yok canım yaaa olur mu hiç
gelin yaptıgım işleri saydı o şekilde..
gelin ben annem teyzemler vardık
yok canım yaa ben onlardan değilim malesefki var problemCanım seninde mi kilo problemin var yoksa birka kilo fazlası olup kiloluyum diyenlerden misin?
Ay tatil havasından çıkamamışım uyuyakalmışım ya. Onca gerginliğin üstüne rehavet mi çöktü ndedir?
Heh işt sorun burda kırlent koyarsam 9 ay gibi olurum. Bide inandırıcı olmaz. Acaba şalları mı top yapıp koysam? Ama 9 aylık gibi yapsam daha inandırıcı olmaz mı? hem 4-5 aylık yaparsam gerisi gelmeyebilir Allah korusun. Evrene mesajı tam vermek lazım bence.
Hahahaha içine kaçmış plates topu bana da yardımcı olabilir
Canım seninde mi kilo problemin var yoksa birka kilo fazlası olup kiloluyum diyenlerden misin?
Hoşgeldin canım innşallah da hoş gidersin:)
Ayyy boncuk geliyo ikizler geliyo. Sana tek konmamış mıydı ya?Aha tek yumurta ikizi mi geliyo yoksaaaaaaa
Hemmm bende de var da o problem o yüzden sordum. Pco mu var yoksa sende? bende pco yok doktor bişi demiyor kiloyla ilgili ama ben tahmin ediyorum çünkü 20-25 kilo fazlam var. Bugün diyete başladım bi de spora gidicem bu ay.yok canım yaa ben onlardan değilim malesefki var problem
2tane 5.gün embriosu konmustu
YA bişi dicem aranızda soğan kürü uygulayan var mı? Adetten 7 gün sonra mı yoksa adet bitiminden 7 gün sonra mı başlanacak? YAi yumurtlama gününde mi başlanıyor acaba?Forumda vardı bu konu da emin olamadım.
yaaa salı gününemi kalcan çatlayım ben o zaman yarına hazırlamıştım ben kendimi
ben yaptım hayatımda bir kez o ay hamile kaldım ve dış gebelik oldu
adet bittikten 7 gün sonra başlıyorsun canımcım...
Süper haber. İnşalla öbür denemeye gerek kalmaz bu ay kendiliğinden olur. Ama olmazsa bende çift koydurucam doondurulmuşlardan. HAdi tekrar gözün aydın canım.
Süper haber. İnşalla öbür denemeye gerek kalmaz bu ay kendiliğinden olur. Ama olmazsa bende çift koydurucam doondurulmuşlardan. HAdi tekrar gözün aydın canım.
bende pko var canım ama sadece ona bağlı değil benim problemim..Hemmm bende de var da o problem o yüzden sordum. Pco mu var yoksa sende? bende pco yok doktor bişi demiyor kiloyla ilgili ama ben tahmin ediyorum çünkü 20-25 kilo fazlam var. Bugün diyete başladım bi de spora gidicem bu ay.
Ay tatil havasından çıkamamışım uyuyakalmışım ya. Onca gerginliğin üstüne rehavet mi çöktü ndedir?
Heh işt sorun burda kırlent koyarsam 9 ay gibi olurum. Bide inandırıcı olmaz. Acaba şalları mı top yapıp koysam? Ama 9 aylık gibi yapsam daha inandırıcı olmaz mı? hem 4-5 aylık yaparsam gerisi gelmeyebilir Allah korusun. Evrene mesajı tam vermek lazım bence.
Hahahaha içine kaçmış plates topu bana da yardımcı olabilir
Canım seninde mi kilo problemin var yoksa birka kilo fazlası olup kiloluyum diyenlerden misin?
Hoşgeldin canım innşallah da hoş gidersin:)
Ayyy boncuk geliyo ikizler geliyo. Sana tek konmamış mıydı ya?Aha tek yumurta ikizi mi geliyo yoksaaaaaaa
Kızlar ben çok stresliyim. Hiç bir ağrım sızım yok. Bu iyi mi kötü mü bilemedim. Hereks tıpkı adet olacakmışım gibi ağrım vardı diyor. Ben her zamankinden daha iyiyim. Ve bugün adet günüm.
Canım soğan kürü benim en sevdiğim kür. Bir kere yaptım ve o ay hiç karnım ağırmadı. Kendimi çok iyi hissettim. Hamile kalamadım ama çikolata kislterim vardı. Olmasa kalırdım belki :) İltihapları temizliyor.
Gittim erken gebelik testi almaya ama yokmuş. 2 eczane daha var yakınlarda. Onlara da bakacağım. Bulursam yaparım artık valla ben de dayanamıycam
tabi canııııımmmmmmmmmmm başka napcaz ki bilmiyom ben bişicikler
uslu kızım ben
Amin canım. Bende aynen senin gibi düşünüyorum.Olur insallah caniiimmm.ben hep 2 taneden yanaydim.tesekkur ederim darisi sizlerin basina
Ya ben diyetisyenle veriyorum ama onlarda aman sağlıklı olsun diye 4-5 kilo verdiriyorlar. Pazarlık yapıyrum he he diyolar ama gene kendi bildiklerini yapıyolar:)) Şu bebek işi olmasa ENder Saraç' ın 10days ini denemek stiyodum ama şimdi korkuyorum o sırada es kaza hamile kalırsam bişi olur mu diye.bende pko var canım ama sadece ona bağlı değil benim problemim..
zaten diyetisyenle bile zor verdim şimdi 1 ay kadar dinlenip nasipse sonra sııkı bişeyler yaparak bende başlayacagım vermeye ama hiç belli olmaz
kolaymı şekerim kapı gibi negatif aldın haliyle rehavet çökmüştür
yinede kolay atlattın bence
zaten bu ay seninle gebe kalcaz biz çalışmalara devam
evrene 9 aylık enerji göndermek lazım büyük boy plates topu kaçsın içine yani
Eki Görüntüle 834344 Eki Görüntüle 834344 Eki Görüntüle 834344 Eki Görüntüle 834344 ,uslu olmasan şimdi boy boy bebelerin olurdu
zaten benim tahminim hepimiz çok rahat doğururuz tüpe gerek kalmadan bence ekşını sarılıp yatmak olarak bildiğimizden bebelerimiz olmuyoooo
yok canım yaa ben malesef onlarlada veremiyorum 8 ayda 10 kilo verdim düşünYa ben diyetisyenle veriyorum ama onlarda aman sağlıklı olsun diye 4-5 kilo verdiriyorlar. Pazarlık yapıyrum he he diyolar ama gene kendi bildiklerini yapıyolar:)) Şu bebek işi olmasa ENder Saraç' ın 10days ini denemek stiyodum ama şimdi korkuyorum o sırada es kaza hamile kalırsam bişi olur mu diye.
Eki Görüntüle 834344 Eki Görüntüle 834344 Eki Görüntüle 834344 Eki Görüntüle 834344 ,
haklısın vallaaa
azıcık tüyolar almak lazım catır catır doguranlardan dicem ama
onlarında cevabı hazır kocam üstüme ceket atsa gebe kalıyorum
yok canım yaa ben malesef onlarlada veremiyorum 8 ayda 10 kilo verdim düşün
evet yaa bende sinir oluyorum dediğin gibiAyyyyyyy ayyyyyyyyyyy en sinir olduğum laf. Tokadı basasım gelio ceket onu yapıyosa bu ne yapar acaba diye:)
Alla alla neden veremiyorsunki acaba diyetisyenler bişi dicyo mu? Ay beraber destek olup biririmize bişiler yapsak ya. Bebiş için herşey yapılr valla
hahahahah bencede. Bende öyle düşünmüştüm. Evde ne var ne yok sokacam içime. Şu gevezeliğimden bi kurtulsam:)
Eki Görüntüle 834344 Eki Görüntüle 834344 Eki Görüntüle 834344 Eki Görüntüle 834344 ,
haklısın vallaaa
azıcık tüyolar almak lazım catır catır doguranlardan dicem ama
onlarında cevabı hazır kocam üstüme ceket atsa gebe kalıyorum
Ya kızlar bu arada bu ay boş geçecek ya bende. O nu doldurayım diyorum.
Şimdi
1. soğan kürü yapıcam.
2. kocaya keçiboynuzu ve arı polenine devam
3. evrene resim yollayacam. kartpostal misali bide imza atim:)
4. yumi takibi yapıcam.
Eee başka bişi lazım mı?
kızzz ben bunu hiç düşünmemiştim belkide kadınlar haklı:44:hem yaz hem ne bulursan sokuştur göbüşe iki işide bir arada yapabilirsin ben sana güveniyorum inanıyorum
verdim gazı gitti şimdi göbüşün fotosunda...
doğru dedin ceket atsa gebe kalıyor kadınceğizler yazııkkkkk
bak bize ne rahatız korunmaya gerek yok ohhhh miss gibi
içime polyanna kaçmış bugün olumlu tarafından bakıyorum herşeye sanırsam bu polyannada infertil
benim beyim hiç ceket atmadı üstüme acaba ondanmı gebe kalamadım bunca yıl:44::44:
bi deneyim ben bunu
marka olan ceketlerinden atsın ama üzerime bebekim marka bebe olcak benim
süpperrr
madde 5 egunal ile takılıp pozitif enerji depolayacam beraber gebe kalcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?