- 28 Ekim 2024
- 14
- 2
-
- Konu Sahibi betiiiisss
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin gerçekten çok zor bi süreçmişAslında 4 katı olmuş olması gerektiği gibi bence normal üzülmeyin umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız
İnşallah olumlu olurBen dış gebelik yaşadım ameliyat olmak zorunda kaldım dış gebelikte düzensiz şekilde düşüyor yükseliyor sizinki gayet iyi masallah diyeyim içinizi rahat tutun çok kafanıza takmayın olumlu düşünün olumlu olsun inşallah
Maalesef öyle 2 günde bi kan verebilirsiniz daha iyi gözlemlersinizİnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin gerçekten çok zor bi süreçmiş
Çok teşekkür ediyorum çok aminİnşallah olumlu olurgeçmiş olsun size de rabbim isteyen herkese nasip etsin
Merhaba benim 12. gün 29 du sizin 9. gün iyi çıkmış umutsuzluğa kapılmayın. Salı günü tekrar ultrasondan bakılacak ama doktorum büyük ihtimalle kürtaj olacağımı söyledi.Merhaba! Durumunuz nedir acaba benim 9 gün 30 çıktı ve umutsuzum
Bende p.tesi tekrar test vereceğim Güzel haberlerimizi paylaşalım burada dualarımdasınızMerhaba benim 12. gün 29 du sizin 9. gün iyi çıkmış umutsuzluğa kapılmayın. Salı günü tekrar ultrasondan bakılacak ama doktorum büyük ihtimalle kürtaj olacağımı söyledi.
Durumunuz değişti mi? Umarım süreç olumlu ilerlemiştir sizin için. Ben 6.gün embriyo transferi oldum. 9 gün sonra değerim 10,57 çıktı. Doktorum çok düşük yorumunu yaptı. Buradan iyiye döner mi 2 gün sonra bilmiyorum.Benim için biraz zor ama umarım sizin iyi haberlerinizi alırızolmazsa da çok üzmeyin kendinizi nihayetinde hiç bi şey bizden kaynaklı değil. Rabbim en güzel zamanda en iyisini nasip etsin inşallah
Bir problem yok değerinizde. 25 ve üstü normal değer kabul ediliyor, nasıl ilerledi değeriniz?Merhaba! Durumunuz nedir acaba benim 9 gün 30 çıktı ve umutsuzum
11 gün 66 13 gün 195 çıktı doktor bir hafta sonra keseye bakalım dedi ama içim hâlâ huzursuz ve kaygılıBir problem yok değerinizde. 25 ve üstü normal değer kabul ediliyor, nasıl ilerledi değeriniz?
İçinizi ferah tutun benim okuduğum makalelerde 14 güne 150 ve üzeri değerde gelenlerin bebekleri devam ediyor yola diyor. Değeriniz 13.gün 195 iyi.11 gün 66 13 gün 195 çıktı doktor bir hafta sonra keseye bakalım dedi ama içim hâlâ huzursuz ve kaygılı
İçimizi ferah tutmak zorundayız benimde genetikli güzel bir embriyo demek ki biraz zor tutunuyorlar bizimkiler dua ile bekleyeceğizİçinizi ferah tutun benim okuduğum makalelerde 14 güne 150 ve üzeri değerde gelenlerin bebekleri devam ediyor yola diyor. Değeriniz 13.gün 195 iyi.
Benim ise bugün 9.günüm, aynı hastanedeyim. Test yaptırdım bugün 11 geldi. Doktorum da çok düşük olduğunu söyledi. Umarım sizinki gibi artar, çok düşükten başlıyorum bilmiyorum nasıl olacak. Bir genetikli sağlıklı embryo ve benden yana da herşey çok normal iken.