Tüp bebek embriyo transferi sonrası rahim inceliği

Rahim incelmesi transferden sonra mı gerçekleşti acaba, bahsetmeyi atladığınız bir detay mı var? Benim tüp bebeğe gelene kadar doktor takipli olduğum tüm süreç boyunca rahmim hep inceydi, 5-8mm arası çıkıyordu kontrollerde. Doktor imkansız değil ama zor diyordu gebelik için. Transfer kararı aldığımızda son adetimden itibaren hep kontrollü gittik, bir ton ilaç kullandım. Sizde acaba atlanan bir adım mı oldu? Çok üzücü eğer ihmal varsa 🥺
Sizin transferin kaç mm ile oldu sonuç nasıl? Paylaşırsanız sevinirim aynı dertten muzdaribim

Sabah 2/akşam 2 estrofem kullandirdi , climara bant, prolutex iğne sabah akşam ve duphaston kullandım ,birsuru ilaç kullandım 7.2 ile. Transferim yapıldı çünkü ancak bu kadar oldu , bana ilaçla bile bu kadar oldu ancak gebelik olsa bile yinede ilaçlara devam ettirsem bile rahim duvarı kalınlığın artmayabilir bu kalınlıkta yapmayalım tramsferi demelilerdi diye düşünüyorum, aynı ilaçlara hala devam ediyor hala 7 mm de
Senin yapısal normalin bu demek ki. 3 çizgi yapısı var dediler mi hiç? 4 mm ile bile tutan var önemli olan 3 çizgi görmek diyorlar. Daha fazla kalınlaşmıyorsa ne yapsınlar mecbur transfer deneniyor.

Yani bazı doktorlar niye böyle anlamak zor çocuk tutmuş kanama başlamış rahim ince bu devam etme demek bana tuhaf geliyor insanlar 2 ay 3 ay rahim hazırlıyor transfer için umarım sonradan değişen birşeydir doktor atlamamistir. Ve umarım tutunur. Benim ilk transferim doğal siklustu 7 mm de trasnfer oldu tuttu. İkinci trasnfer 10 mm de yapıldı öncesinde tedavi oldu çünkü.
7 mm ile sizinde düşük mü oldu?

Arkadaşlar tedavi olan canlı doğum yapanlar kaç mm ile gebe kaldılar. Bize de umut olun.

X