• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek doktorları

bngddlr

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2022
119
29
13
32
Selam arkadaşlar iki doktor arasında kararsız kaldım İstanbul tüp bebek merkezi aret kamar ve bahçeci mra Mehmet reşit assoğlu. Konularda okudum ama kafam karıştı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim veya başka doktor önerisi olan varsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler☺️

Selam arkadaşlar iki doktor arasında kararsız kaldım İstanbul tüp bebek merkezi aret kamar ve bahçeci mra Mehmet reşit assoğlu. Konularda okudum ama kafam karıştı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim veya başka doktor önerisi olan varsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler☺️
Merhabalar
Bahceciyi bilmiyorum ama ben aret kamar da 2017 diye hatırlıyorum tup bebek yaptirmistim.aret hoca çok iyi bir hoca,sakin sizi yatıştırır pozitiftir ama ben netice alamadim oradan..1 opu ,2 transfer yapildi..negatif neticelendi..laboratuvarda çalışan embriyolog bildiğim kadarıyla sisli memorial den geçmişti diye hatirliyorum.. suan sisli memorial da tedavi görüyorum ama buradada henuz pozitif netice alamadjm..

Merhabalar
Bahceciyi bilmiyorum ama ben aret kamar da 2017 diye hatırlıyorum tup bebek yaptirmistim.aret hoca çok iyi bir hoca,sakin sizi yatıştırır pozitiftir ama ben netice alamadim oradan..1 opu ,2 transfer yapildi..negatif neticelendi..laboratuvarda çalışan embriyolog bildiğim kadarıyla sisli memorial den geçmişti diye hatirliyorum.. suan sisli memorial da tedavi görüyorum ama buradada henuz pozitif netice alamadjm..
Öncelikle inşallah olumlu sonuç alırsınız en kısa zamanda 🙏🏻 Neden olmuyor peki sorun ne ?

Öncelikle inşallah olumlu sonuç alırsınız en kısa zamanda 🙏🏻 Neden olmuyor peki sorun ne ?
Insallah inşallah, Rabbim isteyen herkese ,bizlere hayırlı sağlıkla nasip etsin..Size de insallah 🤲
Eşimde translokasyon bende yumurta kalitwsizligi derken ,istenilen embriyoya henuz ulaşamadık.. sebepsiz dendi bize yaklaşık 4 sene önce,bende hep sebep olsun derdim ama doğru dua etmek gerekiyor tabiki..sebep çıktı,sebep üzerine birseyler yapmaya çalışıyoruz..Allah bu süreçte herkese sabır da versin..
Siz yeni mi evlisin? Ne kadar süredir deneme yapıyorsunuz?

Merhaba bende Aret hocada opu / transfer oldum. Cok iyi tatli ilgili biri. Ben memnun kaldim

Insallah inşallah, Rabbim isteyen herkese ,bizlere hayırlı sağlıkla nasip etsin..Size de insallah 🤲
Eşimde translokasyon bende yumurta kalitwsizligi derken ,istenilen embriyoya henuz ulaşamadık.. sebepsiz dendi bize yaklaşık 4 sene önce,bende hep sebep olsun derdim ama doğru dua etmek gerekiyor tabiki..sebep çıktı,sebep üzerine birseyler yapmaya çalışıyoruz..Allah bu süreçte herkese sabır da versin..
Siz yeni mi evlisin? Ne kadar süredir deneme yapıyorsunuz?
Allah şifa versin inşallah en kısa zamanda yavrunuzu kucağınıza alırsınız rabbim isteyen herkese versin. Bende polikistik over var yumurta büyümüyor 2 2 buçuk senedir uğraşıyoruz ama zamanı var bekliyoruz heyecanla 🙏🏻

Allah şifa versin inşallah en kısa zamanda yavrunuzu kucağınıza alırsınız rabbim isteyen herkese versin. Bende polikistik over var yumurta büyümüyor 2 2 buçuk senedir uğraşıyoruz ama zamanı var bekliyoruz heyecanla 🙏🏻
Amin inşallah, hepimize inşallah hayirla sağlıkla tez vakitte nasip olsun 🤲
Polikistik over olanlar normal yollarla da hamile kalabiliyirlar. Sogan suyu içiyorlar, iyi geliyor diye biliyorum birde bu forumda pko ile alakalı bir sayfa vardı,yaşam ve beslenme şeklini değiştirerek hamile kalma amaçlanıyor.. ve çok güzel neticeler alanlar var. Takip etmeni tavsiye ederim..

Benimde cuma günü Aret kamar da transferim var . Benim tek sorunum polikistik olmam . Eşimde değerleri gayet iyiydi . Tüp bebekte Pco bir avantaj evet ama labaratuar da o kadar iyi olması gerekiyor . 11 tane 5. Gün embriyo oluştu . Cuma günü Aret hocamdayım. Ama ben daha çok şehir dışında olduğum doktora çok şey borçluyum . Çok iyi takip yaptı opu ve transfer işlemlerini Aret hoca yapmış olucak 🙏 ❤️ Kimin duası tutar belli olmaz rabbim dileyen herkese nasip etsin .2 yıldır düşünmediğim 1 günüm yokken bu haftayı bu kadar hissiz 😑 geçirmem de bi değişik

Benimde cuma günü Aret kamar da transferim var . Benim tek sorunum polikistik olmam . Eşimde değerleri gayet iyiydi . Tüp bebekte Pco bir avantaj evet ama labaratuar da o kadar iyi olması gerekiyor . 11 tane 5. Gün embriyo oluştu . Cuma günü Aret hocamdayım. Ama ben daha çok şehir dışında olduğum doktora çok şey borçluyum . Çok iyi takip yaptı opu ve transfer işlemlerini Aret hoca yapmış olucak 🙏 ❤️ Kimin duası tutar belli olmaz rabbim dileyen herkese nasip etsin .2 yıldır düşünmediğim 1 günüm yokken bu haftayı bu kadar hissiz 😑 geçirmem de bi değişik
Masallah çok güzel gelmis..
Peki pgt yapildi mi?
Insallah güzel bir transfer dönemi geçirip sağlıkla sıhhat ile pozitif neticeler almanız nasip olur..

Aret kamarda ücret ne kadar acaba hanimlar birde nasıl görüşme sağladınız neler istendi görüşmeye gittiğiniz de ?

Merhaba,

Öncelikle rabbim çocuk sahibi olmak isteyen her çifte anne-baba olmasını hissiyatını yaşatsın. Senelerce gittiğim kadın doğum doktorları ve tüp bebek uzmanları çocuk sahibi olmam konusunda negatif yaklaşımlarda bulundular veya denenmesine rağmen başarılı olamadık. Instagram hesabından tüp bebek ile alakalı atılan paylaşımlara baktığımda @drmeryemkurekeken isimli çok sevgili hocama rastladım… Onun sayesinde anne olma hasretim son buldu, kendisini tanıdığım için çok ama çok şanslıyım. Öncelikle kendisi tüp bebek tedavisine başlamadan önce anne ve baba adaylarından gerekli tüm tahlilleri isteyip sonuna kadar irdeleyen bir doktor. Eşimin spermiyogram sonucundan vitaminlerine, benim rahim filmimden kan tahlillerime kadar inceleyip ona göre bir yaklaşım izledi. Öncelikle anormal bulduğu durumları ortadan kaldırmak için elinden geleni yapıp, bu süreçte ilgisini ve alakasını bizlerden hiç eksik etmedi. Değerlerimiz normale döndüğünde tüp bebek tedavisine başladık. Embriyolarımız geliştiğinde bizlere genetik taramadan bahsetti ve embriyolarımız hakkında bilgi sahibi olmamızı sağladı. Transfer için doğru zamanı bekledi. Psikolojik ve her anlamda bizim yanımızda olan doktorumuza çok çok teşekkür ederiz. Bugün kızım 17 aylık. Kendisini hiçbir zaman unutmayacağız. Çocuk sahibi olmak isteyen kişiler var ise aramızda mutlaka kendisiyle en azından bir kere görüşmeli. Rabbim hep yüzünü güldürsün kendisinin🙏🏼

Masallah çok güzel gelmis..
Peki pgt yapildi mi?
Insallah güzel bir transfer dönemi geçirip sağlıkla sıhhat ile pozitif neticeler almanız nasip olur..
Pgt yaptırılmadı . Daha önce hiç transfer olmadı . Pgt nedir onu da tam bilmiyorum son 2 gün transfer için 🙏

Farkli bir doktor onermek icin yaziyorum acibadem maslak Çağlar Yazıcıoğlu mutlaka bir gorusun derim

Pgt yaptırılmadı . Daha önce hiç transfer olmadı . Pgt nedir onu da tam bilmiyorum son 2 gün transfer için 🙏
Pgt ,embriyolara uygulanan genetik analiz..muhtemelen hiç öncesinde transfer olmadığıniz için yapalim dememiştir dr unuz..
Insallah transfer sonrası güzel haber alırsınız..Hayırlı olsun şimdiden 🤗

Pgt ,embriyolara uygulanan genetik analiz..muhtemelen hiç öncesinde transfer olmadığıniz için yapalim dememiştir dr unuz..
Insallah transfer sonrası güzel haber alırsınız..Hayırlı olsun şimdiden 🤗
Teşekkür ederim 🙏 hepimize inşallah 3 saat önce buluştuk embriyomla o bana ben ona Sım sıkı tutunalım

Amin inşallah, hepimize inşallah hayirla sağlıkla tez vakitte nasip olsun 🤲
Polikistik over olanlar normal yollarla da hamile kalabiliyirlar. Sogan suyu içiyorlar, iyi geliyor diye biliyorum birde bu forumda pko ile alakalı bir sayfa vardı,yaşam ve beslenme şeklini değiştirerek hamile kalma amaçlanıyor.. ve çok güzel neticeler alanlar var. Takip etmeni tavsiye ederim..
Yaptım ama işe yaramadı çok dirençliymiş😬

Merhaba ben kararsızdım Bülent tıraştan randevu aldım ve muayenemi çağlar bey yaptı ikisi de çok iyiydi memnun kaldım
Caglar beyi tercih edin derim tabiki sizin icinize sinmesi onemli ama bilimsellikten asla uzaklasmayan isini cok iyi yapan bir hekim

Back