Naptin canim biz kalp atisini gorduk cok sukur ama sesini haftaya cuma dinletcekmis.sonrada ayda 1 sefer gitcekmisiz .
Cnm biz dinledik cok güzeldi cok şükür binlerce şükür benide 15 gun sonra çağırdı cok mutluyum cnm bu arada cok sevindim sanada darısı tum isteyenlere Inşallah
canım bende senin gibiydim 14. haftamda bulantılarım azalmaya başlamıştı 16.haftamda tam olarak kesilmişti çok şükür şuan çok rahatım sabır etmekten başka çare yok bu sürede merak etme bebiş senin depondan besleniyor şuan senin yediklerinden de yemiyorlar o yüzden için rahat olsun
4temmuzda gidicem o zaman belli olur herhaldeeeeee
ayyy hadi inşallah
ayyy hadi inşallah
ayyy hadi inşallah
mrb canım nasılsın?ikimizde 8.haftamıza gelmişiz bile maaşşllah.senin hamişlik biraz sıkıntılı galiba?ben daha bebişlerimin kalp atışlarını duyamadım haftaya gitcem,alttan muayeneyle zararlı diye dinletmedi doktor.
becermişim ama ben 8+2 günlüğüm neden 9 alttaki takvimde 9 haftalık yazıyo?
aramızda bi kaç gün var evet.benmki çok zor yaBulantı baş dönmesi halsizlik uykusuzluk işyerinde resmen ağlicam Bebişin kalp atışını duymadınmı daha ya .benm doktorum alttan baktı dinletti hiçbi zararıda yok dedi...
çünkü 8.hafta bitti 9 .haftanın içindesinde ondan
Allah kolaylık versin canım.benimde çok nadir ve varla yok arası çok az mide bulantım var oda aminim çok yemekten oluyodur birdee cok sevdigim bazı yiyeceklerden tiksindim şükür başka sorunum yok.
Bebişlerimin seslerini doktor dinletirim istersen ama zararlı olur dedi bidahafi geldiğinde karından dinletecek öyle işet devlet hastaneleri bi acayip. bende hem özel hem hem devlet yani 2 doktora gidiyorum hangisine gideceğim konusunda kararsızım.:26::26:
gülüm tüp doktorunla konuş maddi olarak zorlanacaksan eğer devlette devam edeceğini söyle istersen ??? ben mecbur tüp doktorumda devam edicem onda doğum yapmak istiyorum o yüzden çalışıyorum
canım ben tüp doktoruma gidemiyorum çünkü o ankarada ben kütahyadayım.keşke aynı şehirde olsak ben ondan başkasına gitmezdim. çok fazla parasal konuda değilim isteğim iyi ve tecrübeli doktor olması çünkü benim ikiz olduğu için tereddütlüyüm.:18::26: Rabbim sağlıklı,sorunsuz ve gününde kucagımıza almayı nasip etsin hepimize inş.
Hangisiyle daha kolay içebiliyorsan vallaa.
12+4 bugün.rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin.
Ben rahatladim artik bakalim insallahta boyle devam ederr.
İnsallah hersey yolunda gider cnm. :))
Kizlar 2-3 embriyo transfer edilip 1 tanesi tutan var mi? Diger tutmayanlar kendiligindenmi kayboluyor yoksa kanamaylami gidiyor.bana 2 tane transfer edildi bugun kalp atisi duyduk cok sukur ama 1 tane bebegim.digeri nerde :) dr herseferinde buyuk ihtimal ikiz diyo ama hala tek.kanamam falanda olmadi.6+1 olduk sonradan cikarmiki
Canim bende buralardayim ama hep karistiriyorum yanlis yerlere yaziyorum galiba☺️☺️ iyi gidiyor cok sükür ama bulantilar basladi kusma cok sükür hersey yolunda suan doktordayim sende nasil gidiyor hamilelik😄
Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏🙏
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Canim bende soguk iciyorum hep bulamtiyada iyi geliyor cok sükür☺️
Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏🙏
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
haaa şehirlerarası gidip gelemezsinki doğru haklısın.mecbur kütahyada birine gitcen ama onu bile araştır ya hemde ikizmiş oy yerim onları kız
Canım bende öyleydi iki transfer edilmişti biri tuttu tek kese vardı ama kalp sesi için gittiğimizde iki kalp sesi duyduk yanit yumurta ikizi 😊 senin kide öle olabilir diğer embriyo kese olarak göründü bende 9. Haftada ama içi boş kendiliğinden kaybolur demişti doktor haftaya kontrole gidince son duruma bakacağız artık z😊
Allah de ötesini bırak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?