Banada ilac Verdi Doktor ama kulanmiyorum cok sidetli degil cok sükür bulantilarim bende ilk basta cok cikmiyordum ama kac gündür cikip geziyorum iyide geliyor cok sükür 😄
Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏🙏
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
kimler var kızlarr???
Aynen öyle canım vallahi bugün öle gezdik ki şuan eve gidip uyumak istiyorum göz kapaklarımı zorla açıyorum minik kuzucuklarımla son gezmelerimizide edelim bir kaç zaman daha gezemeyebiliriz 😊 bugünleri de gördük ya çok şükür rabbimize 🙏 🙏
Allah de ötesini bırak...
Oh oh ne güzel Ben bügün cikmadim uyudum kendime iki gün üst üste gezdik esim bügün yat dinlen dedi Ben kirmadim kocacigimi aynen Bügünlere sükürler olsun Allah herkese nasip etsin insallah🙏
Bende tüp bebekle hamile kaldım çok şükür 7. Haftadayız sürekli beneği görmek hissetmek istiyorum bu doğuranlara ne sabır varmışhergün entrika çeviriyorum hastaneye gitmek için içimde hep bir korku var kalbimi durur acaba diye niye böyle düşündüğümü bende bilmiyorum nolur akıl verin bana
Bugün kanamam var deyip eşimi hastaneye götürdüm yalancı tabiki doktorda yoktu doğruyduk söyleyemedik düşük önleyici progestan iğne yedim pipom acıya acıya eve döndüm iyi oldu bana bu iğnesinde zararı yokmuş kanaması olmayanlar bile kullanıyormuş rahim duvarı kalınlaşsın diye hak ettim ama ben iyi oldu bana
Hepimiz aynı durumdayız bende ne bulantı nede canım birsey istiyor bu bile bazen düşündürüyor ama takmiyorum 11 hafta oldu yarın muayene var ben bu korkular yüzüne ikiz bebek kayıp ettim hep kötüyü düşünmek ten ama yinede kendini alamıyor insan kötü haber duyarım diye bu hamilelik daha farklı çok üzerinde durmuyorum sanki zaman daha hızlı geçiyor kötü düşünmek yok kızlar inşallah bizlerde anne olucaz
Canım bende hafta içi yarışa geçeceğim cuma günü serklaj yapılacak Allahın izniyle hayırlısıyla onuda bir atlatsam inş. Sorun sıkıntı olmaz...🙏🙏
Biz cuma Günü tam 12 haftalik oluruz allahin izniyle 4 aylik olsun ozaman daha fazla gezerim insallah 😄
Insallah atlatirsin Allah büyüktür😄
Ya allahtandileyen ismiylen bi arkadas vardi burda haberin varmi ondan hic yok ortalikta
Evet hatırladım ama bende görmedim sen benden 2 gün önce yeni haftaya giriyorsun ben pazartesi den pazartesiye 😊 evet canım 4 aydan sonra daha bir rahatlarız 😊
Bende cumadan cumaya insallah sonuna kadar hep iyi gider hamileligimiz Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah 🙏
Canım sen ikili testi yaptıracak mısın?? bana sağlık ocağı hatırlattı ama yaptırtmayacağım zaten benim ikiz ikizlerde doğru sonuç çıkmıyormuş arkadaşımın da ikizleri var o da yaptırtmamış bakayım doktorum ne diyecek ??? Bide 4. Yada 5. Ayda 4 boyutlu ultrasonla detaylı bakılıyor muş...
Canım gözün aydın Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 11-12 haftalarda 2'li test sonra 3 lü test 20 haaftlarda detaylı ultrason yapılıyor canım. Diğerini bilmiyorum doktorun da hatırlatır.merhabalar ben çok yeni bir anne adayıyım şu an 5 haftalık hamileyim allahın izni ile keseyi gördük benbenden daha ileri safhadaki gebe arkadaşlarımdan ricada bulunacaktım hangi haftalarda hangi testler yapılıyor veya sizler neler yaptınız
yardımlarnız için çok teşekkür ederim
Dilber 53 biri 3 buçuk aylık düştü diğeride 6.ayı bitirmeye 10 gün vardı erken doğum oldu 3 gün yaşadı kuzum enfeksiyon bulaşmış ikimizede ben astıma düştüm ama bilmedik aile hekimin ilaç kullanamazsın dedi sürekli öksürük Rahîm de açılma yaptı rahim ağzı dikiş atıldı bu yüzden enfeksiyon bulaşmış ikimizede
Dilber 53 biri 3 buçuk aylık düştü diğeride 6.ayı bitirmeye 10 gün vardı erken doğum oldu 3 gün yaşadı kuzum enfeksiyon bulaşmış ikimizede ben astıma düştüm ama bilmedik aile hekimin ilaç kullanamazsın dedi sürekli öksürük Rahîm de açılma yaptı rahim ağzı dikiş atıldı bu yüzden enfeksiyon bulaşmış ikimizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?