- 11 Ocak 2019
- 656
- 345
- 31
- Konu Sahibi 1butterflyeffect
Histereskopi sonrasi adet gecikmesi oldu sende canimHeralde canm hayırlısı aynen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Histereskopi sonrasi adet gecikmesi oldu sende canimHeralde canm hayırlısı aynen
Aşılama ve tüp bebek o poliklinikte yapılmıyor yoğunluktan randevu yoktur orada sadece muayene oluyor.Şimdi aşılama ve tüpbebekleri yapıyorlar heralde yoksa niye randevu yok anlamadım hayırlısı
Benim gittiğimde hiç kalabaliķ olmuyodu hicmi randevu bulunmaz anlamadım neyse hayırlısı tüpbebek raporu kac günde çıkıyor canım biliyormusunAşılama ve tüp bebek o poliklinikte yapılmıyor yoğunluktan randevu yoktur orada sadece muayene oluyor
benim raporum aynı gün içinde çıkmıştı canımBenim gittiğimde hiç kalabaliķ olmuyodu hicmi randevu bulunmaz anlamadım neyse hayırlısı tüpbebek raporu kac günde çıkıyor canım biliyormusun
Rapor çıkınca hemen tedaviye başlıyolarmıbenim raporum aynı gün içinde çıkmıştı canım
Senin hamilelik nasıl gidiyo bu aradabenim raporum aynı gün içinde çıkmıştı canım
çok şükür iyi gidiyor canım bir sıkıntımız yokSenin hamilelik nasıl gidiyo bu arada
evet rapor çıktı hemen ilaçlarımı yazıp gönderdiler aynı gün kullanmaya başladım ilaçlarıRapor çıkınca hemen tedaviye başlıyolarmı
Oh mis bizlerede dua et canımçok şükür iyi gidiyor canım bir sıkıntımız yok
Hım anladım canım sağol cevapların içinevet rapor çıktı hemen ilaçlarımı yazıp gönderdiler aynı gün kullanmaya başladım ilaçları
Rabbim kucağını doldursun canım sonucunu alınca banada yaz lütfen :)Oh mis bizlerede dua et canım
her zaman Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyuOh mis bizlerede dua et canım
Bu konuda,seni meşgul ettim sende sağolasın hiç erinmeden cevap yazdın sana yazarim sonucunu sen tüp bebek öncesi vitamin falan kullandınmı folik asitten başkaRabbim kucağını doldursun canım sonucunu alınca banada yaz lütfen :)
ne demek aynı yollardan bende geçtim istediğin herşeyi sorabilirsin, ilk ikisinde zübeyde de sadece folik asit kullandım, 3. de doktor d vitamini, b vitamini, multivitamin ve folik asit kullandırdıBu konuda,seni meşgul ettim sende sağolasın hiç erinmeden cevap yazdın sana yazarim sonucunu sen tüp bebek öncesi vitamin falan kullandınmı folik asitten başka
Raporlu tüpbebek ilaçlarla beraber ne kadar tuttu canımne demek aynı yollardan bende geçtim istediğin herşeyi sorabilirsin, ilk ikisinde zübeyde de sadece folik asit kullandım, 3. de doktor d vitamini, b vitamini, multivitamin ve folik asit kullandırdı
3000-3500 ARASI TUTMUŞTU BİZİMKİ CANIMRaporlu tüpbebek ilaçlarla beraber ne kadar tuttu canım
Tam canım sağolasın3000-3500 ARASI TUTMUŞTU BİZİMKİ CANIM
Benim daha adet gelmedi 3 gün gecikti kan vercem daha yok bakalım bişeyHistereskopi sonrasi adet gecikmesi oldu sende canim
Sen histereskopiyi ne zqman oldunBenim daha adet gelmedi 3 gün gecikti kan vercem daha yok bakalım bişey