mucu mucu nabey canlarım biz iyiyiz çok şükür nerdeyse 1 ayı geçiktir yoktum evde nette yok tabi kayınvaldemde felan arada girsemde yazamadım nerde pc görsem atılıyorum ama başıma üşüşen veletler yüzünden yazamadım pek
evrim geçiriyorum birden kilo almaya başladım bayramın etkisiyle et ve baklava ve sarmayla dolan midenm artık doymak bilmiyor eskidenmiş o bi mandalina bi salatayla geçiştirdigim günler
o da güzelmiş
pufff bende bu sabah aynenböyle oldum sekerim 20 gün rapor 8 gün bayram tatili 1 aydır işe gelmiyodum bu sabah iyice kötü oldum kafam kazan gibi
canım hiç bişey düşünmüyorum desem ne dersinevet sen epeydir işten uzaksın tabii zorlanırsın...
bir dahaki tedaviye kadar ki inşallah gerek kalmaz doğal bişiler yapcanmı kürler vs...
canım hiç bişey düşünmüyorum desem ne dersin
kafam cok karısık ne yapacagım bilmiyorum tüpü zaten en az 1 sene erteledim kafamda cünkü maddi yönden uygun değiliz canım yeni bi tedavi içn..
şimdi sırada önce böbreklerim için nefroloji veya ürolojiye gitmek var cünkü yine sıkıntılarım başladı..
sonrasında da su kilolarım için yapabileceğim bişeyler bulmak istiyorum canım iyice rahatsız olmaya başladım..
öyle işte..
bu ara elimde biraz param var birikmiş kocişinde dogum günü geliyor 1-2 gece onu kaçırmak istiyorum bi yerlere ufak bi tatilde iyi gelecek gibi
yok canım yaa ne klişesi bende inanıyorum artık benim tüple değil dogal olacak artık hıhhhdüşünmemen daha iyi zaten klişe olcak belki sıkıldın duymaktan ama daha çok gençsin inan bebeğiniz olabilir sizin doğal yolla bile..
tatil işini iyi düşünmüşsün kaçır bakalım kocanı
diğer sıkıntılarına çare bulmak şu aşamada daha mantıklı sağlık işlerini halledip kiloda vermeye başlarsan herşey daha kolay olabilir..
Günaydın cancağızlarım...
Hepimize doğurgan günler dilerim
yok canım yaa ne klişesi bende inanıyorum artık benim tüple değil dogal olacak artık hıhhh
evet canım da eşimin haberi olmadan plan yapmak istiyorum ve yakın bi yere gitmek mantıklı bi gecemiz olacak çünkü o yüzden napsam diye kara kara düşünüyorum
ohhh kızz o zaman bu bir hafta hiç çıkma tatil modundaannafişim tatilden sonra işe başlamak çok zor bende bunu yaşıyorum bugün ama haftaya bugün yine tatildeyim
eşinle bi yerlere gitmek iyi fikir herşeyden bi nebze olsun uzaklaşırsanız bakarsın bebişde gelmeye karar verir
ohhh kızz o zaman bu bir hafta hiç çıkma tatil modundaan
tızıımmm dediğin gibi bellimi olur belki gelir bebiş..
malum 15 gün bursadaydım sonra negatif aldık agrılar ıvır zıvır derken 1 aydır adamı iyice boşlamıstım yavas yavas doldurmaya başladım bereketli geçer inşallah
puff sana diyorum canım ama benimde öyle işler yıgılmıshaklısın canımda işlerde birikmiş durumda
inşallah bereketli geçer canım hiç belli olmaz bu işler
yok canım yaa ne klişesi bende inanıyorum artık benim tüple değil dogal olacak artık hıhhh
evet canım da eşimin haberi olmadan plan yapmak istiyorum ve yakın bi yere gitmek mantıklı bi gecemiz olacak çünkü o yüzden napsam diye kara kara düşünüyorum
günaydın canım
duana amin diyorum
bu konuya bende dahil olabilirim artik heralde bismillah dedik bahcecide ilk gorusmeye geldik fulyada
puff sana diyorum canım ama benimde öyle işler yıgılmıs
kara kara düşünme evde bi plan yap o zaman bi gece madem evde de güzel bişiler düşünebilirsin paranızda cebinizde kalır
çok idareliyimdiraman para gitmesin
günaydın canım
canım aslında senin gibi düşündüm bende ama gecen sefer öyle yapmıştım akşam üzeri geldi akşamı geceyi beraber geçirdik sonra normal yasantı devam..kara kara düşünme evde bi plan yap o zaman bi gece madem evde de güzel bişiler düşünebilirsin paranızda cebinizde kalır
çok idareliyimdiraman para gitmesin
bu konuya bende dahil olabilirim artik heralde bismillah dedik bahcecide ilk gorusmeye geldik fulyada
gecen gelin filan oturuyoruz bütün etleri babamla ben hallettim onları dokundurmadım hatta babam kurbanı kesti köyde ben derisini üszdüm bile ilk defasağlık olsun ne yapalım hem iş yapar hem buraya bakar hem tatile gideriz ne becerekli hatunlarız bi çocuk yapmayı beceremiyoz
sağlık olsun ne yapalım hem iş yapar hem buraya bakar hem tatile gideriz ne becerekli hatunlarız bi çocuk yapmayı beceremiyoz
idarelidir benim bacım kocasının parasını çok düşünür hiç fuzuli harcamaz
canım aslında senin gibi düşündüm bende ama gecen sefer öyle yapmıştım akşam üzeri geldi akşamı geceyi beraber geçirdik sonra normal yasantı devam..
1 gece ama pazar bütün gün ve p.tesi geceye kadar olacak eger bi yere gidersek canım o yüzden bi yere gitmek istiyorum en yakın il buraya kütahya afyon filan var özellikle kütahyadan bi yer bulmaya calısacagım varsa bildiğiniz bi yer önerileriniz kabülümdür gerçi daha 1 ay varr
gecen gelin filan oturuyoruz bütün etleri babamla ben hallettim onları dokundurmadım hatta babam kurbanı kesti köyde ben derisini üszdüm bile ilk defa
başka seylerde yaptık gelin baya marifetlerimi ablam sunu yapar bunu yapar diye saydı saydı bende en sonnda herşeyi yapar bi bebek yapamaz diye söyledim bi kahkaha patlattım ben hariç herkes susstu bi ben güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?