meraba a.gultekın ben adanada 3 kez yaptırdım ama maalsef.....sunu sormak ıstıyorum ıstanbul ankara gıı buyuk ıllerdekı merkezllerın cok yogun oldugu ve hastalala cok ıyı ılgılenılmedıgoı soylenıyor yanı gorusmeye gıttıgınız doktor farklı yumurta takıbını yapan doktor farlklı denılıyoryogunlıuk ve ılggı nasıl bu konuda bılgı vermek ısteyenlere tesekkurler
tüp bebek tedavisi başarısızlıkla sonuçlanan arkadaşlar,tedaviden sonra ki ilk adette gecikme oluyor mu? yada herhangi bir farklılık.bilgilendirirseniz çok sevinirim.
ıgne tedavı surecınde kullandıgımız gıbı [kol bacak gobek 10 gun sonr doktora gıdecec o zaman bellı olacak hersey sımdılık yatmaya devam
İnşallah başarırsınız dualarım sizlerle bende kızımı 6 sene sonra aldım kucağıma okadar tedavi gördük neler yaptık olmadı tedaviyi bıraktık hamile kaldım şimdi kızım kardeş istiyo yine olmuyo neden olmuyo diyo allaha dua edelim olucak kızım diyorum kızım 4 yaşında her gece dua ediyo.Duamız şöyle ALLAHIM ÖNCE BEBEŞİ OLMAYANLARA LÜTFEN BİR BEBEK VER SONRADA BANA BİR KARDEŞ VER ONUNLA HİÇ KAVGA ETMİYCEM SÖZ VERİYORUM SANA.İşte minik yürekten dua.Umudunuz yitirmeyin Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle.