Ikili Test? Nedirki☺️
Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏🙏
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Canım ikili test te kan alınıyor laboratuarda inceleniyor çocukta oluşabilecek kromozol değişiklikler hani down sendromu, otizm gibi sorunlar var mı diye ama öyle birşey olsada bebişlerimi aldıracak değilim ya Allahtan gelene amenna tek gebelik olsa belki yaptırırdım ikiz gebelikte doğru sonuç çıkmıyor muş zaten Allah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inş.
Allah de ötesini bırak...
Aranızda Rahime dikiş artıran varmi arkadaslar ben daha önce yaptirdim enfeksiyon kaptım bu hamilelikte gerek yok dedi doktor bu şekil oluyormu çok merak ediyorum
Aranızda Rahime dikiş artıran varmi arkadaslar ben daha önce yaptirdim enfeksiyon kaptım bu hamilelikte gerek yok dedi doktor bu şekil oluyormu çok merak ediyorum
Dikiş üniversite hastanesi de atıldı malesef enfeksiyonu bir hasta ile ayni ortamda kaldım neden olduğunu sorduğumda dikişten dolayi denildi bebekte ve bende enfeksiyon 130lara çıkmış erken doğum oldu bu yüzden günü eksik enfeksiyon var doktor bunlarla savaşmak zor dedi 3 gün sonra kayıp ettik bu şans bana özgü çevremde artıran var dikiş sorunsuz bitti hamilelikleri
Sizin hamilelk kaçıncı hafta da ve dikişe nasıl karar verildi (ben telefondan girdiğim için alıntı yapamıyorum )
meraba kızlar kimler var ?
canıım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik.....
Iyiyim sebus sagol canim.cok sukur iyi gidiyor. 7+1 olduk bugun kalp atisini dinledik :) Allahim sanada gostersin en yakin zamanda canm ..sen nasilsin ne zamn baslicaksiniz
Canim evet tup bebek benimde.valla her dr.un tedavi sekli farkli benimki adetin 21. Gunu basladi tedaviye.yani 9 nisanda adet olmustum 29 nisanda koldan igneye basladi.tekrar adet gunume kadar koldan vuruldum 8 mayista adet oldum 9 mayistada gobekten igneye basladik hem koldan hem gobekten devam ettim 1 hafta sonrada yumurta toplandi 3 gun sonrada koyuldu.benimki uzun protokollu tedavi.kisa protokollu tedavide adetin 2. Yada 3 gunu baslaniyomus galiba.sana 4.gun gel dedilerse git vardir bi bildikleri.dr muayne edip karar verir yani sen yorma onlara kafani :)
Dilber 53 Benim doktor vajinal muayene bile yapmadıdikişe gerek yok dedi ama içimde bir korku var benim hamileligim de 12.hafta tek gebelik
Canım bebişşin hayırlı uğurlu olsun:) bende 3. Tedavime başlıcam umut tüp bebekte inş bu tedavimde ilk defa uzun protokol olacak. Sana bişey sormak istiyorum benim yumurtam çok çıkmıyor 9 tane çıktı diğer tedavilerimde .ama Dr bu sefer uzun protokol denicez dedi uzun protokol olunca yumurta sayısı kısa protokole göre az mı çıkıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?