Tüp Bebek Günlüğümüz !

2tane 5.gün embriosu konmustu

yok canım yaa ben onlardan değilim malesefki var problem
Hemmm bende de var da o problem o yüzden sordum. Pco mu var yoksa sende? bende pco yok doktor bişi demiyor kiloyla ilgili ama ben tahmin ediyorum çünkü 20-25 kilo fazlam var. Bugün diyete başladım bi de spora gidicem bu ay.

Kızlar ben çok stresliyim. Hiç bir ağrım sızım yok. Bu iyi mi kötü mü bilemedim. Hereks tıpkı adet olacakmışım gibi ağrım vardı diyor. Ben her zamankinden daha iyiyim. Ve bugün adet günüm.

Canım soğan kürü benim en sevdiğim kür. Bir kere yaptım ve o ay hiç karnım ağırmadı. Kendimi çok iyi hissettim. Hamile kalamadım ama çikolata kislterim vardı. Olmasa kalırdım belki :) İltihapları temizliyor.

Gittim erken gebelik testi almaya ama yokmuş. 2 eczane daha var yakınlarda. Onlara da bakacağım. Bulursam yaparım artık valla ben de dayanamıycam

Hemmm bende de var da o problem o yüzden sordum. Pco mu var yoksa sende? bende pco yok doktor bişi demiyor kiloyla ilgili ama ben tahmin ediyorum çünkü 20-25 kilo fazlam var. Bugün diyete başladım bi de spora gidicem bu ay.
bende pko var canım ama sadece ona bağlı değil benim problemim..
zaten diyetisyenle bile zor verdim şimdi 1 ay kadar dinlenip nasipse sonra sııkı bişeyler yaparak bende başlayacagım vermeye ama hiç belli olmaz

kolaymı şekerim kapı gibi negatif aldın haliyle rehavet çökmüştür
yinede kolay atlattın bence
zaten bu ay seninle gebe kalcaz biz çalışmalara devam
evrene 9 aylık enerji göndermek lazım büyük boy plates topu kaçsın içine yani

yap tabii bişiler artık neyse çıksın belirsizlik sona ersin...
durduğun kabahat kalk git al hadi bak halada adet olmadın umut verici bu heyecan yaptım ben şimdi

tabi canııııımmmmmmmmmmm başka napcaz ki bilmiyom ben bişicikler
uslu kızım ben

uslu olmasan şimdi boy boy bebelerin olurdu
zaten benim tahminim hepimiz çok rahat doğururuz tüpe gerek kalmadan bence ekşını sarılıp yatmak olarak bildiğimizden bebelerimiz olmuyoooo

Olur insallah caniiimmm.ben hep 2 taneden yanaydim.tesekkur ederim darisi sizlerin basina
Amin canım. Bende aynen senin gibi düşünüyorum.

bende pko var canım ama sadece ona bağlı değil benim problemim..
zaten diyetisyenle bile zor verdim şimdi 1 ay kadar dinlenip nasipse sonra sııkı bişeyler yaparak bende başlayacagım vermeye ama hiç belli olmaz
Ya ben diyetisyenle veriyorum ama onlarda aman sağlıklı olsun diye 4-5 kilo verdiriyorlar. Pazarlık yapıyrum he he diyolar ama gene kendi bildiklerini yapıyolar:)) Şu bebek işi olmasa ENder Saraç' ın 10days ini denemek stiyodum ama şimdi korkuyorum o sırada es kaza hamile kalırsam bişi olur mu diye.

hahahahah bencede. Bende öyle düşünmüştüm. Evde ne var ne yok sokacam içime. Şu gevezeliğimden bi kurtulsam:)

yok canım yaa ben malesef onlarlada veremiyorum 8 ayda 10 kilo verdim düşün

Ya kızlar bu arada bu ay boş geçecek ya bende. O nu doldurayım diyorum.
Şimdi
1. soğan kürü yapıcam.
2. kocaya keçiboynuzu ve arı polenine devam
3. evrene resim yollayacam. kartpostal misali bide imza atim:)
4. yumi takibi yapıcam.
Eee başka bişi lazım mı?

Ayyyyyyy ayyyyyyyyyyy en sinir olduğum laf. Tokadı basasım gelio ceket onu yapıyosa bu ne yapar acaba diye:)
yok canım yaa ben malesef onlarlada veremiyorum 8 ayda 10 kilo verdim düşün

Alla alla neden veremiyorsunki acaba diyetisyenler bişi dicyo mu? Ay beraber destek olup biririmize bişiler yapsak ya. Bebiş için herşey yapılr valla

evet yaa bende sinir oluyorum dediğin gibi
canım böbreklerim su utuyo benm cok sık idrara cıksamda ödem topluyorum lanet olsunki ne yeşil cay nede başka bişi kullanamıyorum ama bu sefer yapıcam inşallah

hahahahah bencede. Bende öyle düşünmüştüm. Evde ne var ne yok sokacam içime. Şu gevezeliğimden bi kurtulsam:)

hem yaz hem ne bulursan sokuştur göbüşe iki işide bir arada yapabilirsin ben sana güveniyorum inanıyorum
verdim gazı gitti şimdi göbüşün fotosunda sıra...

doğru dedin ceket atsa gebe kalıyor kadınceğizler yazııkkkkk
bak bize ne rahatız korunmaya gerek yok ohhhh miss gibi
içime polyanna kaçmış bugün olumlu tarafından bakıyorum herşeye sanırsam bu polyannada infertil
benim beyim hiç ceket atmadı üstüme acaba ondanmı gebe kalamadım bunca yıl:44::44:
bi deneyim ben bunu
marka olan ceketlerinden atsın ama üzerime bebekim marka bebe olcak benim

süpperrr
madde 5 egunal ile takılıp pozitif enerji depolayacam beraber gebe kalcaz

Son düzenleme:
kızzz ben bunu hiç düşünmemiştim belkide kadınlar haklı:44:
benim kocişte hiç ceket atmadı üstüme
belkide ondan gebe kalamıyoz du ben bunu bi akşam deniyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…