Hayırlısı olsun inşallahMerhaba herkese, öncelikle hikayemden bahsetmek istedim. 1yıl denedik cocuk sahibi olmak için olmadı kanamalarım vardı ve durmuyordu fln ilaçlarla halletik, PCOSum bu arada 1,63boy ve 64,5kilodayım (en çok 70kiloya ulaştım). 6ay da klomen ile denemeye başladık ama yine olmadı.. Doktorum artık tüp bebeğe geçmemi önerdi ama bnm hiç bir bilgim yok bu konu hakkında ne yapnam gerekiyor? nereye gideceğim? doktor falan hiç bişy bilmiyorum , önere bileceğiniz klinik, doktor varsa yardımcı olabilir misiniz?
çok teşekkür ederim cnm araştıracağımı önerdiğin doktorlarıHayırlısı olsun inşallah
Öncelikle laboratuvarı iyi olan ve doktorları ile sağlıklı iletişim kurabileceğiniz tecrübeli bir merkez seçmelisiniz
Eğer istanbulda düşünüyorsanız Maslak Acıbadem hastanesi Prof yiğit Çakıroğlu hem çok iyi bir doktor çok da ilgili bir bilim adamı ben çok memnunum
Şişli memorial Prof Semra Kahraman ve ekibi de çok profesyoneller ikisi ile görüşüp karar verebilirsiniz
ben Bulgaristanlıyım cnm ama İstanbula gitmeyi düşünüyorum burdaki doktorlardan pek emin değilimMerhaba, doktorunuz bir tüp bebek uzmanına yönlendirmedi mi sizi acaba? Aslında güvendiğiniz biriyse kendisi yönlendirse içiniz daha rahat ederdi.
inşallah güzel haberler alırsınız cnm, teşekkür ederim doktor önerisi için araştıracağımİstanbulda yaşıyorsanız İstanbul tubbebek merkezi Doktor Aret kamara 'a gidebilirsiniz işinde çok titiz tecrübeli bir doktor bende orda tedavi gördüm transfer oldum test günümü bekliyorum
Benim doktorum da Fuat Eserol, tavsiye ederim. Şansınız bol olsunben Bulgaristanlıyım cnm ama İstanbula gitmeyi düşünüyorum burdaki doktorlardan pek emin değilim
İnşallah canım sağol Allah sana, bana ve isteyen herkese nasip etsininşallah güzel haberler alırsınız cnm, teşekkür ederim doktor önerisi için araştıracağım
çok teşekkür ederim canım İnşallah, psikolojik olarak çok tükendim bilmiyorum çok korkuyorum bilmiyorum beni neler bekliyor bunlar korkutuyorBenim doktorum da Fuat Eserol, tavsiye ederim. Şansınız bol olsun
Hazır olunca başlayınçok teşekkür ederim canım İnşallah, psikolojik olarak çok tükendim bilmiyorum çok korkuyorum bilmiyorum beni neler bekliyor bunlar korkutuyor
Aret kamara gidebilirsiniz ben yurtdisindan geliorum isimde uzman gercekden… ve suandada ordayim cok babacan biriMerhaba herkese, öncelikle hikayemden bahsetmek istedim. 1yıl denedik cocuk sahibi olmak için olmadı kanamalarım vardı ve durmuyordu fln ilaçlarla halletik, PCOSum bu arada 1,63boy ve 64,5kilodayım (en çok 70kiloya ulaştım). 6ay da klomen ile denemeye başladık ama yine olmadı.. Doktorum artık tüp bebeğe geçmemi önerdi ama bnm hiç bir bilgim yok bu konu hakkında ne yapnam gerekiyor? nereye gideceğim? doktor falan hiç bişy bilmiyorum , önere bileceğiniz klinik, doktor varsa yardımcı olabilir misiniz?
nerde bulunuyor İstanbulda mıAret kamara gidebilirsiniz ben yurtdisindan geliorum isimde uzman gercekden… ve suandada ordayim cok babacan biri
Evet gümussuyu beyoglu istanbul tüp bebek merkezinerde bulunuyor İstanbulda mı
Canım bu konuyla ilgili sayfamda çok yazım var :) Acıbadem international hastanesi Çağlar Yazıcıoğlu mutlaka araştır yorumlarını oku ben şuan önce rabbim sonra Çağlar hocam sayesinde hamileyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahMerhaba herkese, öncelikle hikayemden bahsetmek istedim. 1yıl denedik cocuk sahibi olmak için olmadı kanamalarım vardı ve durmuyordu fln ilaçlarla halletik, PCOSum bu arada 1,63boy ve 64,5kilodayım (en çok 70kiloya ulaştım). 6ay da klomen ile denemeye başladık ama yine olmadı.. Doktorum artık tüp bebeğe geçmemi önerdi ama bnm hiç bir bilgim yok bu konu hakkında ne yapnam gerekiyor? nereye gideceğim? doktor falan hiç bişy bilmiyorum , önere bileceğiniz klinik, doktor varsa yardımcı olabilir misiniz?
Kayseri acıbadem Mustafa Taş kendisi ile tüp bebek yolculuguma basladim cok şükür ilkte tuttu bende pkosum tüp bebekte en sansli hastalar grubundayiz arastirin derimnerde bulunuyor İstanbulda mı
Merhaba doktora gittiniz mi acaba bende Bulgaristandayimben Bulgaristanlıyım cnm ama İstanbula gitmeyi düşünüyorum burdaki doktorlardan pek emin değilim
merhaba hayırlısı olsun hakkınızda. öncelikle bu konu birazda sizin maddi durumunuzla alakalı. yani maddi durumunuz kısıtlı ise devlet hastaneleri de yapıyormuş ama imkanınız varsa tabiki özelde yaptırın derim ben. çünkü çok meşakkatli bir yol bu. kafanıza takılan en ufak soruda özel anında mesajınıza dönüş yapıyor. cevaplara birisi kayseri mustafa taşta yaptırdığını yazmış. bende orda yaptırdım ve her sıkıntımda yardımcı oldular çok memnun kaldım. size uzaksa bulunduğunuz ildeki tüp bebek merkezlerini araştırın gidenlerin yorumlarını okuyun hemen karar vermeyin iyice okuyun araştırın yorumları derim. ve hiç korkmayın tüp bebek yaptıranlar olarak o kadar çok ki sayımız yalnız değilsiniz. ve hiç korkacak bir şey yokMerhaba herkese, öncelikle hikayemden bahsetmek istedim. 1yıl denedik cocuk sahibi olmak için olmadı kanamalarım vardı ve durmuyordu fln ilaçlarla halletik, PCOSum bu arada 1,63boy ve 64,5kilodayım (en çok 70kiloya ulaştım). 6ay da klomen ile denemeye başladık ama yine olmadı.. Doktorum artık tüp bebeğe geçmemi önerdi ama bnm hiç bir bilgim yok bu konu hakkında ne yapnam gerekiyor? nereye gideceğim? doktor falan hiç bişy bilmiyorum , önere bileceğiniz klinik, doktor varsa yardımcı olabilir misiniz?
yok canım daha gitmedim Tutrakan da tüp bebek merkezi var oraya gideceğim, sen neresindensin BulgaristanınMerhaba doktora gittiniz mi acaba bende Bulgaristandayim
çok teşekkür ederim canım moral verdin için, inşallah hayırlısıyla olurmerhaba hayırlısı olsun hakkınızda. öncelikle bu konu birazda sizin maddi durumunuzla alakalı. yani maddi durumunuz kısıtlı ise devlet hastaneleri de yapıyormuş ama imkanınız varsa tabiki özelde yaptırın derim ben. çünkü çok meşakkatli bir yol bu. kafanıza takılan en ufak soruda özel anında mesajınıza dönüş yapıyor. cevaplara birisi kayseri mustafa taşta yaptırdığını yazmış. bende orda yaptırdım ve her sıkıntımda yardımcı oldular çok memnun kaldım. size uzaksa bulunduğunuz ildeki tüp bebek merkezlerini araştırın gidenlerin yorumlarını okuyun hemen karar vermeyin iyice okuyun araştırın yorumları derim. ve hiç korkmayın tüp bebek yaptıranlar olarak o kadar çok ki sayımız yalnız değilsiniz. ve hiç korkacak bir şey yok