- 26 Şubat 2024
- 5.964
- 6.163
- 118
- Konu Sahibi Kumraladamavituna1
-
Bazıları iki kat artmalı diyor, anlayamadım açıkçası. Daha yüksek bekliyordum değeri, tüp bebekle doğal gebelik farklı oluyor. Anne adayları doğal gebelikte genelde çok daha yüksek değerlerle öğreniyorNeden inanılmaz moraliniz bozuldu, zaten en az %66 artması bekleniyor sizinki de öyle artmış. Tüp bebekte farklı mı durum?
Öğrenilen değeri bilemiyorum ama artması %60-66 civarı yeterli oluyor, sonuçta tüp bebekte de doğal gebelikte de hcg bakılıyor yani farklı olacağını sanmam. Artık bazı uzmanlar 2 günde 1 değil 3 günde 1 2 kat artış istiyor hatta, her gün %33 gibi, o yüzden bence gayet iyi şu an değeriniz. Sağlıkla ilerlesinBazıları iki kat artmalı diyor, anlayamadım açıkçası. Daha yüksek bekliyordum değeri, tüp bebekle doğal gebelik farklı oluyor. Anne adayları doğal gebelikte genelde çok daha yüksek değerlerle öğreniyor
Çok teşekkür ederimÖğrenilen değeri bilemiyorum ama artması %60-66 civarı yeterli oluyor, sonuçta tüp bebekte de doğal gebelikte de hcg bakılıyor yani farklı olacağını sanmam. Artık bazı uzmanlar 2 günde 1 değil 3 günde 1 2 kat artış istiyor hatta, her gün %33 gibi, o yüzden bence gayet iyi şu an değeriniz. Sağlıkla ilerlesin
Nasil yani şuan hamilesin demiMerhaba, 20 nisanda iki adet 5.gün embriyosu transfer edildi. 29 Nisan’da beta hcg değeri. 117 küsür çıktı, bugün tekrar baktırdım 197 geldi. %68 artış görünüyor ama inanılmaz moralim bozuldu. Doktorum 12.gün tek test istiyor direkt keseye çağırıyor, 10.gün kan tahlilini ciddiye almıyorum dedi. Bilgisi olan var mı? Çok çok çok endişeliyim
Hayirli olsun canim dua et tutmus sevin mem lazim .darsi bizlereNasil yani şuan hamilesin demi
Teşekkür ederim, değer artışı iyi mi diye sormuştumHayirli olsun canim dua et tutmus sevin mem lazim .darsi bizlere
Bence hiç moralinizi bozmayın. Belki 10. Günde kana taö anlamıyla karışmamış olur beta hormonu. Şuan önemli olan artmış olmasıMerhaba, 20 nisanda iki adet 5.gün embriyosu transfer edildi. 29 Nisan’da beta hcg değeri. 117 küsür çıktı, bugün tekrar baktırdım 197 geldi. %68 artış görünüyor ama inanılmaz moralim bozuldu. Doktorum 12.gün tek test istiyor direkt keseye çağırıyor, 10.gün kan tahlilini ciddiye almıyorum dedi. Bilgisi olan var mı? Çok çok çok endişeliyim
Bende 200 öğrendim sonra %68 oranında artış olmuştu doktorum 3. Bir test dahi yaptırmadı 2 kere kan verdim keseyi görmeye gittim gittiğimde yolk sac gördü bir sonraki gitmemde bebeği gördüm.Merhaba, 20 nisanda iki adet 5.gün embriyosu transfer edildi. 29 Nisan’da beta hcg değeri. 117 küsür çıktı, bugün tekrar baktırdım 197 geldi. %68 artış görünüyor ama inanılmaz moralim bozuldu. Doktorum 12.gün tek test istiyor direkt keseye çağırıyor, 10.gün kan tahlilini ciddiye almıyorum dedi. Bilgisi olan var mı? Çok çok çok endişeliyim
Kafanıza takip üzülmeyin bunu aklinizda kalmasın derseniz bir daha yaptırın test onun artışına bakın birdr ben 10. Gün ilk testimi vermiştim 12. Gün ikinciyi oğlumda. Kızımda hele 12. Gün 65 le öğrendim 24. Gün 120 ye çıkmıştı son anda tutunmuştu bebeğim sizinde olmus inşallah guzel düşünün.Kızlarrrr var mı bilgisi olan
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız.Bende 200 öğrendim sonra %68 oranında artış olmuştu doktorum 3. Bir test dahi yaptırmadı 2 kere kan verdim keseyi görmeye gittim gittiğimde yolk sac gördü bir sonraki gitmemde bebeği gördüm.
Kızınız nazlıymış demek ki birazKafanıza takip üzülmeyin bunu aklinizda kalmasın derseniz bir daha yaptırın test onun artışına bakın birdr ben 10. Gün ilk testimi vermiştim 12. Gün ikinciyi oğlumda. Kızımda hele 12. Gün 65 le öğrendim 24. Gün 120 ye çıkmıştı son anda tutunmuştu bebeğim sizinde olmus inşallah guzel düşünün.
Ahahaha yok olmadı, ama ilk günkü gibi değilim katkınız büyük :)İçinizi rahat ettiremedik bi galiba :)
En güzeli bu biliyormusunuz diğer türlü daha cok ve daha erken strese girmiş oluyorsunuz.Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız.
Benim doktorum da test istemedi, sadece 12.günkü teste bakıyor ve direkt gebelik var deyip kese randevusu verdi. Endişelerim bitmiyor tabi bir türlü.
Evet ikiside 4,5 sene arayla yaptık çok şükür sağlıkla geldiler darısi size isteyen kadınlara olsunKızınız nazlıymış demek ki biraztüp bebek ikisi de değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?