Tüp bebek doktor önerisi

Mucmerbet98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2021
110
32
26
Merhaba ikinci kez tüp bebek yaptırmak istiyoruz ama doktorumuzu değiştirme kararı aldık bir önceki tavmergen de oldu şimdi yeni bir doktor arıyoruz bana gerçekten memnun kaldığınız her şeyinizle ilgilenen bir doktor önerisinde bulunur musunuz şuan Manisa’da yaşıyorum ama farklı yerlerdendr olabilir

İrenbe’nin laboratuvarı çok iyi. Orada ümit inceboz’da tedavi gördüm, tüp tıkanıklı problemim vardı. İlk denemede tuttu çok şükür, para kazanma değil başarı odaklılar, tüp bebek gerçekten çok masraflı, gönül rahatlığıyla önerebilirim

Tavmergende çok fazla olumsuz tedavi okumuştum ben tüp bebek yaptıracağım zaman. Smyrna varmış bir de orası hakkında da çok olumlu yorum okumamıştım. Tüp bebekte %50 başarı laboratuvara ait, %50 doktora.

Merhaba,
Eğer İstanbul'da tedavi görmeyi düşünürseniz, Şişli Memorial'i tavsiye ederim. Benim doktorum Yücel Şahin ve kendisine çok güveniyorum. Laboratuvar ve embriyologlar da çok iyi. Başka klinikte iki defa ICSI yaptirdim. 6 defa embriyo transferi oldum ve hep negatifti. Ilk defa pozitif sonuç aldım ve kaliteli embriyolar oluştu. Bu hamilelik nasıl ilerler bilmiyorum çünkü daha çok başındayım ama sonucu ne olursa olsun hem doktorumu hem de kurumu kesinlikle tavsiye ederim. Biz ilk defa embriyolari pgt ile test ettirdik. Mutlaka euploid transfer ettirmis olmanin da etkisi vardir.

Size konan teşhis neydi? Mucmerbet98 Mucmerbet98
Eğer erkek infertilitesi ise, kesinlikle laboratuvarı kapsamlı ve büyük bir kuruma gitmeniz lazım. Erkek infertilitesi ile ilgili konularda doktor ne yaparsa yapsın, işin büyük kısmı embriyologa düşüyor.

Yeni denemenizde bol şanslar dilerim 🍀

ben de birkez tavmergende yaptırmıstım aman aman bir daha kapısının önünden geçmem... sonra iki doktor arasında kalmıştım aral özbal ve şerife dikayak... sonra şerife hanımla yoluma devam ettim

Merhaba,
Eğer İstanbul'da tedavi görmeyi düşünürseniz, Şişli Memorial'i tavsiye ederim. Benim doktorum Yücel Şahin ve kendisine çok güveniyorum. Laboratuvar ve embriyologlar da çok iyi. Başka klinikte iki defa ICSI yaptirdim. 6 defa embriyo transferi oldum ve hep negatifti. Ilk defa pozitif sonuç aldım ve kaliteli embriyolar oluştu. Bu hamilelik nasıl ilerler bilmiyorum çünkü daha çok başındayım ama sonucu ne olursa olsun hem doktorumu hem de kurumu kesinlikle tavsiye ederim. Biz ilk defa embriyolari pgt ile test ettirdik. Mutlaka euploid transfer ettirmis olmanin da etkisi vardir.

Size konan teşhis neydi? Mucmerbet98 Mucmerbet98
Eğer erkek infertilitesi ise, kesinlikle laboratuvarı kapsamlı ve büyük bir kuruma gitmeniz lazım. Erkek infertilitesi ile ilgili konularda doktor ne yaparsa yapsın, işin büyük kısmı embriyologa düşüyor.

Yeni denemenizde bol şanslar dilerim 🍀
Hem erkek hemde benim sorunum var

Orada bir doktor varmış Ahmet zeki ışık onu çok duydum ama artık rahatça güvenerek gitmek istiyorum

Hiç bilmiyorum inanın. Duyduğum,okuduğum doktorlar var illa ki burada, başka yerde ama ben sadece tedavi olduğum doktorumu önerebilirim, diğerleriyle hiç görüşmedim.

Merhaba ikinci kez tüp bebek yaptırmak istiyoruz ama doktorumuzu değiştirme kararı aldık bir önceki tavmergen de oldu şimdi yeni bir doktor arıyoruz bana gerçekten memnun kaldığınız her şeyinizle ilgilenen bir doktor önerisinde bulunur musunuz şuan Manisa’da yaşıyorum ama farklı yerlerdendr olabilir
Ankara bahçeci tüp bebek merkezini kesinlikle tavsiye ederim

Merhaba ben medical parkta yaptırdım izmirde doktorum funda gödeydi ilk seferde tuttu bizim
eşim varikoselden ameliyat oldu bnde amh 0.69 olduğunu öğrendiğim gbi başladım vakit kaybetmeden daha fazla
Hastanenin laboratuvarı iyi embriyolog iyi diye seçmiştim ben funda hanımıda sevdim yani o yüzden orda başlamıştım kötü tarafı kalabalık bi birim randevu saatleri biraz sarkıyor ama tüp bebek merkezleri genelde kalabalık malesef
Tüp bebekte laboratuvar çok önemli önceliğiniz bu olsun bi yer seçerken
Bunun dışında ilk seferde olup olmucağı biraz şans birazda nasip gerçkten ilkte olumlu olanda var birkaç kez deneyende
Peki medikal parkın adını duydunuz mu

Ben şuan Ali Osman koyuncuoğlunda tedavi görüyorum şu kadarını söyleyebilirim olumsuz yanıt alsam bile 2.he yine ona gideceğim kesinlikle hastalarına duyarlı kibar hastalarına para makinası gbi bakmıyor işinin ehli kesinlikle öneririm kaç doktor gezdm onun gbisini görmedm

X