Bendede çok şükür herşey yolunda günüm günümü tutmuyor bir gün iyiyse iki üç gün bulantılı tansiyonum düşüyor falan onun haricinde bir sıkıntı yok çok şükür bide haftaya serklaj yapılacak bana biraz da onun stresi var 😕 senin kontrol nasıl geçti Ayy şimdi bebişlerimiz daha çok büyümüş tür öok özledim görmek istiyorum bende 😊😊
Allah de ötesini bırak...
Evet soğuk içince midem e iyi geliyor artık bende öyle yaparım ısıtınca kokusu tutuyor beni 😕
Canım bende öyleydi iki transfer edilmişti biri tuttu tek kese vardı ama kalp sesi için gittiğimizde iki kalp sesi duyduk yanit yumurta ikizi 😊 senin kide öle olabilir diğer embriyo kese olarak göründü bende 9. Haftada ama içi boş kendiliğinden kaybolur demişti doktor haftaya kontrole gidince son duruma bakacağız artık z😊
evet çok şükür Rabbim nasip etti ve ikiz oldu. 11.gün 95 yani düşük değerle başladı bide tek kese görünce ikiz olma ihtimali aklımızdan bile geçmiyodu artık ama kalp atışı için gittiğimizde iki bebek göründü ve biz eşimle çok büyük şok yaşadık ve bizim için çok çok güzel bi sürpriz oldu. Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah.
evet çok şükür Rabbim nasip etti ve ikiz oldu. 11.gün 95 yani düşük değerle başladı bide tek kese görünce ikiz olma ihtimali aklımızdan bile geçmiyodu artık ama kalp atışı için gittiğimizde iki bebek göründü ve biz eşimle çok büyük şok yaşadık ve bizim için çok çok güzel bi sürpriz oldu. Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah.
Merhaba kızlar yardıminiza ihtiyacım var tüp bebek'le 9 haftalık hamileym sol kasgmda siddetli agri var bıçak batiyor sanki ağrı dizime kadar vuruyor bu şekilde ağrı olan var mi nedeni nedir normal mi
Dün aynı hikayeyi bizde yaşadık.tek kese görünce inanmıştım bide iki kalp GÖRÜNCE şok olduk sevindik.Allah sonunda kadaar gitmeyi nasip etsin
canım benim kısmetinizde varmış inşallah kucağımıza almak nasip olur yayorma kendini bol bol dinlen oldumu
mrb canım bende 8+3 günlük hamileyim.senin durumunu bu gece ve daha öncede bikaç defa daha yaşadım özellikle bu gece karnımda ağrıdı eşimle korktuk ama sonra geçti şükür. benim düşüncem inşaallah bebişlerimiz büyüdüğü için oluyodur diyorum artık.daha doktora haftaya gidecem ve gidince sorarım inşaallah. kendimizi fazla yormamamız lazım. ben artık bakıyorum kanama falan yok çok fazla kötüye yormamaya çalışıyorum. Allaha emanetiz artık.
Aslında ağrı saglikli gebelik'te olur derler senin de mi tek taraflı mi
aminn canım benim inşallah. ben zaten çalışmadığım için çoğunlukla dinlenmeye çalışıyorum. evlatlarımız önce Rabbimize sonra bizlere emanet.:13::13:
mrb canım bende 8+3 günlük hamileyim.senin durumunu bu gece ve daha öncede bikaç defa daha yaşadım özellikle bu gece karnımda ağrıdı eşimle korktuk ama sonra geçti şükür. benim düşüncem inşaallah bebişlerimiz büyüdüğü için oluyodur diyorum artık.daha doktora haftaya gidecem ve gidince sorarım inşaallah. kendimizi fazla yormamamız lazım. ben artık bakıyorum kanama falan yok çok fazla kötüye yormamaya çalışıyorum. Allaha emanetiz artık.
Çok şükür bulantı yok bazen akşam üzeri midem ağrıyor basim da çok ağrıyor birde aşırı yemek yiyoruminşaallah öyledir canım. evet çoğunluk benimde sol kasığımın hafif üst tarafında ağrı oluyo.tabii insan ister istemez korkuyo.:18::18: sende mesela bulantı kusma,bazı yiyecek ve kokulardan tiksinme varmı?bende şükür öyle bulantım yok ama bazı şeylerden tiksinme var.
canım maaşallah seninde tek yumurta ikizi galiba Rabbim sağlıklı ve sorunsuz kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah. sen kaçıncı haftandasın?
Cok sükür hersey yolundaydi bebegimizi bügünde gördük doktordan rica etim ayda iki sefer randevu versin diye oda Kabul etti cok sükür☺️bazilari tüp bebek icin diyorlar ja hep uzanmamis gerekiyormus veja gezmiyelim diye sordum bügün doktora hayir dedi istedigin kadar gez bende tam 11 haftadir hic carsiya cikmamistim ama bügün baya bi gezdim☺️simdi evdeyim uzanmisim ve bulanti icin ilac verdi alsam mi diye düsünüyorum😞sen hic dokturana tanisdinmi bulanti ve kusma icin
Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏🙏
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Merhaba kızlar yardıminiza ihtiyacım var tüp bebek'le 9 haftalık hamileym sol kasgmda siddetli agri var bıçak batiyor sanki ağrı dizime kadar vuruyor bu şekilde ağrı olan var mi nedeni nedir normal mi
Canım normalde kasık ağrısı olur bebek büyüdüğü için ama çok şiddetli ise doktoruna danışmanı tavsiye ederim telefonla bilgimalabilirsin en doğru yanıtı doktorun verir sonuçta seni bilen o :)
Canım kusma için değilde mide rahatlatıcı ilaç veriyorlar arkadaşa vermişti ya bana da herkes aman şöyle yapma aman dikkat et hem tedaviyle oldu diye hemde uzun yıl üstüne geldi diye ama bende doktora sormuştum normal gebelik le bir farkı yok normal gebelikte düşük riski olabilir zaten öle risk varsa yat dinlen istirahat veriyor doktor. Bende hafta içi evdeyim ev işi yavaş yavaş yapıyorum tansiyonum bazen düşüyor ama hafta sonları eşimle geziyoruz iyi de geliyor bana moral oluyor yani 😀😀
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?