllah razi olsun darısı en hayırlı ve yakın zamanda size ve isteyen tüm kardeşlerime nasip olsun
Amiinn ammiinn. İnşallah güzel ilerler herşey çok riskli geliyor ama güçlü olmamız gerektiğini düşünüyorum sürekli kendi kendime öyle diyorum Allah büyüktürRabbim en hayırlısı nere olacaksa çıkarsın karşınıza inanın ben tolga hocanın adını hiç duymamıştım bir gün tesadüf eseri gördüm ve tamam dedim benim gitmem gereken doktor bu o dakikadan itibaren başka hiv birdoktor düşünmedim 100 bin tl de istese benim için okeydi resmen Rabbim en umutsuz anlarımda çıkardı karsima
Kesinlikle tevekkül edin ve dilinizden duayı düşürmeyin Rabbim bizim için en hayırlısını bilir.Amiinn ammiinn. İnşallah güzel ilerler herşey çok riskli geliyor ama güçlü olmamız gerektiğini düşünüyorum sürekli kendi kendime öyle diyorum Allah büyüktür
InsaAllah canımÇokça ammiinn inşallah en yakın zaman da
Çok saol Allah razı olsunKesinlikle tevekkül edin ve dilinizden duayı düşürmeyin Rabbim bizim için en hayırlısını bilir.
Amiinn ammiinn. İnşallah güzel ilerler herşey çok riskli geliyor ama güçlü olmamız gerektiğini düşünüyorum sürekli kendi kendime öyle diyorum Allah büyüktür
Yok canım bahçeciye gidiyorum adetle birlikte komple başlıyorum orada1butterflyeffect cnm mrb basladnmi tolga hocaya acaba bende bu ay baslcamda