- 23 Kasım 2024
- 29
- 8
- 1
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben gidiyorum onaSelam hanımlar tema hastanesinde (İstanbul) daha önce Volkan Turan’a giden var mı sonuçlarınız nasıl oldu doktorun yaklaşımı ve bilgilendirmesi nasıldı aklımda olan bi hoca merak ediyorum gidenler varsa yorum bekliyorum teşekkür ederim şimdiden![]()
Memnun musunuz labından ? Embriyonuz oluştu mu ,Erkek faktörü de var mıMerhaba ben gidiyorum ona
Özelden yazdımMemnun musunuz labından ? Embriyonuz oluştu mu ,Erkek faktörü de var mı
Nasıl gidiyor süreciniz kısaca bilgi verebilirseniz mutlu olurum ilk denemeniz mi olacakMerhaba ben gidiyorum ona
İnşallah pozitif haberler almanız nasip olur tüp bebek nedeniniz nedir?Normalde 4 deneme ama onda ilk
Erkek inferlitesiİnşallah pozitif haberler almanız nasip olur tüp bebek nedeniniz nedir?
Merhaba ücretleri ne kadarMerhaba ben gidiyorum ona
Merhaba ben 2020 yılında gittim daha önce tüplerim tıkalı olduğu halde oyalandım 2 yıl Volkan hoca ilk muayenede tüp bebek şart dedi tüplerimi bağladı 5. Gün donmuş embriyo transferi yaptı ve şuan 4.5 yaşında oğlum var , kalan tek embriyo denemesi için yakın zamanda rahatsız edicem inşallah sizinde Allah yardımcınız olsun en yakın zamanda hayırlısıyla evlat sahibi olun ama şunu söylemeliyim iyi ki volkan hocaSelam hanımlar tema hastanesinde (İstanbul) daha önce Volkan Turan’a giden var mı sonuçlarınız nasıl oldu doktorun yaklaşımı ve bilgilendirmesi nasıldı aklımda olan bi hoca merak ediyorum gidenler varsa yorum bekliyorum teşekkür ederim şimdiden![]()
Bizim erkek inferlitesi maalesef bakalım sonuç be olacakMerhaba ben 2020 yılında gittim daha önce tüplerim tıkalı olduğu halde oyalandım 2 yıl Volkan hoca ilk muayenede tüp bebek şart dedi tüplerimi bağladı 5. Gün donmuş embriyo transferi yaptı ve şuan 4.5 yaşında oğlum var , kalan tek embriyo denemesi için yakın zamanda rahatsız edicem inşallah sizinde Allah yardımcınız olsun en yakın zamanda hayırlısıyla evlat sahibi olun ama şunu söylemeliyim iyi ki volkan hoca
Çok teşekkür ederim dönüşünüz İçin rabbim hepimize kolaylıklar versinMerhaba ben 2020 yılında gittim daha önce tüplerim tıkalı olduğu halde oyalandım 2 yıl Volkan hoca ilk muayenede tüp bebek şart dedi tüplerimi bağladı 5. Gün donmuş embriyo transferi yaptı ve şuan 4.5 yaşında oğlum var , kalan tek embriyo denemesi için yakın zamanda rahatsız edicem inşallah sizinde Allah yardımcınız olsun en yakın zamanda hayırlısıyla evlat sahibi olun ama şunu söylemeliyim iyi ki volkan hoca
Rica ederim amin inşallahÇok teşekkür ederim dönüşünüz İçin rabbim hepimize kolaylıklar versin![]()