Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşaallah hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun canım darısı başıma olsun... Yarın yumurta toplama işlemim var 3 tanecik yumurtam gelişti Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah...Kizlar bugun 9.gun cok sukur lekelenme vs olmadi.Yarin
10.gunum tekrar test yapacahim
Onemli olan 1 tane iyi kaliteli cnm benim de 5 tAne yumurtam gelismisti....darsi basinaInşaallah hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun canım darısı başıma olsun... Yarın yumurta toplama işlemim var 3 tanecik yumurtam gelişti Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah...
Çok şükür canım rabbim tamamına erdirsin inşallah senin tek embiriyo transferimi yoksa çift miKizlar bugun 9.gun cok sukur lekelenme vs olmadi.Yarin
10.gunum tekrar test yapacahim
Aynen önemli olan kalitesi canım inşallah kucağına alırsın bebişlerini rabbim yüzünüzü güldürsün inşallahInşaallah hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun canım darısı başıma olsun... Yarın yumurta toplama işlemim var 3 tanecik yumurtam gelişti Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah...
Belki ikisi de tutmuştur inşallah iki katı üzeri çıkar ikiz bebişler gelirCift canim
Inşallah canım benim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...Aynen önemli olan kalitesi canım inşallah kucağına alırsın bebişlerini rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah
Kızlar ben de bugün opu oldum.Gaz sancısı var ne zaman geçer bu?Ya da böyle olan var mı benim gibi?
Evet canım opu sonrası benim de çok gaz sancım oldu hatta bir kere yuruyemeyecek hale geldim sancıdan hala da tam geçmediKızlar ben de bugün opu oldum.Gaz sancısı var ne zaman geçer bu?Ya da böyle olan var mı benim gibi?
Aynen canım gaz sancısı oluyor kullanılan ilaçlar doktora göre değişiyor hatta bende ohss gelişti ve iyice sıvı birikti karın içimde o yüzden transfer ertelendi ve şimdi dondurulmuş embriyo transferi yaptıkKızlar ben de bugün opu oldum.Gaz sancısı var ne zaman geçer bu?Ya da böyle olan var mı benim gibi?
Kızlar opu dan sonra da orgalutrana devam eden var mı benim gibi?3daha vuracağım iğneyi
Canimmmmm tesekkur ederim.almaya gidiyorum sabah kan verdim ❤
Ya ikiz bile tütmüş olabilir canım çok mutlu oldumArkadaşlar
3.gun embriyosu
8.gun degeri 34
10.gun degeri 108
❤❤❤