• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek de doğum... sezaryan mı? normal mi?

emr_brl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2014
193
12
38
Ankara
merhabalar tüp bebek te doğumlar hep sezaryanla mı sonçlanır normal doğum yapmak mümkün müdür?
tüp ebbek yaptırıp normal doğum gerçekleştiren var mı acaba

Bu sorunun cvbini ben de çok merak ediyorum. Herşey normalse normal doğumu tercih etmek isterim.

Bu sorunun cvbini ben de çok merak ediyorum. Herşey normalse normal doğumu tercih etmek isterim.
hersey normalse normal doğum yapanlar var ama bizim bebekler narin Kıymetli Bebek olduğu için risk almaya korkuyor doktorlar sezeryan tercih ediyorum bu yüzden

hersey normalse normal doğum yapanlar var ama bizim bebekler narin Kıymetli Bebek olduğu için risk almaya korkuyor doktorlar sezeryan tercih ediyorum bu yüzden
vallahi ben ne olursa olsun normal doğum isterim bebek ters değilse ve çatı uyumluysa herkez yapabilir normal doğumu. bu normal bi süreç sonuçta neden kendimi kestireyimki allah mecbur bırakmasın....

vallahi ben ne olursa olsun normal doğum isterim bebek ters değilse ve çatı uyumluysa herkez yapabilir normal doğumu. bu normal bi süreç sonuçta neden kendimi kestireyimki allah mecbur bırakmasın....
Benim ic8n sezeryan mecburi daha önce olduğum için zorlamaya gerek yok

Benim ic8n sezeryan mecburi daha önce olduğum için zorlamaya gerek yok
e tabi ilki sezeryansa zaten ikincisi mecburen normal doğum olmuyor allah yardımcımız olsun...
peki biraz tecrübeni paylaşırmısın benim ilk olduğundan dolayı bu konuda çok tedirginim ilk doğumunda karnına kum torbası koydularmı o göbek hiç doğum yapmamış gibi kalıyo bazılarında ondan dolayı soruyorum her bünye tabiki bir değil ama benim çevremde hep öle

e tabi ilki sezeryansa zaten ikincisi mecburen normal doğum olmuyor allah yardımcımız olsun...
peki biraz tecrübeni paylaşırmısın benim ilk olduğundan dolayı bu konuda çok tedirginim ilk doğumunda karnına kum torbası koydularmı o göbek hiç doğum yapmamış gibi kalıyo bazılarında ondan dolayı soruyorum her bünye tabiki bir değil ama benim çevremde hep öle
Aslında benimde ilk bebeğim olacak mecburuyetten bebeğim yaşasın diye sezeryan oldum ama olmadı Kum torbası ni denemedim zaten vücudun kilo vermeye elverişlise gidiyor kilolar çevremdeki bayanlarda görüyorum çoğu zayıf ve doğumdan sonra aynı oluyor

Aslında benimde ilk bebeğim olacak mecburuyetten bebeğim yaşasın diye sezeryan oldum ama olmadı Kum torbası ni denemedim zaten vücudun kilo vermeye elverişlise gidiyor kilolar çevremdeki bayanlarda görüyorum çoğu zayıf ve doğumdan sonra aynı oluyor
valla ben kimi gördüysem hala 5 aylık gibi duruyolar biçok hastane kum torbası koyuyormuş 9 ay biriken kanın gitmesi için gitmezsse o öyle kalıyo karın ondan sordum hiç duydunmu diye neyse araştırıyorum hala bakalım hayırlısı hepimiz için...

kum torbası dediğiniz nasıl oluyor ki hamilelik sonrası için mi koyuyorlar?
valla bende yaptığım araştırmalarda gördüm sezeryan sonrası karna kum torbası konuyormuş kirli ve biriken kanın dışarı çıkması ve göbeğin kalmaması için sonuçta 9 ay adet görmüyoruz o kan karında birikiyo bu atılsın diye birçok tanıdığımda çevremde duydum araştırırkende okudum ya karına bu kanın atılması için baskı uygulanıyor yada kum torbası konuyormuş.dikişlerin üstüne gelmeyecek şekide konuyor bunu koydurmayan herkeste karın kalıyo valla çok kişiden böle duydum.zaten normal yapmak istiyorum ama bi aksilik olursa ne yapmam gerektiğini bilmem lazım doğumdan sonrada hamile gibi kalmak istemiyorum

Canım merhaba... Çok az kalmış hayırlısıyla :) Ne güzel bi konuya değinmişin benimde aklımda sürekli merak edip duruyorum. Doktoruma dedimki ya hocam illaki sezeryanmı olacak dedim. Yo hayır dedi keşke normal olsa dedi. ama biliyorumki o gün geldiğinde sende sezeryan isticeksin dedi. Aslında normal istiyorsunuz ama korkuyorsunuz dedi :/ korkuyorum tabi zor elde edilen bi gebelik :( ama normal olsunda çok istiyorum. Bakalım rabbim yardımcımız olsun inşallah normal doğuma doğru gideriz ve kolay doğumlarımız olur inşallah :)

arkadaşlar benimde bebeğim tüp bebek.sezeryanla doğum yaptım.doktorum tüp bebek olduğu için sezeryanı uygun gördü.göbek ve kilo konusuna gelince 74le hamile kaldım 89la doğum yaptım şuan 68 kiloyum.bebeğim 1 yaşında.göbekte eski haline geldi.normal doğum sancısını acısını bilmiyorum ama sezaryanda ilk ayıldığın zaman narkoz etkisi geçince biraz acın oluyor ama ama inan ilk saatler oluyor 3 saat sonra ben kalktım yürüdüm kendim lavaboya gittim gezdim bebeğimide alıp oda içinde.ama diğer odalardakiler ertesi gün bile kalkamadı yerinden birazda kişiyle alakalı ben acıya dayanıklıyım sanırım.rabbim herkese hayırlı kolay doğum nasip etsin

arkadaşlar benimde bebeğim tüp bebek.sezeryanla doğum yaptım.doktorum tüp bebek olduğu için sezeryanı uygun gördü.göbek ve kilo konusuna gelince 74le hamile kaldım 89la doğum yaptım şuan 68 kiloyum.bebeğim 1 yaşında.göbekte eski haline geldi.normal doğum sancısını acısını bilmiyorum ama sezaryanda ilk ayıldığın zaman narkoz etkisi geçince biraz acın oluyor ama ama inan ilk saatler oluyor 3 saat sonra ben kalktım yürüdüm kendim lavaboya gittim gezdim bebeğimide alıp oda içinde.ama diğer odalardakiler ertesi gün bile kalkamadı yerinden birazda kişiyle alakalı ben acıya dayanıklıyım sanırım.rabbim herkese hayırlı kolay doğum nasip etsin

Maşallah. Kaç haftalık doğum yaptın canım

merhabalar tüp bebek te doğumlar hep sezaryanla mı sonçlanır normal doğum yapmak mümkün müdür?
tüp ebbek yaptırıp normal doğum gerçekleştiren var mı acaba
epiduralle normal doğum yaptım.tavsiye ederim

Back