• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek doktor önerisi

Teşekkürler bi arastirip goruselim
Aslaaa gitme derim biz orda 5 arkadaştık sadece bir kişi pozitif aldı ve çok paragözler az önce epikiriz raporumu istemek için aradım alaycı tavırla tersledi tranferimi zehir ettiler paramız umudumuz boşa gitti asla tavsiye etmiyorum tedavi ye başlayana kadar güleryüzlüler sonra ne olduklarını anlıyorsun transfer esnasında yemediğim azar kalmadı recaiden 4 gündür kendime gelemedim ama yinede param ve umudum çok dersen sen bilirsin

Aslaaa gitme derim biz orda 5 arkadaştık sadece bir kişi pozitif aldı ve çok paragözler az önce epikiriz raporumu istemek için aradım alaycı tavırla tersledi tranferimi zehir ettiler paramız umudumuz boşa gitti asla tavsiye etmiyorum tedavi ye başlayana kadar güleryüzlüler sonra ne olduklarını anlıyorsun transfer esnasında yemediğim azar kalmadı recaiden 4 gündür kendime gelemedim ama yinede param ve umudum çok dersen sen bilirsin
Gerçekten çok teşekkür ederim. Bnmde iki kere olmayınca umurlarım yıkıldı . Şuan gidip gitmeme konusunda kararsizim galiba bekleyeceğim biraz

Konyada bnde yeni basliyorum tedaviye ama arastirdim cevremdende olumlu sonuçlanan cok kisi oldu medova hastanesinin tup bebek merkezinde secil kahveci elsurer ve mustafa ulusoy var ikisi icinde cok ii dediler ben bayan doktor tercih ettiigom icin secil hanimla devam ediyorum insaallah Rabbim hepimize hayirlsii ile evlatlarımızi kucagimiza almayi nasip etsin 🤲🏻❤️

Konyada bnde yeni basliyorum tedaviye ama arastirdim cevremdende olumlu sonuçlanan cok kisi oldu medova hastanesinin tup bebek merkezinde secil kahveci elsurer ve mustafa ulusoy var ikisi icinde cok ii dediler ben bayan doktor tercih ettiigom icin secil hanimla devam ediyorum insaallah Rabbim hepimize hayirlsii ile evlatlarımızi kucagimiza almayi nasip etsin 🤲🏻
Inşallah canım ama ıyi bi araştır öyle yaptır bn iki kere yaşadım o pişmanlığı sizde yaşamayın. Meram tıp da ali acar diye bi doktor varmış oraya da bi sorun isterseniz. Mustafa ulusoy a bnde gittim sevmedim ilgi alakasını

Kızlar merhaba tüp bebek yaptırmıştım kimyasal gebelik ile sonuçlandı elimde ilaçlar kaldı almak isteyen olursa uygun fiyata vercem konyada olanlar yazabilir

Kızlar konya ve ankarada tup bebek yaptiranlar ve doktor önerisi olan var mı acaba?

Ben ikizlerimi 2 hafta önce kucağıma aldım.İki isim verebilirim.İki klinikte güzel ben ikinci gittiğim yerde hamile kaldım.Gürgan klinik ve Esra Çabuk Cömert'i öneririm.Gürgan kliniğin yüzdeleri de çok fazla ama bende olmadı.Eşim başka yere gidelim dedi ve Esra Hanımla tanıştım Allah var çok güzel ilgilendi takipleri falan iyi.Siz de bir araştırın elbette görüşün nere içinize sinerse orada devam edersiniz.

Back