çok tatlılaaarrr...ceketler atıldıcanlarım benimmmm
Eki Görüntüle 834991 Eki Görüntüle 835002 Eki Görüntüle 835003 Eki Görüntüle 835004 Eki Görüntüle 835005 Eki Görüntüle 835006 Eki Görüntüle 835007 Eki Görüntüle 835008 Eki Görüntüle 835009 Eki Görüntüle 835001 Eki Görüntüle 835000 Eki Görüntüle 834992 Eki Görüntüle 834993 Eki Görüntüle 834994 Eki Görüntüle 834995 Eki Görüntüle 834996 Eki Görüntüle 834997 Eki Görüntüle 834998 Eki Görüntüle 834999 Eki Görüntüle 835010
Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alana kadar inş.eminecimHepinize edeceğim hatta şimdi şükür namazı kılıp size de süre okuyacağım
sadece bugünmüüüüüüüüü hep tatlıyım ben ama yaaaaaaEki Görüntüle 835032
gideyim üzerime bi ceket attırayımda gebe kalayım bariiyi geceler kızlar...
bebeksiz son gecelerimiz olsun inşallah
Günaydın kızlar sabah sabah erken kalktım arkdşım gelicek khvltıya bir selam atayım dedim :))
Nafişim seni görmeyi umuyordum ama malesef yoksun balımben çıkıyorum canlarr acil kapıdan masa hazırlıycagım daha görüşmek üzere
Günaydın kızlar sabah sabah erken kalktım arkdşım gelicek khvltıya bir selam atayım dedim :))
Nafişim seni görmeyi umuyordum ama malesef yoksun balımben çıkıyorum canlarr acil kapıdan masa hazırlıycagım daha görüşmek üzere
herkeslere günaydın musmutlu bir salı günü geçirelim dostlarımmm
Günaydın cancağızlarım anneme geçtim sabahın körü yatıyor hatun kalkacakta bişiler yicez o hooooo bekle gülden bekle yani
çok tatlılaaarrr...ceketler atıldıpeşinden de keyif yakıldı sanmıştım bu mesajlaa ama yanılmıişıımm
Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alana kadar inş.eminecim
tabisi her zaman tatlısın ballı lokma tatlısım
Rabbim geceniiz bereketlendirsin bebişim inşaallah bebişsiz geçen son gecelerinizden biri olsun
Günaydın canımm çok şahane bir gün olsun inşaalah..her zamanki giib erkenden annendesin ama annen güzellik uykusunda...biizmle sohbet et bariii..ben de anneciğimle kardeşlerimin elleriyle açtıkları nokullrdan götüüryorumm kahveylee ...afiyet olsun banaaa
buralardayım şekerim iş yeri bayramlaşmaları devamediyo girip çıkıyorum..Günaydın kızlar sabah sabah erken kalktım arkdşım gelicek khvltıya bir selam atayım dedim :))
kızzz annelere öle dil çıkarılmazGünaydın cancağızlarım anneme geçtim sabahın körü yatıyor hatun kalkacakta bişiler yicez o hooooo bekle gülden bekle yani
bizde dün gece ceket atamadıkgecemiz gayet bereketsiz geçti adam pek yorgunum dedi ayol reddetti beni
bende döndüm kıymetli totomu yattım
genelde bu sahne ters olurdu ama 4 akşamdır tepesindeydim dün git öte dedi bana
ha ha haayyyy pabucumun kocası beee çekeceği var elimden:113::113::113:
günaydın şekerim ya gidersin ya biri gelir bak geliyolar bana..
en güzelş şöyle yapalım sen haftanın 3 günü geleni gideni ağırla aynı zamanda gez diğer 4 günü bize ayır yoksa çok pis trip atcam sana
günaydın canım...
sabahın bu saati seni topikte gördüm ya kesin ben bu ay hamileyim
offf of kalkmıyor bu kadın ölcem acımdan hayır yani benim sağlıklı ve düzenli beslenmem lazım ne de olsa hamileyim için için
buralardayım şekerim iş yeri bayramlaşmaları devamediyo girip çıkıyorum..
kolay gelsin sana afiyet olsun canım benm
kızzz annelere öle dil çıkarılmaz
kendin hazırlayıp yatagına götürüverrr
bizde dün gece ceket atamadık
benm adamda seninki gbi yorgunum dedi bende totomu döndüm yattım biraz vakit geçince bu ceket meselesini anlattım adam hemen canlandı bende dedim pijama değil ceket istiyorum dedim yüz vermedim
kesin kesinn
sen en son bu şekilde hergün takıldığında hamişdin biliyorsun değil mii Rabbim bu sefer sağlıklı bir gebelik haberini devamını nasip etsin hayatımm
ayy sen dün gece biizi mi duydun ayooll..gecemiz gayet bereketsiz geçti adam pek yorgunum dedi ayol reddetti beni
bende döndüm kıymetli totomu yattım
genelde bu sahne ters olurdu ama 4 akşamdır tepesindeydim dün git öte dedi bana
ha ha haayyyy pabucumun kocası beee çekeceği var elimden:113::113::113:
buralardayım şekerim iş yeri bayramlaşmaları devamediyo girip çıkıyorum..
kolay gelsin sana afiyet olsun canım benm
kızzz annelere öle dil çıkarılmaz
kendin hazırlayıp yatagına götürüverrr
bizde dün gece ceket atamadık
benm adamda seninki gbi yorgunum dedi bende totomu döndüm yattım biraz vakit geçince bu ceket meselesini anlattım adam hemen canlandı bende dedim pijama değil ceket istiyorum dedim yüz vermedim
saol bitanem eşim seviyor diye kırmadılar sağolsunlar göndermişler..tatlı sevmem ama bu nokullar yeniyor....net çekmeyince işkence benimki bugün çok hızlı hayret..normalde ne açılır ne de sayfalar 2 saatte yenilenirr şaşırıdmm:44::44::44:bende öyle yapıyom zaten sohbet edeyim dedim de burda da vınn çok zor çekiyor gıcık oldum net çok yavaş cevap yazıyorum yollayana kadar opu olur gelirim yani o derece yavaş
afiyet olsun canım elceğizlerine sağlık annengillerin
aynen aynen pijamayla olsa ohooooooayyy ne nazlılar ayol kendileri bilir valla alsın ceketlerini yatsınlar daha da gösteririm ama elletmem yani
pijama ile olsa o hoooooo 126554112223 bebemiz olurdu illaki ceket lazım
ayy sen dün gece biizi mi duydun ayooll..3 gündür hacamat yüüznden yasak olduğu için peşimde dolanan adam..dün gece döndü totosunu yattı o kadar da hazırlanmıştım halbukiii:88::88::100::100::100: çok sinir oldum zaten bayramda da kv de kankaydık ilaçlarımızı da kestik içmiyoruz o süreden berii aaba ondan mı diyorumm:44::44::44:
dün gecemiz toptan verimsiz geçmiş anlaşılan kızlar bu gece mazeret dinlemek yokSaldırııııınn
saol bitanem eşim seviyor diye kırmadılar sağolsunlar göndermişler..tatlı sevmem ama bu nokullar yeniyor....net çekmeyince işkence benimki bugün çok hızlı hayret..normalde ne açılır ne de sayfalar 2 saatte yenilenirr şaşırıdmm:44::44::44:
neden olmasın kuzuummmmçok şükür annem kalktı
kan vermişimde bhcg 100 küsürlerde çıkmış kadar sevindim
annane olcak kadın yaklaşık 9 ay sonra ama hiiçççç oralı değil ayıp yani
bizden başka işi gücü olmayan cenesi düşük yokta ondan canımToplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)
KK Pro Üyeikramaya, KK Pro Üyenfy_9185+, KK Pro Üyeegunal+
ayy kırmızı renkli pembe kürklüler ne güzel yanyana düşmüşüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?