Oncelikle Rabbim Her isteyene evlat nasip etsin, bende 2. Tüp Bebek denemem de oğluma kavuştum. Pozitif düşün, inşallah meleğin seninledir. Zor süreçler ama sonunda kavuşmak varsa değer diyor insan. :)Merhabalar, 25 mayısda ilk tüp bebek tedavime başladım. Sonucu 2 gün sonra öğreneceğim. İnşaallah pozitif sonuç alırım. Bu yol gerçekten zorlu bi yolmuş. Kullanılan iğneler ilaçlar, hormonlar, başına gelmeyen anlamaz gerçekten. Bende hiç bir sorun yok dedi drlar. 38 yaşındayım ama uzun yıllar anne olamadım. Allahım bu kez nasip etsin. Bana 3. Gün çift embriyo transferi yapıldı.
Progestan her gün hem iğne hem fitil vermişti dr, fakat 5. Gün test yaptıklarında progesteron yüksek çıkınca (46..) 3 günde bire düşürdüler iğneyi. Tiroidim yüksek çıktı sanırım ilaçlardan 1 haftadır da tiroid ilacı kullanıyorum. Adet olacakmışım gidi ağrılar var. Ama o kadar büyük bi bilinmemezlikki. Rabbim herşeyin hayırlısını versin.
Oncelikle Rabbim Her isteyene evlat nasip etsin, bende 2. Tüp Bebek denemem de oğluma kavuştum. Pozitif düşün, inşallah meleğin seninledir. Zor süreçler ama sonunda kavuşmak varsa değer diyor insan. :)
Ben transfer sırasında çok idrara sıkışmıştım, öyle olması gerekliymiş, ultrasonra görebilmeleri için. O yüzden ağrı diil ama çok kasılmıştım, ama 5 dk süre sonra geçti, sonda ile idrarı boşalttılar ve yarım saat dinlendim.Hersey gönlünce olsun. Umarim guzel haberlerini aliriz. Transferde agri oluyor mu? Kac dk suruyo?
Ben transfer sırasında çok idrara sıkışmıştım, öyle olması gerekliymiş, ultrasonra görebilmeleri için. O yüzden ağrı diil ama çok kasılmıştım, ama 5 dk süre sonra geçti, sonda ile idrarı boşalttılar ve yarım saat dinlendim.
Tamam inşallah sizde iyi sonuçlar alırsınızBen
Bende transfer icin adetimi bekliyorum. Sonuclardan haberdar et lutfen
AminAllah yardımcınız olsun inşallah güzel haberleri alırsınız
Amin Allah sizinde yardimcinizn olsun, hayırlı bir tedavi süreci gecirirsiniz inşallah. Bende temmuz başında başlıyorum kismetseBen de dün itibari ile ilaçlara başladım. İnşallah, isteyen herkes emeğinin karşılığını alır
Nerede tedaviye başladınız? Allah hayırlı etsin inşallahBen de dün itibari ile ilaçlara başladım. İnşallah, isteyen herkes emeğinin karşılığını alır
Allah rast getirsin. Siz nerede başlayacaksınız tedaviye.Amin Allah sizinde yardimcinizn olsun, hayırlı bir tedavi süreci gecirirsiniz inşallah. Bende temmuz başında başlıyorum kismetse
İstanbul'da yım medikal park Hastanesi'nde başlıyoruz, şimdilik folik asit ve antibiyotik verdi. Regl olduğumda diğer ilaçlara başlayacağım.Allah rast getirsin. Siz nerede başlayacaksınız tedaviye.
Merhabalar, 25 mayısda ilk tüp bebek tedavime başladım. Sonucu 2 gün sonra öğreneceğim. İnşaallah pozitif sonuç alırım. Bu yol gerçekten zorlu bi yolmuş. Kullanılan iğneler ilaçlar, hormonlar, başına gelmeyen anlamaz gerçekten. Bende hiç bir sorun yok dedi drlar. 38 yaşındayım ama uzun yıllar anne olamadım. Allahım bu kez nasip etsin. Bana 3. Gün çift embriyo transferi yapıldı.
Progestan her gün hem iğne hem fitil vermişti dr, fakat 5. Gün test yaptıklarında progesteron yüksek çıkınca (46..) 3 günde bire düşürdüler iğneyi. Tiroidim yüksek çıktı sanırım ilaçlardan 1 haftadır da tiroid ilacı kullanıyorum. Adet olacakmışım gidi ağrılar var. Ama o kadar büyük bi bilinmemezlikki. Rabbim herşeyin hayırlısını versin.
aaa düşünmekten uuuyamıyorum yarın sonucu alıcam5.gunde tiroid ve progesteron yüksekliği himmm bu bana birini hatırlattı
Bennnnmm
İnşallah senin de olumlu sonuçlanır
Ay hadi inşallah olumlu sonuçlanır..İstanbul'da yım medikal park Hastanesi'nde başlıyoruz, şimdilik folik asit ve antibiyotik verdi. Regl olduğumda diğer ilaçlara başlayacağım.
3. Gün tek embriyo transferiaaa düşünmekten uuuyamıyorum yarın sonucu alıcam
Senin nasıldı süreç???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?