canım ya senin kadar bende çok üzüldüm ve halen hüzünlüyüm(( bugünlerde kim sorarsa sorsun herşey boğazımda düğümleniyo nasip değilmiş diye gözlerim doluyo
yeter ablam çok duygulandım zaten henüz atlatamadım negatifimi
değerin gayet güzel canım zaten test günün çarşamba 150 leri bulur değerin o gün...
hamilesin çok şükür tekrar tebrik ediyorum...
güldeen avatarım nasıl ama çift yımırta ikizi gibim
arkadaşlar malesef yine tarih tekerrür etti. Testim negatif...
sev naptın arkadaşımtam atlattım derken yıktın beni yandı içim yine.
Teşekkürler ilk tespitimi sen yaptın Allah sana da nasip etsin inşallah hayırlısı ile doğal yoldan olur inş
yok ya ben iyi değilim hiç bu kadar kötü olacağ
ımı düşümemiştim
7. Denememdi
offf yaa neden olmuyo neden? Diyesim geliyo. ölüm en büyük sınav evlat sahibi olamamaksa 2. Büyük sınav.
Ay sen bugün çok tatlısın:)canlarım benimmmm
Eki Görüntüle 834991 Eki Görüntüle 835002 Eki Görüntüle 835003 Eki Görüntüle 835004 Eki Görüntüle 835005 Eki Görüntüle 835006 Eki Görüntüle 835007 Eki Görüntüle 835008 Eki Görüntüle 835009 Eki Görüntüle 835001 Eki Görüntüle 835000 Eki Görüntüle 834992 Eki Görüntüle 834993 Eki Görüntüle 834994 Eki Görüntüle 834995 Eki Görüntüle 834996 Eki Görüntüle 834997 Eki Görüntüle 834998 Eki Görüntüle 834999 Eki Görüntüle 835010
inşşş ikizlerin olacak senin saram
Amin inşallah hepimiz anne olur bu güzel haberleri verebiliriz çok dua et bize olurmu hamilelerin duası kabul olurmuş
inşşş ikizlerin olacak senin saram
Amin inşallah hepimiz anne olur bu güzel haberleri verebiliriz çok dua et bize olurmu hamilelerin duası kabul olurmuş
Hepinize edeceğim hatta şimdi şükür namazı kılıp size de süre okuyacağım
insallah canim...göster göster ben gösterdim başım göğe erdi bi de sen göster Ankaradakilere...
benkayraya bak İstanbul da ama Ankaradan aldı kızlarını şimdi kollarında darısı sana olsun canım...
iyi akşamlar canım
ah yetercim naptin sennn bitirdin beni...Bazen gerçek olmasını istediğimiz rüyalar,Rüya olmasını istediğimiz gerçekler vardır...BEN SENİN GERÇEK OLMANI İSTERDİM MELEĞİM HAYATIMDA YANIMDA DÜNYAMDA OLMANI SENİNLE YAŞAMAYI BÜYÜMEYİ YAŞLANMAYI İSTERDİM KUZUM O CENNET KOKUNLA BENİ CENNETLERİNE TAŞIMANI İSTERDİM CANIMA CAN HAYATIMA RENK OLMANI İSTERDİM DÜNYAM OLMANI HAYATIMIN ANLAMI OLANI AMA OLMADI KUZUM YİNE OLMADI BU GÜN KÜÇÜK KUZENİNE GİTTİM ELLERİNİ AYAKLARINI OKŞADIM :26:ÖPTÜM KOKLADIM SENDEN BİR İZ BİR KOKU BULURMUYUM BENİM EVLADIM OLSAYDI SEN OLSAYDIN ODA BÖYLE GÜZEL KOKARMIYDI DİYE BİLİYORUM GELSEYDİN SENDE KUZENİN GİBİ CENNET KOKULARI GETİRECEKTİN BANA AMA OLMAI YAVRUM BİLİYORUM SENDE KUZENİN KADAR TATLI BİR MELEK OLACAKTIN GELSEYDİN AMA GELMEDİN KUZUM BENİ SENSİZ BIRAKTIN BEN SENİN KOKUNU KUZENLERİNDE ARIYORUM BU HASRET BU ÖZLEM BİTSİN İSTİYORUM DUALR EDİYORUM RABBİME BANA CENNET KOKULU EVLADIMI GÖNDERSİN DİYE İÇİM YANA YANA DUA EDİYORUM KUZUM BEKLEMEK ÇOK ZOR GELİYOR ARTIK SENİ ÇOK ÖZLEDİM KUZUM HEMDE ÇOKKK HASRETİN DAYANILMAZ OLDU MELEĞİM Bİ GELSEN CENNET KOKULUM Bİ GELSEN DÜNYAMA RENK HAYATIMA NEŞE ÖMRÜME ÖMÜR KATSAN ÖZLEMLERİMİZ BİTSE HASRETİMİZ DİNSE ANNEN ANNELİĞİ TATSA BABAN SENİ SARSA SARMALASA NE GÜZEL OLUR MELEĞİM NE GÜZEL OLUR
sadece bugünmüüüüüüüüü hep tatlıyım ben ama yaaaaaaEki Görüntüle 835032
gideyim üzerime bi ceket attırayımda gebe kalayım bariiyi geceler kızlar...
bebeksiz son gecelerimiz olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?