Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Ikili Test? Nedirki☺️

Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏🙏

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Canım ikili test te kan alınıyor laboratuarda inceleniyor çocukta oluşabilecek kromozol değişiklikler hani down sendromu, otizm gibi sorunlar var mı diye ama öyle birşey olsada bebişlerimi aldıracak değilim ya Allahtan gelene amenna tek gebelik olsa belki yaptırırdım ikiz gebelikte doğru sonuç çıkmıyor muş zaten Allah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inş.

Allah de ötesini bırak...

Hmm anladim evet öyle ikili teste benzeyen birsey yapicam önce kan aliyorlar iki gün sonra Ultrasonla bakicaklar doktorum mecbur degilsin yapmaya ama Ben yapicam hersey allahtan 07.07 kan vericem 09.07 Ultrason allahin izniyle insallah hersey iyi cikar saglik hayirli olsun diye hep Dua ediyorum insallah Allah dualarimizi Kabul eder🙏🙏🙏

Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏🙏

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Kizlar ikili testini yaptiran varmi sonuclariniz nasil?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aranızda Rahime dikiş artıran varmi arkadaslar ben daha önce yaptirdim enfeksiyon kaptım bu hamilelikte gerek yok dedi doktor bu şekil oluyormu çok merak ediyorum

Aranızda Rahime dikiş artıran varmi arkadaslar ben daha önce yaptirdim enfeksiyon kaptım bu hamilelikte gerek yok dedi doktor bu şekil oluyormu çok merak ediyorum

Canım ben burda duydum. Sanırım düşük olmasın diye ama burda yok herhalde. Doktor gerek yok dediyse içini ferah tut. Aynı şeyleri yaşamazsın inş. Korkularını anlıyorum. İnan burda herkes hep bi diken üstünde ama bol dua etmekten başka çaremiz yok.

Canım bana bu hafta dikiş atılacak nasıl kaptın bende korkuyorum ya bebişlerime bişey olmaz inş. Nerde atıldı sana dikiş dezenfekteli bir ortam değil miydi ? Bebeğini enfeksiyon kaptın diye kaybettin mi ?

Dikiş üniversite hastanesi de atıldı malesef enfeksiyonu bir hasta ile ayni ortamda kaldım neden olduğunu sorduğumda dikişten dolayi denildi bebekte ve bende enfeksiyon 130lara çıkmış erken doğum oldu bu yüzden günü eksik enfeksiyon var doktor bunlarla savaşmak zor dedi 3 gün sonra kayıp ettik bu şans bana özgü çevremde artıran var dikiş sorunsuz bitti hamilelikleri

Son düzenleme:

Canım ya inş. Bu seferki hamileliğin güzel geçer hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın 🙏🙏

Sizin hamilelk kaçıncı hafta da ve dikişe nasıl karar verildi (ben telefondan girdiğim için alıntı yapamıyorum )

Son düzenleme:
Sizin hamilelk kaçıncı hafta da ve dikişe nasıl karar verildi (ben telefondan girdiğim için alıntı yapamıyorum )

Canım benim ikiz gebelik birde bana histeroskopi çekilmişti onda servikal yetersizliği gözlemlenmişti ve doktorum genelde ikiz gebeliklere dikiş atıyoruz dedi işe riske atmayalım ikizlerde düşük olma riski daha yüksek şuan 11. Haftamdayım

Gunaydin guzel annelerr.
Ben 14. Haftanin içindeyim ama bu donem hicbisey hissetmiyorum normalmi acaba yaa

Dilber 53 Benim doktor vajinal muayene bile yapmadı dikişe gerek yok dedi ama içimde bir korku var benim hamileligim de 12.hafta tek gebelik

Son düzenleme:
Iyiyim sebus sagol canim.cok sukur iyi gidiyor. 7+1 olduk bugun kalp atisini dinledik :) Allahim sanada gostersin en yakin zamanda canm ..sen nasilsin ne zamn baslicaksiniz

ayyy ne güzeeel epey büyümüşsünüz siz oh maşallah :) eee halen tek mi gözüküyo.... ben ayın 8inde başlıcam artık ilaçlara bayramdan önce de transferim olurmuş :)

Canım bebişşin hayırlı uğurlu olsun:) bende 3. Tedavime başlıcam umut tüp bebekte inş bu tedavimde ilk defa uzun protokol olacak. Sana bişey sormak istiyorum benim yumurtam çok çıkmıyor 9 tane çıktı diğer tedavilerimde .ama Dr bu sefer uzun protokol denicez dedi uzun protokol olunca yumurta sayısı kısa protokole göre az mı çıkıyor?

Dilber 53 Benim doktor vajinal muayene bile yapmadı dikişe gerek yok dedi ama içimde bir korku var benim hamileligim de 12.hafta tek gebelik

Canım rahim uzunluğu vajinal muayene ile anlaşılıyor ben de servikal yetersizlik vardı histeroskopi de belli olmuştu dikiş her halukarda atılacak tı ikiz olunca 11 . Haftada atı verdi. Bugün dikişi mi attırdım belimde ağrı var birazda kanama normalmiş 3 günde geçermiş ama dikiş sonrası muayeneyi kısa Tuttu hocam bebeğin gelişimiyle ilgili bilgi vermedi bende unuttum soramadım başka konular konuşuldu üzüldüm ama bir sonraki kontrolü sabırsızlıkla bekliyorum herşey yolunda dedi kalp atışlarını dinledi hayırlısı olsun hakkımızda artık 🙏🙏

Tesekkur ederim canim.Allah sanada versin en yakin zamanda insallah. Valla uzun protokolde cokmu cikiyo azmi cikiyo bilmiyorum ama daha kaliteli yumurta ciktigi kesin.bende 6 yumurta toplandi 6 sida döllendi :) 2 tane koyuldu 2 tanede dondurduk.suan 1 tane bebegim 7 haftalik oldu bugun kalp atisi dinledik.digeri galba kayboldu yada sonradan ckar belki dedi dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…