kaç zamandır seni merak ediyorduk ama sen girip bize iyiyim deme zahmetinde bile bulunmamışsın..çok üzüldüm gerçekten hatres..topice gelip bir slm bile yazsan yeterdi...niye böyle davrandığını anlayamadım açıkçası...madem burdan yazıyorsun bende buraya yazayımda yazdığımı gör bari...yine de herşeye rağmen iyi olmana sevindim..sağlığından endişe etmiştik...Slm canım tüp bebekten sonra hamile kalan çok kadın var, dün bir arkadaşım bizdeydi o da tedavi ile ilk bebeğini dünyaya getirmiş olmaz diye de korunma gereği duymamış, ikinci hamileliğinin de gerçek olduğuna 3-4 aylık olunca ancak inanmış düşün yani. Hatta " kızımı kucağıma alıncaya kadar inanamamıştım kendilinden hamile kaldığıma " dedi arkadaş. Ben de tüp bebekle kızımı doğurdum şimdi senin gibi kendiliğinden tekrar hamile kalmayı hayırlısıyla ben de istiyorum. Ama her şey Alllah' ın takdiri. Rabbim inşallah tekrar tedavilerle sınamaz bizi, senin de gönlüne göre olsun canım inşallah.
08 09 2012 tarıhınde 4 hucrelı tek embrıyo transferı yapıldı ne zaman hamılelık testı ve nasıl yaparsam bellı olur lutfen yardımcı olurmusunıuz
canım hiç korkma benimde ilk testim böyleydi hatta daha düşükdü 3 kez tekrarladılar benimkini hamilesin hayırlı uğurlu olsun inşallah :))
Hiç endişelenme sonuça göre hamilesin zaten ama tabiy ki test yapacaklar çünkü dış gebelikmi değilmi diye bakıyorlar sonuçun iyi çıkmış ultrason da ilk önce kese görücekler birde kalp sesini duyuyorsun ilk girdiğin de daha iler ki haftalarda bebeğini görüceksin :))
canım benim tam net hatırlamıyorum ama seninkinden biraz fazlaydı diye hatırlıyorum 108 degil de 140 civarındaydı. bende aynı yollardan geçtim sakin olmaya çalış bebeğini de kendini de strese sokma doktorun böyle konuşması normal aynı şeyleri banda söylemişti istersen başka bir doktora daha göster canım ben öyle yapmıştım siğortanın doktoruna göstermiştim sende öyle yapabilirsin hem korkularının da yersiz olduğunu görürsün birde annemden öğrendiğim bir yöntem var ne kadar dogru bilmiyorum ama yaptım ve hamileydim
( Sırt üstü yat başına bir yastık koy karnını aç nefesini tut ve karnına bak seyirme görüçeksin ama heyecanlanma sakinken bak oldumu dikkatle ) ben denemiştim annem karnın ilk aylarda seyirir demişti hakikaten oldu da bütün hamileliğim boyunca hep baktım arasıra :)
ne bılıyım canım doktorda olumlu bır sey soylemeyınce korktum bende deger de yavas ılerledı heyecanlandım acıkcası yarın bır test daha yaptırıcam bakalım o ne sonuc verecek bana moral verdıgın ıcın sana sonsuz tesekkur ederım sagol
canım sonuçların nasıl geldi merak ettim seni ?
merhaba canım nerelerdeydın goremedım senı
evet testimi yaptırdım ama pazartesı tekrar testım var
1 deger 31.8
2. deger56.6
3. deger 108
4.deger 232 cıktı
kızlar bugun kese gozuktu degerım 1000 lere cıktı doktorum hamılesın dedı haftaya salı gunu bebegımızın kalp atıslarını duymak ıcın ultrason ıcın cagırdı cok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kızlar bugun kese gozuktu degerım 1000 lere cıktı doktorum hamılesın dedı haftaya salı gunu bebegımızın kalp atıslarını duymak ıcın ultrason ıcın cagırdı cok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?