Tüp bebek hakkında deneyimlerinize ihtiyacım var

Meraba canım etlik de hemen histereskopi sonrası tedaviye başlanmalı mı hsg gibi bi geçerlilik süresi var mı acaba 1 2 ay ertelense tedavi bi sıkıntı olur mu acaba

Ben tolga ecemiste tedavi oldum maddi sıkıntınız yoksa gözü kapalı öneririm ilk demede pozitifi gördüm çok şükür
Merhabalar nasılsınız görüşmeyeli ben tedavi yolunda ilerlemeye çalışıyorum yüksek ihtimalle özel hastanede ileryeceğiz sizin önerdiğiniz doktor da tercihlerim arasında sizin nasıl ilerlemişti tedavi hem maddi hem ilgileri nasıldı

Merhabalar çok iyiyim teşekkür ederim bize tedavi ortalama 25 bin tl civarında tuttu ilaçlar dahil ilaçların bir çoğu elimde olduğu halde, doktorumdan, hemşireden ilgi alaka yönünden çok memnundum aklıma takılan her konuda saat farketmeksizin rahatlıkla arıyordum, direk doktorla görüşemiyorsunuz ama hemşire marina hanım her sorununuza içtenlikle yardımcı oluyor.

Suan çok şükür doğumum gerçekleşti bebeğim 2 aylık oldu

Anladımm teşekkür ederim.. 10 mart tahmini adet tarihim pgt ile olacak tedavi sürecimiz Tolga beyin randevuları bu hafta hep doluymuş zaman da kısıtlı perşembe günü etlik de inceledileri makinenin bozuk olduğunu öğrendik malesef Ankarada devlet hastanelerinin aradıklarımın ya yok ya bozuk enteresan bi durum. Öylelik özele döndük tekrardan bahçeci ile görüşme sağladım ama net değilim bi taraftan acele etmek istemiyorum bi taraftan sabırsızlanıyorum bilmiyorum nasıl bi yol olacak

Rabbim en hayırlısı nere olacaksa çıkarsın karşınıza inanın ben tolga hocanın adını hiç duymamıştım bir gün tesadüf eseri gördüm ve tamam dedim benim gitmem gereken doktor bu o dakikadan itibaren başka hiv birdoktor düşünmedim 100 bin tl de istese benim için okeydi resmen Rabbim en umutsuz anlarımda çıkardı karsima

Amiinn ammiinn. İnşallah güzel ilerler herşey çok riskli geliyor ama güçlü olmamız gerektiğini düşünüyorum sürekli kendi kendime öyle diyorum Allah büyüktür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…