bi odanızı bize hazırlayın geliyoruz o zamanheee demek afyon ve kütahya size en yakın il o zaman Ankaraya gelin
afyon a kaplıcalara gidin şifa olsun bari
hemde nasıl idareliyimdir
bak o kadar idareliyim ki 4.tüpe başlamıyorum para gitmesin diye
heee demek afyon ve kütahya size en yakın il o zaman Ankaraya gelin
afyon a kaplıcalara gidin şifa olsun bari
bi odanızı bize hazırlayın geliyoruz o zaman
evet canım bende kaplıca türü bi yer bari olsun dedim şifa niyetine
Günaydin arkadaslar. Benim testimde hcg 200kusur degilmis 380mis heyecandan anlamamisim.11.gundu.acaba ikizmi
Günaydin arkadaslar. Benim testimde hcg 200kusur degilmis 380mis heyecandan anlamamisim.11.gundu.acaba ikizmi
evet canım değerin ikiz gebelik gibi duruyor...
inşallah ikizdir
inşallah ikizdir canım hadi gözün aydın darısı başımıza
Insallah. Amin. Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu insallah
amaannn dikkat et canım gereksiz şeyler yeme lütfen ilerleyen dönemlerde zorlanırsın hayır yani spor yapıp eritemezsinde hamile platesi yap diyecem ama o da zor olur zira plates topu içine kaçmış göbüşte duruyoooo
gecen gelin filan oturuyoruz bütün etleri babamla ben hallettim onları dokundurmadım hatta babam kurbanı kesti köyde ben derisini üszdüm bile ilk defa
başka seylerde yaptık gelin baya marifetlerimi ablam sunu yapar bunu yapar diye saydı saydı bende en sonnda herşeyi yapar bi bebek yapamaz diye söyledim bi kahkaha patlattım ben hariç herkes susstu bi ben güldüm
yok canım yaaa olur mu hiçbabanların yanındamı söyledin bunu
aman oturup kalmak yatmak bile zor geliyo ki kalsın plates ben platesi saglamken 2 gün yaptımda 1 hafta yattımen iyisi acık ekmegi kesmek çok yemiyorum aslındada bayramda kaçırdım ipin ucunu göbek deliğim oynuyo gülerken acayip komik oldum ya ablamın kızı var 2 yaşında göbek hastalıgı var benimkinded ebebek oldunu biliyo ikide bi aç bebek diyo bende zıbın giyiyorum oyuyo açmayınca açıyoruz mecbur seviyo felan benişmde gülcem geliyo göbek deliğim oynuyo diye oda başlıyo gülmeye rezil bi komiklşiğimiz var sölemesi ayıp
bilmem napsakkiiayy ne ayıp bi odamızı size vercez başımın üstünede siz o oda da napıcanız ayol
inşallah canım yaaatırlatmaya az kalmış canum aman bu günler geçicek göbüşünle gerim gerim gerilceksin
bilmem napsakkii
inşallah canım yaaa
tabi canııııımmmmmmmmmmm başka napcaz ki bilmiyom ben bişiciklersiz uslu uslu sarılır yatarsınız biliyom ben sizi
bende seviyoommmmm bi kereee....
canımcım bir haftadır var o haber 3 rapor hakkı bi de şöyle bişi var zaten rapor hakkımız 3 dü sonradan 2 ye indirmişlerdi şimdi tekrar 3 e çıkardılar aldıklarını geri verdiler yani o da bişeydir diye seviniyoz işte...dosya hazırladık o kadar ama topu topu 3.rapor hakkı sağlandı sadece dosya incelendimi acaba o da muallakta valla ben hayal kırıklığına uğradım bu konuda ilgi beklerdim 3 çocuk yapın deniyorsa bizlerede yardım edilmeliydi hadi bizler tüp yapabiliyoruz yapayanlar napacak rapor oluncada tamamını devlet ödemiyor sonuçta bir kısmını devlet ödüyor...valla siyasi kısmı beni ilgilendirmiyor bu konuda kim olursa olsun evlat sahibi olamayanlara daha büyük kolaylıklar sağlanmalı imkanlar sunulmalıydı...
vefasız hayırsız kötü kadın
demicem tabiki imkanın olsa gelirdin biliyorum..
iyi olmana sevindim canım...
AMİNNNNNNN...
hep iyi olmamız lazım çünkü kavgalı olursak ekşın ekiği olur ve ya yumi çatlama günü kaçarsa
en güzeli hep iyi olmak
evrene pozitif enerji yaymak lazım bu çok konuşulan bi durum sende iyi düşünmüşsün canım bencede yapmalısın...
yalnız kaç aylık hamile gibi yapcan resimde kendini
inşallahhh bu ay sen ben sara doğal gebe olma adayıyız haydi rastgele...
günaydın şekerim bende erkenden geldim...
Hahahaha içine kaçmış plates topu bana da yardımcı olabiliramaannn dikkat et canım gereksiz şeyler yeme lütfen ilerleyen dönemlerde zorlanırsın hayır yani spor yapıp eritemezsinde hamile platesi yap diyecem ama o da zor olur zira plates topu içine kaçmış göbüşte duruyoooo
Canım seninde mi kilo problemin var yoksa birka kilo fazlası olup kiloluyum diyenlerden misin?canım hiç bişey düşünmüyorum desem ne dersin
kafam cok karısık ne yapacagım bilmiyorum tüpü zaten en az 1 sene erteledim kafamda cünkü maddi yönden uygun değiliz canım yeni bi tedavi içn..
şimdi sırada önce böbreklerim için nefroloji veya ürolojiye gitmek var cünkü yine sıkıntılarım başladı..
sonrasında da su kilolarım için yapabileceğim bişeyler bulmak istiyorum canım iyice rahatsız olmaya başladım..
öyle işte..
bu ara elimde biraz param var birikmiş kocişinde dogum günü geliyor 1-2 gece onu kaçırmak istiyorum bi yerlere ufak bi tatilde iyi gelecek gibi
bu konuya bende dahil olabilirim artik heralde bismillah dedik bahcecide ilk gorusmeye geldik fulyada
Evet böyle olmalıyız işte. 1 haftadır değil, 1 buçuk 2 aydır var bu haber. Ama kanun değişikliği olması gerekiyor. Ha yapılamadı daha Dediğin gibi canım, 2 ye düşüren kendileri şimdi tekrar 3 e çıkarıp müjde diye diye haber yapıyorlar. Tarzları bu. Memurları sözleşmeliye çevirdiler, sonra bilmem kaç bin sözleşmeli memuru kadroya aldık diye hava atmaya kalkıyorlar. Ve böyle bir durumun siyasete malzeme olması da cabası.
Aslına bakarsan sınır diye bir şey de olmamalı bence. Kadından yumurta erkekten sperm elde edilebildiği sürece desteklenmeli. Müjde dediğin böyle olur ama değil mi? Sen önce al mevcut hakkı, iade ederken de ben verdim diye müjdele. Neyse inşallah bir an önce çıkar d yaş sınırına yaklaşmak üzere olan anne adayları faydalanabilir bundan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?