ayyy ne güzeeel epey büyümüşsünüz siz oh maşallah :) eee halen tek mi gözüküyo.... ben ayın 8inde başlıcam artık ilaçlara bayramdan önce de transferim olurmuş :)
Iyi sennde az kalmis canm hadi hayirlisi insallh bu sefer emeklerin bosa cikmaz insallh.evet canum 1 tane hala.galiba digeri yok.bunada şukur 1 ini buldukta .Allahm herkese versin
Tesekkur ederim canim.Allah sanada versin en yakin zamanda insallah. Valla uzun protokolde cokmu cikiyo azmi cikiyo bilmiyorum ama daha kaliteli yumurta ciktigi kesin.bende 6 yumurta toplandi 6 sida döllendi :) 2 tane koyuldu 2 tanede dondurduk.suan 1 tane bebegim 7 haftalik oldu bugun kalp atisi dinledik.digeri galba kayboldu yada sonradan ckar belki dedi dr.
Maşallahhhhh:) benimde diğer tedavilerinde hiç dondurulmuş olmadı. Dr belki bu yüzden uzun protokol denicekmiş . Sen nerde tedavi oldun? Ilk denememiydi? Bu arada çok sordum ama yaşın kaç:))
ilk denemem canım. 30 yaşındayım . samsun 19 mayıs tıp fakültesinde prf. dr. idris koçak doktorum ..sen ist. mu ? senin yaş kaç
Evet canım ist. Yaşım 27 . Tüp bebek nedenimiz eşimden kaynaklı sperm azlığı. Sizin neydi?
Dilber 53 inşallah hersey istediğimiz gibi gider bukadar yorgunluktan sonra kucagimiza alırız bebişlerimizi bu günlerin su gibi geçmesini istiyorum Allahim hepimizin gönlüne göre versin
Kizlar 7+4 olduk bugun.sabahtan beri kahverengi çamur gibi bi akintim var .neki bu cok korkuyorum ya.biseymi oluyo bebegime düşük belirtisimi off pazar oldugu icin dr. Aramaya çekiniyorum
Canım öncelikle hayırlı olsun.7 haftanın içinde kanaman oldumu bilmem ama.o kahverengi akıntılar birikmiş eski kan oluyo.ve hiç sıkıntı vermiyo merak etme.bendede olmuştu.rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.hayırlı ramazanlar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Rahim agrisi yasiyorum normalmi lutfen
Canim hamilemisin yoksa transferin yenimi yapildi sen durumunu yaz bnde yorum yapiyim😊cunku o agriyi bnde cok cektim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm mayis 31 transferim oldu 16 sinda kan testimde pazitif kan degerim 531 cikti yarinde ultrasona bakacaklar kanama lekelri hafifte olsa geliyo yattim uzandim dinleniyorum
Ayni seyler banada olmustu cnm hafif kahverengi lekelenmeler ve sag kasigimda agrilar bna doktorum bunlarin hepsi normal demisti.rahim buyumeye calistigi icin agrilar oluyo allah hayirlisini nasibetsin hakkimizda cAnim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin cnm insallah hayirlisi olsun sana ne kadar oldu simdi nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?