• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek, gelişim durması, düşük/kürtaj

Gizemkuc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2025
3
1
1
36
Arkadaşlar merhaba, tüp bebek sonrası 6. Haftada gelişim durdu, geçen hafta da kalbi durdu maalesef. 9.haftaya gireceğim geçen salı ilaçları bıraktım. Doktor bir hafta bekleyelim kendiliğinden düşmezse kürtaj dedi. Bugün pazar ve maalesef tık yok. Ne ağrı var, ne akıntı, ne kanama. Kürtaj olsun istemiyorum ama vakit de daraldı. Var mı böyle bir durum yaşayan? Doktorunuz ne önermişti? Bu arada ilaç falan vermedi doğal yoldan sonlanmasını bekliyoruz dedi.
Sıcak duş aldım, 2km kadar yürüdüm bugün. Bir fincan da adaçayı içeceğim. Ne yaparsam yapayım kürtaja doğru gidiyor bu durum sanırım

Allah kimseye vermesin ama konu yukarda kalsın diye yazıyorum, şimdi adaçayı biberiye rezene karışımı içeceğim bir fincan.

Arkadaşlar merhaba, tüp bebek sonrası 6. Haftada gelişim durdu, geçen hafta da kalbi durdu maalesef. 9.haftaya gireceğim geçen salı ilaçları bıraktım. Doktor bir hafta bekleyelim kendiliğinden düşmezse kürtaj dedi. Bugün pazar ve maalesef tık yok. Ne ağrı var, ne akıntı, ne kanama. Kürtaj olsun istemiyorum ama vakit de daraldı. Var mı böyle bir durum yaşayan? Doktorunuz ne önermişti? Bu arada ilaç falan vermedi doğal yoldan sonlanmasını bekliyoruz dedi.
Sıcak duş aldım, 2km kadar yürüdüm bugün. Bir fincan da adaçayı içeceğim. Ne yaparsam yapayım kürtaja doğru gidiyor bu durum sanırım
Çok geçmiş olsun 💐 Rabbim hayırlısıyla çok eziyet çekmeden sağlıcakla düşürürsün inşallah 🥺 Rabbim yüzünüze baksın üzücü 💔 bir durum ne yazık ki

Çok geçmiş olsun en zorunuz bu olsun inşallah kolaylıkla atlatıp geçsin gitsin .. eskiler bebek düşürmek için maydanoz suyu içermiş kekik çayı da iyi bir söktürücü deneyebilirsiniz. Ama içerde parça kalırsa temizlenmesi gerek aman ihmal etmeyin. Bir de tekrar denerken pgt mutlaka yaptırın genetik bozukluğu olan embriyo denk gelmiş hep olmayabilir tabi ama bir daha riske girmeyin bence💛

İnşallah, çok teşekkür ederim, oturup düşsün diye beklemek çok zormuş
Öyle maalesef Rabbim size sabır versin kalbinize ferahlık versin inşallah 🤲 önce pozitif mi diye beklersin sonra kan değerin artıyor mu diye sonra böyle üzücü durum yaşanınca çok acı veriyor 😢Rabbim hayırlı zamanda tekrardan sağlıklı güzel gebelikler nasip eylesin inşallah 🤲

Back