Merhabalar, 25 mayısda ilk tüp bebek tedavime başladım. Sonucu 2 gün sonra öğreneceğim. İnşaallah pozitif sonuç alırım. Bu yol gerçekten zorlu bi yolmuş. Kullanılan iğneler ilaçlar, hormonlar, başına gelmeyen anlamaz gerçekten. Bende hiç bir sorun yok dedi drlar. 38 yaşındayım ama uzun yıllar anne olamadım. Allahım bu kez nasip etsin. Bana 3. Gün çift embriyo transferi yapıldı.
Progestan her gün hem iğne hem fitil vermişti dr, fakat 5. Gün test yaptıklarında progesteron yüksek çıkınca (46..) 3 günde bire düşürdüler iğneyi. Tiroidim yüksek çıktı sanırım ilaçlardan 1 haftadır da tiroid ilacı kullanıyorum. Adet olacakmışım gidi ağrılar var. Ama o kadar büyük bi bilinmemezlikki. Rabbim herşeyin hayırlısını versin.
Progestan her gün hem iğne hem fitil vermişti dr, fakat 5. Gün test yaptıklarında progesteron yüksek çıkınca (46..) 3 günde bire düşürdüler iğneyi. Tiroidim yüksek çıktı sanırım ilaçlardan 1 haftadır da tiroid ilacı kullanıyorum. Adet olacakmışım gidi ağrılar var. Ama o kadar büyük bi bilinmemezlikki. Rabbim herşeyin hayırlısını versin.