• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek deneyimim

Moon Sun

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2018
155
180
18
Merhabalar, 25 mayısda ilk tüp bebek tedavime başladım. Sonucu 2 gün sonra öğreneceğim. İnşaallah pozitif sonuç alırım. Bu yol gerçekten zorlu bi yolmuş. Kullanılan iğneler ilaçlar, hormonlar, başına gelmeyen anlamaz gerçekten. Bende hiç bir sorun yok dedi drlar. 38 yaşındayım ama uzun yıllar anne olamadım. Allahım bu kez nasip etsin. Bana 3. Gün çift embriyo transferi yapıldı.
Progestan her gün hem iğne hem fitil vermişti dr, fakat 5. Gün test yaptıklarında progesteron yüksek çıkınca (46..) 3 günde bire düşürdüler iğneyi. Tiroidim yüksek çıktı sanırım ilaçlardan 1 haftadır da tiroid ilacı kullanıyorum. Adet olacakmışım gidi ağrılar var. Ama o kadar büyük bi bilinmemezlikki. Rabbim herşeyin hayırlısını versin.

Merhabalar, 25 mayısda ilk tüp bebek tedavime başladım. Sonucu 2 gün sonra öğreneceğim. İnşaallah pozitif sonuç alırım. Bu yol gerçekten zorlu bi yolmuş. Kullanılan iğneler ilaçlar, hormonlar, başına gelmeyen anlamaz gerçekten. Bende hiç bir sorun yok dedi drlar. 38 yaşındayım ama uzun yıllar anne olamadım. Allahım bu kez nasip etsin. Bana 3. Gün çift embriyo transferi yapıldı.
Progestan her gün hem iğne hem fitil vermişti dr, fakat 5. Gün test yaptıklarında progesteron yüksek çıkınca (46..) 3 günde bire düşürdüler iğneyi. Tiroidim yüksek çıktı sanırım ilaçlardan 1 haftadır da tiroid ilacı kullanıyorum. Adet olacakmışım gidi ağrılar var. Ama o kadar büyük bi bilinmemezlikki. Rabbim herşeyin hayırlısını versin.
Oncelikle Rabbim Her isteyene evlat nasip etsin, bende 2. Tüp Bebek denemem de oğluma kavuştum. Pozitif düşün, inşallah meleğin seninledir. Zor süreçler ama sonunda kavuşmak varsa değer diyor insan. :)

Oncelikle Rabbim Her isteyene evlat nasip etsin, bende 2. Tüp Bebek denemem de oğluma kavuştum. Pozitif düşün, inşallah meleğin seninledir. Zor süreçler ama sonunda kavuşmak varsa değer diyor insan. :)

Benim 11 tane yumurta toplandı fakat hiç dondurulamadı, döllenmiş fakat gelişmemiş. Umarım pozitif sonuç alırım. Her isteyene nasip olsun❤️❤️❤️

Hersey gönlünce olsun. Umarim guzel haberlerini aliriz. Transferde agri oluyor mu? Kac dk suruyo?
Ben transfer sırasında çok idrara sıkışmıştım, öyle olması gerekliymiş, ultrasonra görebilmeleri için. O yüzden ağrı diil ama çok kasılmıştım, ama 5 dk süre sonra geçti, sonda ile idrarı boşalttılar ve yarım saat dinlendim.

Ben
Ben transfer sırasında çok idrara sıkışmıştım, öyle olması gerekliymiş, ultrasonra görebilmeleri için. O yüzden ağrı diil ama çok kasılmıştım, ama 5 dk süre sonra geçti, sonda ile idrarı boşalttılar ve yarım saat dinlendim.

Bende transfer icin adetimi bekliyorum. Sonuclardan haberdar et lutfen

Gonal f, femara , folbiol ve corasprin ilaçlarım. Ondan öncesinde omega3+q10, selenyum ve folik asit almaya başladım.

Hayırlı sonuçlarımız olsun inşallah :anneadayı::anne:

5.gunde tiroid ve progesteron yüksekliği himmm bu bana birini hatırlattı :KK25:
Bennnnmm:rolleyes:
İnşallah senin de olumlu sonuçlanır :dua:

aaa düşünmekten uuuyamıyorum yarın sonucu alıcam
Senin nasıldı süreç???
3. Gün tek embriyo transferi
5. Gün tiroid 5 olmuş progesteron 60 lara dayanmış
12. Günde 250 ile pozitifi gördüm çok sukur.
Yatarak geçiyor ama olsun bebegim iyi olsun yeter.
Güzel haberler alırız inşallah senden de :) iki hamileligim oldu ikisinde de 5. Gün tiroid ve progesteron yüksek çıktı :)

Back