Tüp bebek den sonra normal yolla hamile kalan var mı ???

zuzumcum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2012
75
1
26
Kocaeli
Ben de polikistik over var 3 yıl normal yolla ve tedaviyle hamile kalamadım en son tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ondada 7 aylık iken kaybettim şimdi sezer yanla doğum yaptığım için 1 yıl ara vereceğim sonra yine hamile kalmak istiyorum sizde tüp bebekle hamile kaldıktan sonra normal yolla hamile kalan var mı ?

08 09 2012 tarıhınde 4 hucrelı tek embrıyo transferı yapıldı ne zaman hamılelık testı ve nasıl yaparsam bellı olur lutfen yardımcı olurmusunıuz

Ben transferden yaklaşık 18 gün sonra kan testi yaptırdım 2 kez tekrar ediyorsun 2 gün ara ile idrarda çıkmıyor merakına yenik düşüp idrar testi yaptırma moralin bozulur . tüp bebeğin aşamalarından çok beklemek yoruyor insanı biliyorum ama sabırlı ol ve kafanı dağıtmaya çalış ani hareketler ve ağır kaldırma inşallah hayırlı haberler alırsın sonucunu yazarsan sevinirim.....

oncelikle kaybin icin uzgunum, ins. tekrar kavusursun bebegine. ilk hamilelikten sonra rahim alisirmis, digeri daha kolay olurmus ama tabii duyduklarim bunlar sadece. bilimsel birsey degil.. doktorunla gorusursen o daha aydinlatici olur. neden kaybettin bebegini peki?

maalesef gebelik zehirlenmesi ve buna bağlı olar iç kanama geçirdim bebeğimi sezeryanla aldılar küvezde çigerleri gelişmediği için yaşayamadı. şimdi yeniden anne olmak istiyorum 6 ay sonra normal yolla deneyeceğim olmazsa 1 yıl sonra tekrar tüp bebeğe başvuracağım yeniden deneyeceğim ...

umarim en kisa zamanda ve saglikli bir sekilde tekrar anne olursun. belki bu defa kendiliginden ve daha kolay bir sekilde hamile kalirsin. guzel haberlerini aliriz.

inşallah canım tek ümidim o zaten teşekkür ederim rabbim bütün olmayanlara versin içinde bana da versin

Kimse yok mu tüp bebekden sonra normal yolla hamile kalan çok merak ediyorum(

Slm canım tüp bebekten sonra hamile kalan çok kadın var, dün bir arkadaşım bizdeydi o da tedavi ile ilk bebeğini dünyaya getirmiş olmaz diye de korunma gereği duymamış, ikinci hamileliğinin de gerçek olduğuna 3-4 aylık olunca ancak inanmış düşün yani. Hatta " kızımı kucağıma alıncaya kadar inanamamıştım kendilinden hamile kaldığıma " dedi arkadaş. Ben de tüp bebekle kızımı doğurdum şimdi senin gibi kendiliğinden tekrar hamile kalmayı hayırlısıyla ben de istiyorum. Ama her şey Alllah' ın takdiri. Rabbim inşallah tekrar tedavilerle sınamaz bizi, senin de gönlüne göre olsun canım inşallah.

Son düzenleme:
Benim kuzenim aşılama ve tüp bebek tedavisi gördü olumlu sonuc alamadı maalesef.Bi mucize oldu ve hamile kaldı tedavisiz,suan altı haftalık hamile. Umarim sende yasarsın bu güzel duyguyu.

Slm canım çok çok sevindim inşallah darısı bizim başımıza Allah'ıma her gün dua ediyorum versin.. diye senin tüp bebek yaptırma sebebin neydi acaba ? benim polikistik over sendromu

ben varım iğne ilaç tedavisi ardından gelen 1 tüpbebek tedavisi sonra dondurulmuş embriyolarla deneme daha sonra tedavisiz hamile kaldım

ben varım iğne ilaç tedavisi ardından gelen 1 tüpbebek tedavisi sonra dondurulmuş embriyolarla deneme daha sonra tedavisiz hamile kaldım

çok sevindim canım darısı benim başıma inşallah çok ümitsizdim aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum tedaviler hem psikolojik yönden hem maddi yönden çok sarsıyor. inşallah bende senin gibi hamile kalabilirim sende en vaktiyle yavrunu kucağına alırsın :))

darısı senin başına bende polikistik over hastasıydım doktor zayıfla demişti ama ben ümitsizdim ama dinimiz ne diyor ümitvar olunuz artık kafamda çocuk diye bişeyi silmiştim tatillre gittim beni mutlu eden insanlarla görüştüm haberim yoktu hamile kaldığımdan artık test bile yapmıyordum am kısmetimizde varmış

Benim de sorunum aynı çok iyi kilo vermem gerekiyor 20 kilo kadar herbıllayf yapacağım eşim yaptı çok da işe yaradı deneyeceğim bende ...

Slm canım çok çok sevindim inşallah darısı bizim başımıza Allah'ıma her gün dua ediyorum versin.. diye senin tüp bebek yaptırma sebebin neydi acaba ? benim polikistik over sendromu
Canım bende de polikistik over vardı ama bebek sahibi olmana engel teşkil etmiyor demişti doktorlar bizimkisi sebebsiz infertiliteydi, bence Allah vermek istemezse neden çok vermek isterse de dünya kadar engel olsa da oluyor.Rabbim hepimizin gönlündekileri hayırlısıyla versin inşallah.

canım sana umut olmak için yazmak istedim bende pcoluyum 2 ci tüp bebek denemem de hamile kaldım fakat 4.5 aylıkken bebeğimin suyu bitti ve bebeğimi kaybettim fakat aradan 3 ay geçti ve ben hiç beklemediğim anda hamile kaldım kendiliğimden şu an 7 aylık hamileyim allahım kucağıma almayı nasip eder inşallah hepimiz için bütün isteyen ler için her gün dua ediyorum ve asla ümidimi kayebetmedim ben veren allah hep buna inandım birde hamile kaldığım ay ben soğan suyu içtim 15 gece adetten bir hafta sonra başlamıştım dileriim tez zamanda kavuşursun bebeğine

Benim de sorunum aynı çok iyi kilo vermem gerekiyor 20 kilo kadar herbıllayf yapacağım eşim yaptı çok da işe yaradı deneyeceğim bende ...

bende 20 kilo verdim polikistik overin en iyi tedavi şekli kilo vermek ve kilonu kontrol altında tutmak herbıllayf kilo konusunda garanti değil sana tavsiyem ona vercen parayla diyetisyene git hiç yılmadan diyetini uygula bende biçok şey denedim ama çare buydu

bu kilo konusunda çok sıkıntı çektim 3 kez diyetisyene gittim 8,10 kilo verdim her seferinde ama tekrar aldım ilaç kulandım yine olmadı mide bulantıları halsizlik de cabası 4 sene evell eşim herblayf kulandı on kilo verdi bıraktı eski yeme alışkanlıklarına dönmedi kilo vermeye devam etti şimdi çok iyi benim o dönem kilo sorunum yoktu şeker ve kullandığım ilaçlar kilo almama yardımcı oldu hamilelikde de aldığım kilolar.... hepsi duruyo kendimi inanılmaz şişman buluyorum hiç bir elbiseme giremiyorum ... ama dediğini dikkate alıcam teşekür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…