merhaba arkadaşlar ismim Esra. 4,5 yıldır evliyim evliliğimin ikinci yılından sonra korunmayı bıraktık ve 1 yıl başarısız bebek denemelerinden sonra doktora gittik eşim ve bana birçok rutin tetkikler yapıldı. Eşimin değerlerinde herhangi bir problem yok. Bu güzel haber ancak benim sol yumurtalıkta çikolata kistim çıktı ve AMH değerim 1.22 (bu arada 2,5 yıldır tedavi görüyorum)
1 aşılama, 2 tüp bebek denememiz başarısızlık ile sonuçlandı. 3. Deneme için tekrar tedaviye başladık ancak ümitlenemiyorum
Bi doktor çikolata kistini alalım diyor, bir doktor olmaz zaten rezervi düşük, rezerve zarar verilebilir diyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum artık.. Tecrübe ve engin bilgilerinize ihtiyacım var.
1 aşılama, 2 tüp bebek denememiz başarısızlık ile sonuçlandı. 3. Deneme için tekrar tedaviye başladık ancak ümitlenemiyorum
Bi doktor çikolata kistini alalım diyor, bir doktor olmaz zaten rezervi düşük, rezerve zarar verilebilir diyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum artık.. Tecrübe ve engin bilgilerinize ihtiyacım var.